5,5 Kauneushoitola WoMan Oy, Turku

Asiakkaiden mielestä Kauneudenhoito-kategorian 84. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Sinikka L.

Mieheni osti kys. yrityksestä lahjakortin josta puolet jäi käyttämättä,koska kortti oli välillä hukassa.Löysin kortin pudonneena keittiön työpöydän takaa, mutta voimassaolopäivä oli vanhentunut. Käyttämättä kortista jäi 50€ joka oli myös siihen selvästi merkittynä. Omistajalta ei herunut pienintäkään hyvää tahtoa saati inhimillistä ymmärrystä tulla vastaan edes jonkin pienen vastineen kanssa. Mieheni maksama 50€ meni hukkaan. Liikkeessä käydessäni sain omistajalta erittäin töykeää kohtelua ja pahan mielen. Itselläni on myös yritys, mutta saman tilanteen sattuessa haluaisin pitää kiinni "mahdollisesta tulevasta vakioasiakkaastani" ja käyttäisin enemmän sydämen viisautta vastaavassa tilanteessa. Erittäin ylellistä palvelua -muttei kaikille.

0
Heidi L.

Turun parhaita paikkoja laittaa kynnet kuntoon. Henkilökunta osaa asiansa ja on todella ystävällistä. Paikan päälle on helppoa tulla bussilla, sillä moni linja ajaa ohi. Auton saa parkkiin Multavierunkadulle.

9

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta