5,5 Kauneushoitola WoMan Oy, Turku

Asiakkaiden mielestä Kauneudenhoito-kategorian 86. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Sinikka L.

Mieheni osti kys. yrityksestä lahjakortin josta puolet jäi käyttämättä,koska kortti oli välillä hukassa.Löysin kortin pudonneena keittiön työpöydän takaa, mutta voimassaolopäivä oli vanhentunut. Käyttämättä kortista jäi 50€ joka oli myös siihen selvästi merkittynä. Omistajalta ei herunut pienintäkään hyvää tahtoa saati inhimillistä ymmärrystä tulla vastaan edes jonkin pienen vastineen kanssa. Mieheni maksama 50€ meni hukkaan. Liikkeessä käydessäni sain omistajalta erittäin töykeää kohtelua ja pahan mielen. Itselläni on myös yritys, mutta saman tilanteen sattuessa haluaisin pitää kiinni "mahdollisesta tulevasta vakioasiakkaastani" ja käyttäisin enemmän sydämen viisautta vastaavassa tilanteessa. Erittäin ylellistä palvelua -muttei kaikille.

0
Heidi L.

Turun parhaita paikkoja laittaa kynnet kuntoon. Henkilökunta osaa asiansa ja on todella ystävällistä. Paikan päälle on helppoa tulla bussilla, sillä moni linja ajaa ohi. Auton saa parkkiin Multavierunkadulle.

9

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Siirry takaisin yrityksen Osuma-sivulle.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta