8,5 Antin Pyörä Oy, Turku

Asiakkaiden mielestä Harrastusvälineet-kategorian 23. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jenny S.

Antin pyörästä kattava valikoima polkupyöriä naisille, miehille ja lapsille sekä liikuntarajoitteisille. Myös kuntopyörät. Antin pyörästä myös huollot sekä varaosat. Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua! Hyvien kulkuyhteyksien varrella!

10
Sari H.

Aina iloinen ja ystävällinen palvelu! Sellaista palvelua saa enää harvoin mistään! Osaava ja asiantunteva henkilökunta! Suosittelen! Hinnat kohdillaan ja neuvovat myös asioissa! Hyvä Turku kun edes yksi liike voittaa palvelullaan! Kiitos!

10
Heidi V.

Aikaisemmin olen ollut tyytyväinen liikkeeseen, mutten enää voi kehua. Vaihdatin pyörästäni takarenkaan ja vaihdon jälkeen polkiessa kuului kolinaa ja tuntui tärinää. Menin kertomaan asiasta liikkeeseeen seuraavana päivänä ja kommentiksi sain: "ei se renkaanvaihdosta voi johtua". Mutta eipä ole aiemmin kolissut yhtään polkiessa. Kauppiaat kommentoivat pyörän kuntoa ja ilmoittivat sen tarvitsevaan totaalihuoltoa ja osien uusimista. Juu...tiedän sen, mutta minun mainitsema ongelma tuli vastaa heidän käsittelyn jälkeen. He eivät tarjoutuneet korjaamaan ongelmaa muutakuin totaalihuollon merkeissä. En missään vaiheessa syyttänyt heitä mistään, vaan menin pyytämään apua ongelmaan joka tuli välittömästi heidän tekemän renkaidenvaihdon jälkeen. Minä taas sain niskaani huutavaa ja syyttävää palvelua, ja jouduin lähtemään liikkeestä itku kurkussa kolisevan pyöräni kanssa.

Tämän tapauksen perusteella en todella suosittele Antin Pyörää kenellekkään!

Yritys vastaa: Moi Heidi! Voitko ottaa meihin yhteyttä? Me elämme asiakaspalvelusta. Palvelu ja tyytyväinen asiakas on kaiken perusta ja teemme kaikkemme, jotta kaikki on hyvin. Arvostelusi koskee liikkeen edellisiä omistajia, joten emme osaa kommentoida mitä on tapahtunut :( Liikkeellämme on noin 30 arvostelua ja kaikki muut tältä vuodelta ovat 5/5. Se on meidän tapa toimia.

0
Lisa G.

Puheliaita "poikia". Hyvää palvelua. Nopea korjaus.

10
Vili M.

Antin Pyörä palvelee kahden ikääntyneen herrasmiehen voimin. Suusta jää aina kiinni. Valikoimasta löytyy tavallisia kaupunki- ja retkipyöriä. Myös lasten- ja nuortenpyöriä on valikoimassa. Viimeisintä huutoa olevia maastopyöriä sekä sähköavusteisia pyöriä ei löydy. Varaosapuoli on niukka, mutta perusasiat löytyy.

7
Kim.

Vuosikymmeniä polkupyöriä turkulaisille myynyt liike on alansa expertti ja vieläpä kotimainen yritys. Suomalaisten suosikit kotimaiset Tunturit ja Helkamat myydään ja huolletaan täällä. Unohtakaa verkkokaupat ja marketit ja suunnatkaa pyörän tarpeissa Porsan kaupunginosaan. Täältä saa vielä sitä asiakaspalvelua mitä ei muualta tahdo enää saada. Täällä tarpeesi kuunnellaan ja suositellaan juuri käyttötarpeisiisi sopivinta tyyppiä. On se sitten rento Jopo kaupunkiajoon tai huippulaadukas hybridi vaativan ajoon maantielle ja maastoon. Hinnat ovat varsin kohtuullisia palvelutasoon nähden. Varaosat sekä lisävarusteet myös tästä liikkeestä. L

10
Tuula L.

Asiakas jo vuodesta 90, jolloin muutin Turkuun. Aina hvyää ja reilua palvelua, vilpittömät suosittelut!
Toivottavasti liike löytää arvoisensa jatkajat, kun omistajat eivät enää jaksa tehdä hommia!

Ammattitaitoinen henkilökunta, Kokonaisvaltaista huoltoa, Laatutietoisen valinta Erinomainen
10
Susanna H.

Ystävällistä asiakaspalvelua, asiantuntevat myyjät ja todella nopeaa palvelua. Pyörässä oli lukuisia vikoja, mutta ne tulivat päivässä kuntoon. Huomaavaista oli että myyjä soitti ja kysyi etukäteen saako viat jotka ilmenivät kesken korjauksen korjata, hän myös kertoi uusien vikojen lisäkustannukset etteivät tule yllätyksenä maksun yhteydessä.

Ammattitaitoinen henkilökunta, Kokonaisvaltaista huoltoa, Laatutietoisen valinta Hinta kohdallaan
10
Milla S.

Vaikka olen asunut Turussa viisi vuotta, en ole törmännyt Antin Pyörä -liikkeeseen ennen kevättä 2012. Kun siellä kerran kävin (kysymässä munalukkoa), vannoin, että aion käyttää liikettä pyöräongelmissani jatkossakin. Asiantuntemus ja etenkin ASIAKASPALVELU oli aivan huippuluokkaa! Vaikken munalukkoa löytänytkään, minut ohjeistettiin paikkaan, josta sellaisen pystyin ostamaan, ja veljekset vielä varoittelivat kovasta liikenteestä matkalla seuraavaan liikkeeseen. Sen jälkeen olen käynyt ostamassa liikkeestä pyörän sisä- ja ulkokumin, ja kumien vaihto sujui herrojen ohjeilla vaivatta! Suosittelen erittäin lämpimästi!!

Ammattitaitoinen henkilökunta, Kokonaisvaltaista huoltoa, Laatutietoisen valinta Erinomainen
10
Sani H.

Jarrut hajosivat, korjaus onnistui nopeasti. Olen tyytväinen.

Edullinen Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Ammattitaitoinen henkilökunta
2. Kokonaisvaltaista huoltoa
3. Laatutietoisen valinta
4. Edullinen

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta