Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
8,6/10 15 arviota

Anttila Oy Kodin1

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 5. paras yritys Tampereella

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Tero K.
10 kuukautta sitten
8

Kodintarvike tavaratalo,

josta löytyy huonekaluja jokaisen kodin huoneen kalustamiseen, sekä kankaita, mattoja ja muita tekstiilejä kyseisten huoneiden sisustamiseen. Liikkeen valikoimaan kuuluu myös sisä- ja puutarhakasvit, astiat, siivousvälineet ja viihde-elektroniikka. Palvelu ystävällistä. Suurempien alennusmyyntien aikaan kassat saattavat ruuhkautua.

Mika R.
10 kuukautta sitten
9

Kodin ykkösestä löytää helposti kaikenlaista tavaraa kotiin.

Valikoima ulottuu huonekaluista huonekasveihin ja elektroniikkaan. Kauppa on tilava ja se sijaitsee Turtolan kauppakeskuksessa lähellä Tampereen keskustaa.

Jani H.
1 vuosi sitten
8

Periaatteessa hyvä ja monipuolinen kodin tavaratalo.

Avarat tilat sekä nopea ja ystävällinen palvelu. Ongelmana on monella osa-alueella valikoiman kapeus ja hivenen kalliihkot hinnat: Esimerkiksi ATK-tarvikkeita täältä kannattaa ostaa vain jos on muutenkin asioimassa eikä ole aikaa käydä erikseen alan erikoisliikkeessä.

Susanna T.
1 vuosi sitten
8

Kaikkea kotiin.

Paljon kankaita ja ompelupalvelu. Sisäänkäynnin tuntumassa on kivan näköisiä purkkeja suklaata, kahvia, teetä, ja muuta tuliaisvietävää tai pientä lahjaa. Usein tarjouksia plussakortilla. Alueella cittari, ja saa nälkäänsä hampparia ja pizzaa. Ihan hyvä paikka visiitille silloin tällöin.

Monipuoliset valikoimat, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Eriikka J.
1 vuosi sitten
9

Kodin Ykköseen on ihana mennä kiertelemään ja katselemaan,

vaikkei mitään ostaisikaan. Kodin ykkösestä löytyy kaikille jotakin. Kauppa on oikea paratiisi sisustajalle!! Kaupasta löytyy astioita, tekstiilejä, koriste-esineitä ja niin edelleen. Tuotteet ovat selkeästi esillä ja valikoima on erittäin kattava. Tekstiiliosasto on erittäin hyvä ja myyjät ovat avuliaita. Joulunaikaan kaupasta löytyy suuri määrä jouluvaloja ja muuta jouluun liittyvää. Kodin ykkösestä löytää varmasti jotakin kotiin vietävää!!

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta

Elias T.
1 vuosi sitten
9

Ykkönen on ykkönen!

Kodin Ykköseen on mukava mennä kiertelemään, kun ei aina jaksa Ikeaan lähteä taistelemaan tarjouksista. Kodin Ykkösen elektroniikka osasto on tavarataloksi hyvätasoinen. Hinnat ovat K-kauppa tyylisesti hivenen korkeita. Liike on tilava, eikä siellä tule tunnetta että kauppa olisi ahdettu täyteen. Liikkeen suuresta koosta johtuen, myyjiä saa aika ajoin etsiä, mutta myyjän löytyessä asiakaspalvelu on hyvää ja laadukasta.

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta

Ylihinnoiteltu

Maiju K.
1 vuosi sitten
8

Kodin 1 löytyy kaikille jotakin!

Sielä tulee vietettyä usein hieman pitempikin aika kierrellessä sisustustuotteiden parissa. Kodin1 löytyy kaikkea mitä kotiin tarvii, myöskin elektroniikka osasto jonne seuralainen voi mennä kuluttamaan aikaa. Hinnat ovat kohdillaan! Liike on suuri ja tuotteet ovat todella hyvin esillä osastoittain! Myyjät ovat ystävällisiä sekä auttavat aina mielellään, kuitenkin liike on niin suuri että myyjiä ei aina ole heti saatavilla.

Monipuoliset valikoimat, Edullinen, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Juha K.
1 vuosi sitten
9

Tampereen Turtolan Citymarketin yhteydessä mahtava kauppa,

josta löytää oikeastaan kaiken mitä kotiin tarvitsee. Palvelu on mielestäni todella hyvää. Aina kun jotain kysyy, vastaus löytyy heti. Myyjät ovat miellyttäviä ja hymyilevät paljon. Selvästi heille on tämä asiakaspalvelijan perustaito opetettu. On mukavaa, että sieltä löytyy kaikille kaikkea. Itse voin mennä elektoniikkapuolella katselemaan leffoja yms ja tyttöystävä voi tutkia sisustustarvikkeita. Hinta-laatu -suhde on mielestäni hyvä. Plussapisteitäkin saa!

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Emilia T.
1 vuosi sitten
9

Kodin ykkösessä on kiva pyöriä,

vaikka en ostaisikaan mitään. Valikoima on todella laaja. Tuotteita löytyy huonekaluista, mattoihin, sisustustavaroihin, astioihin ja muuhun kodin pikkutavaraan. Tarjouksia on melko usein ja ne ovat usein jopa ihan hyviä. Hintalaatusuhde on mielestäni hyvä, ja tuotteita löytyy eri merkkejä. Esimerkiksi Iittalan arabia astioita, pentikkiä ja kodinkoneita montaa eri merkkiä. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, ja olen aina saanut apua kysyttäessä. Liike on suuri ja tavaraa on paljon, mutta se on järkevästi esillä. Kassoilla ei ole useinkaan liikaa jonoa.

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Asta F.
2 vuotta sitten
10

Kympin arvoinen kodin ykkönen!

Itse pidän tästä kodin ykkösestä paljon. Täällä on hyviä tarjouksia ja valikoima on valtava. Löydän täältä aina etsimäni. kodin tekstiilejä ja huonekaluja on mainio valikoima. tarjoushyllytä (joka sijaitsee oikessa päässä sisääntulosta, mallihuoneiden vasemmassa päässä) tulee aina tehtyä löytöjä.

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta, Edullinen

Erinomainen

Riku L.
2 vuotta sitten
9

Erittäin iso ja monipuolinen kodin ykkönen.

Tuotteet ovat selkeästi esillä ja jokaiseen kotiin löytää varmasti jotakin. Asiakkaiya palvellaan kohteliaasti ja asiallisesti. Hinta laatu suhde on erinomainen.

Jan S.
2 vuotta sitten
8

Hyvä valikoima kodin tekstiilejä ja vaihtelevasti huonekaluja.

Miellyttävä kauppaympäristö, mutta hintataso usein melko korkea kuten K-ketjun kaupoissa yleensä. Joskus jotain tarjoustuotteita edullisemmin.

Pikaiset kommentit

7
Ihan hyvä sisustusliike, molipuolinen valikoima ja kaiken sisustukseen löytää samasta paikasta. Huonekalujen tilauspalvelu oli erittäin hidas ja olisi ollut helpompaa vain tilata nettisivuilta tuote.
Eija H.
2 kuukautta sitten
8
Monipuolinen valikoima. Takuuasiat sujuvat ongelmitta.
Teemu N.
2 vuotta sitten
9
Hyvä valikoima kodin tarvikkeita. Leluosasto on meidän suosikkimme, sen vuoksi muukin perhe viihtyy kaupassa äidin lisäksi.
Susanna B.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 8 Monipuoliset valikoimat Arvioi
 2. 2 5 Hyviä tarjouksia Arvioi
 3. 3 5 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 4. 4 3 Edullinen Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Tampereen TOP 3 (Tavaratalo)

 1. 1
  9,2
  Martinpojankatu 4
 2. Prisma Linnainmaa 2
  9,1
  Liikekatu 3
 3. Prisma Kaleva 3
  8,9
  Sammonkatu 75
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Anttila Oy Kodin1