Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,4/10 12 arviota

Yliopiston Apteekki

Asiakkaiden mielestä Apteekki-kategorian 6. paras yritys Tampereella

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Roope V.
8 kuukautta sitten
10

Hyvä sijainti.

Apteekki remontoitu hiljattain, uusi liike toimivampi ja nykyaikaisempi. Laaja valikoima itsehoidon tuotteita, edullisin hinnoin. Myyjiä riittävästi, sekä osaavat työnsä. Palvelu nopeaa. Reilusti asiakaspalvelijoita reseptilääkkeiden noudossa. Hinnoista vielä lisäalennusta, kun kuuluu kanta-asiakasohjelmaan. Erittäin hyvät aukioloajat, 07-24!

Roope V.
8 kuukautta sitten
9

Liiketilan sijainti hyvä,

heti keskustassa. Sisältä siisti ja tuotteet selkeästi esillä. Liike hiljattain remontoitu. Useita reseptilääkkeen noutopisteitä joissa palvelu nopeaa. Farmaseutit ammattitaitoisia ja auttavat tuotteiden etsimisessä. Hinnat kilpailukykyiset. Auki aamusta yöhön, aina.

Mika R.
10 kuukautta sitten
9

Hyvä apteekki Tampereen keskustassa.

Apteekki on iso ja sieltä löytyy monipuolinen valikoima tuotteita. Tuotteet on siististi ja hyvin järjestetty ja asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä. Apteekissa on pitkät aukioloajat.

Irene K.
1 vuosi sitten
2

Hei!

Yleensä olen saanut asiantuntevaa palvelua, mutta viimeksi asioidessani siellä, astmalääkkeeni oli vaihdettu. Lääkkeen ottamiseen tarvitaan lisälaite, jossa oli kahdenlainen mahdollisuus lääkkeen ottamiseen. Minulle myytiin ilman esittelemättä toista vaihtoehtoa, jonka olisin mieluummin ostanut. Hinta yli 46 euroa. Kävin kysymässä onko heillä olemassa toista laitetta, josta luin pakkauksesta myöhemmin. Selvisi, että heillä olisi ollut haluamani laite, jota minulle ei esitelty. Hinta lähes 40 euroa. Valittamiseen ei neuvottu. Sanottiin vain, ettemme me tiedä asiasta. Silloin, kun olin apteekissa, siellä oli hiljaista, ei mitään ruuskaa. En itse sellaista ymmärtänyt tukia pakkauksesta, joka minulle vasta myöhemmin selvisi. Huonoa palvelua. Kiitos.

Emilia V.
1 vuosi sitten
9

24 h apteekki keskellä Tampereen keskustaa.

Iso ja laaja valikoima tuotteita, joista löytyy sopivan hintainen ja laatuinen tuote kenelle tahansa. Nopea asiointi ainakin iltaisin. Asiakaspalvelu kassalla ollut joskus tökkivää, tosin tuotteissa neuvonta pelannut ja ollut ykkösluokan palvelua. Sisustus valoisa ja tuotteet hyvässä järjestyksessä. Plussaa ovat tietenkin aukioloajat, joskus pidemmältäkin lähdetty hakemaan täältä kipulääkettä.

Ammattitaitoista palvelua, Kattavat valikoimat, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Asta F.
1 vuosi sitten
10

Apteekki josta saa kaiken tarvitseman karralla.

Hinnat ovat myös kohtuulliset. Palvelu on asiantuntevaa ja neuvoja saa aina kun niitä tarvitsee. Täällä onnetaan myös sellaisia vinkkejä että rahat ei mene kakkulan kaivoon.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Sari K.
1 vuosi sitten
9

Täältä saa kaikki lääkkeet,

joita tarvitsemme. Lisäksi YO-Apteekin omia lääketuotteita. Monipuolinen valikoima käsikauppa tuotteita. Oma kanta-asiakas kortti. Liiketila, vähän pitkulainen, kun perällä on resepti asiointi.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua

Sofia S.
1 vuosi sitten
8

Todella monipuolinen apteekki ihan ydinkeskustassa pitkillä aukioloajoilla.

Tampereen Yliopiston apteekista on aina ollut älyttömän laaja valikoima, mutta mielestäni remontin myötä valikoima on vain entisestään laajentunut. Itse teen kasvojenhoitoaineiden ostot juurikin siellä, sillä apua löytyy tarvittaessa ja valikoimaa on todella runsaasti. Uudistuksen myötä liike on todella siisti ja viihtyisä. Vaikka apua saakin helposti, niin aika usein työntekijät eivät ole itsekkään perillä tuotteista.

Ystävällinen henkilökunta, Kattavat valikoimat

Hinta kohdallaan

Mandi G.
1 vuosi sitten
9

Yliopiston apteekki on valoisa ja puhdas apteekki.

Se sijaitsee loistavalla paikalla keskustorin kupeessa on sen takia myös hyvin suosittu, mutta siitä huolimatta en ole koskaan joutunut reseptilääkkeidenkään kanssa odottamaan pitkiä aikoja. Henkilökunta on todella ystävällistä ja tulee aina tarjoamaan apuaan. Valikoimat ovat laajat ja lääkkeiden lisäksi löytyy esimerkiksi paljon ihania hygieniatuotteita, kuten kasvojenpesuaineita ja kosteusvoiteita. Apteekilta löytyy oma asiakaskortti, mutta siitä ei ainakaa minulle ole ollut koskaan hyötyä.

Ammattitaitoista palvelua, Kattavat valikoimat, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Suvi N.
2 vuotta sitten
9

Yliopiston Apteekki on apteekeista se suurin ja kaunein,

josta löytyy erittäin monipuoliset valikoimat. Koska tämä on Tampereen ainoa YA ja sijaitsee keskeisellä paikalla Keskustorin lähellä, täällä on aina paljon väkeä, joskus jopa tungokseen asti. Henkilökuntaa on kuitenkin myös runsaasti, ja saat aina asiantuntevaa ja avuliasta palvelua. Usein apua tullaan tarjoamaan heti sisään astuttuasi. Reseptilääkkeitäkään ei tarvitse jonottaa kauan, sillä useiden palvelupisteiden ansiosta palvelu hoituu tehokkaasti. Plussaa myös pitkistä aukioloajoista.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Hyvät tarjoukset

Thomas H.
2 vuotta sitten
9

En löydä Yliopiston Apteekista kerta kaikkiaan mitään valitettavaa.

Työntekijät ovat asiantuntevia, miellyttäviä ja palveluhalukkaita - etsimänsä löytää yleensä varsin nopeasti. Valikoimat ovat laajat, ja kattavat yleensä etsimieni asioiden lisäksi myös monia vaihtoehtoja, jotka saattavat soveltua tarkoitukseeni paljon paremmin, kuin osaan odottaa. Reseptiasiakkaille jonotusajat ovat varsin lyhyet (toki saa ottaa järjen käteen, ruuhka-ajat ovat ruuhka-aikoja) ja myös sillä puolella työntekijät ovat seurallisia ja ystävällisiä. Toisin sanoen, mikäli kaipaa lenssulääkettä tai taikapillereitä tai muita ihmeellisyyksiä korvatulpista scifi-laastareihin, kannattaa poiketa Yliopiston Apteekissa. Suosittelen.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Terhi P.
2 vuotta sitten
9

Paras apteekki Tampereella ehdottomasti!

Valikoima todella kattava, reseptituotteitta hakiessa jonotusaika kohtuullisen lyhytm palvelua saa nopeasti ja aina ollut joku vastaamassa kysymyksiin ja tarjoamassa apua. Isoin kiitos tietysti sille että apteekki aina auki. Kun lapsikin sairastuu iltamyöhällä niin ei tarvitse murehtia että mistä saisi haettua lääkkeet.
Apteekin Uniikki-kortista annan myös suuren plussan. kortilla paljon erilaisia vaihtuvia tarjouksia erilaisista tuotteista.
Kuitenkin yksi iso miinus tulee siitä kun autolla mene käymään apteekissa niin on älyttömän hankala saada autoa mihinkään ja kun flunnaisena pitäisi jaksaa apteekille kävellä jostakin kaukaa niin ei hirveästi luonnillisestikaan kiinnosta.

Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h, Hyvät tarjoukset

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 7 Ammattitaitoista palvelua Arvioi
 2. 2 5 Auki 24 h Arvioi
 3. 3 5 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 4. 4 3 Kattavat valikoimat Arvioi
 5. 5 2 Hyvät tarjoukset Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Tampereen TOP 3 (Apteekki)

 1. 1
  8,8
  Tesoman valtatie 37
 2. Koivu Apteekki 3
  8,6
  Lempääläntie 21
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Yliopiston Apteekki