Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 100 rehellistä arviota.
7,0/10 10 arviota

Bonus Kirppis

Asiakkaiden mielestä Erikoistavarakauppa-kategorian 16. paras yritys Tampereella

Bonus Kirppis palvelee Tampereen Tammelassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tuo myyntiin vanhat tavarasi tai tule tekemään löytöjä. Kirpputorin yhteydessä toimii myös kahvila. Tervetuloa!


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Piia L.
3 kuukautta sitten
8

Hyvät aukioloajat,

asiakaspalvelu on neutraalin hyvää ja pöytävuokra huokea muihin keskustan kirpputoreihin verrattuna. Jos hinnat ovat kohdallaan, myyntipöytä tyhjenee tosi nopeasti.

Huonona puolena se, että Bonus Kirppiksellä käy vain käteinen. Tilat ovat myös osittain huonossa kunnossa, esimerkiksi lattia on joistakin kohtaa rikki.

Hinta kohdallaan

Noora P.
4 kuukautta sitten
8

Yksi Tampereen parhaista kirppiksistä.

Sopivat aukioloajat, loistava sijainti, hyvä palvelu, enimmäkseen melko edulliset hinnat.
Sovituskoppeja voisi olla yhden sijaan kaksi, välillä joutuu jonottamaan melko kauankin. Ruuhkaisempaan aikaan jotkut käytävät käyvät vähän turhan ahtaiksi.

Laaja valikoima

Hinta kohdallaan

Teemu N.
1 vuosi sitten
9

Yksi Tampereen parhaista kirpputoreista.

Loistava sijainti, sisältä löytyy paljon pöytiä ja hinnat ovat erittäin asiakasystävälliset (riippuen tietysti myyjästä, poikkeuksiakin löytyy). Tavarat vaihtuvat myös melko usein, joten paikalla kannattaa käydä aktiivisesti. Kirpparin henkilökunta on todella ystävällistä, siitä iso plussa.

Asta F.
1 vuosi sitten
2

Kirppis jossa on aina tungosta ja ahdasta.

Hinnat ovat kalliitn ja johtuu ilmeisesti kalliista pöytävuokrista ja osaksi pienoisesta ihmisten ahneudesta. Jos tavaralla on niin paljon tunnearvoa että ei voi hinnoitella sitä järkevästi mielestäni sitä ei tulisi laittaa myyntiin..
Olen nimittäin törmännyt täällä usein tuotteisiin joita saa uutena huomattavasti halvemmalla.. siksi vältän tällä kirpparilla käymistä.

Tuotteita, joita et muualta saa

Ylihinnoiteltu

Arto M.
1 vuosi sitten
6

Liian ahdasta omaan makuuni.

Aika kallis pöytävuokra. Kauan en viihtynyt kun sai kokoajan väistellä muita ihmisiä. Samoin sisätilassa oli aivan liian kuuma eikä itselläni nyt niin paljon vaatteita ollut. Saattaa kai täältä jotain edullisellakin löytää, mutta se on ihan omasta asenteesta kiinni. Itseni liian sekava ja aina tarvitsisi kaivaa muiden tavaroiden alta.

Susanna T.
1 vuosi sitten
6

Lähellä keskustaa mutta kallis pöytävuokra,

mikä nostanee myös tuotteiden hintoja. Tällä hetkellä hinta lähentelee 40 euroa / 6 päivää. Kyllä täällä tavaraa ja erityisesti vaatteita silti riittää. En ole itse löytänyt koskaan mitään (erityisen halpaa ja hyvää), mutta ilmeisesti kauppa käy kohtuullisesti, kun pöytiä on aina vuokrattuina.

Ylihinnoiteltu

Sofia K.
1 vuosi sitten
8

Bonus kirppis eli bonari sijaitsee Itsenäisyydenkadulla lähellä

keskustaa. Pöytiä on paljon ja täältä tekeekin usein hyviä löytöjä. Iso miinus siitä, että ainakaan viimeksi täällä käydessäni en voinut maksaa ostoksiani kuin käteisellä. Myös pöytävuokrat ovat tasaiseen tahtiin nousseet. Kesällä Bonus kirppiksellä on kuuma kuin saunassa, eli ilmastointi puuttuu. Silloin ei tosiaankaan tee mieli sovittaa vaatteita ja hutiostosten vaara kasvaa. Henkilökunta on mukavaa ja sitä on yleensä riittävästi.

Laaja valikoima, Edulliset hinnat

Erinomainen

Johannes J.
2 vuotta sitten
8

Isohko kirppis Itsenäisyydenkadulla.

Bonus-kirppis eli bonari on melko selkeä ja perinteinen kirpputori, josta voi vuokrata pöydän parilla kympillä viikko kerrallaan. Kama on tuttua - vaatteita, astioita, pelejä, kirjoja, roinaa ja sitten pari hyllyllistä kiinakamaa ja muuta selvästi ammattimaisemmin myytävää rompetta - onpahan täällä nähty taidenäyttelykin opiskelijan toimesta. Tiskiltä saa kahvetta ja pullaa ja sovituskoppikin löytyy testausta varten. Kirppareilla hintataso heittelee varsin vastuuttoman sattumanvaraisesti ja joskus löytää jotain mutta useimmin ei. Täältä on bongattu joitakin helmiäkin kuten esim. avaamaton vuodelta 1986 Stun-korttipeli 1 eurolla!

Edulliset hinnat

Hinta kohdallaan

Annika A.
2 vuotta sitten
8

Iso vuokrapöytäkirppis ihan keskustan kupeessa.

Kirpputorilla on yleensä paljon asiakkaita ja hyllyjen välissä liikkuminen on hankalaa. Täältä voi tosin tehdä loisto löytöjä, jos tarkkaan etsii. Myynnissä on kaikkea vaatteista kirjoihin ja astioihin. Toisinaan myyjät myös osaavat hinnoitella tavaransa oikein. Pöydät ovat aina vähän sekaisin ja tavarat väärillä paikoilla.

Osa myyntipöydistä on selvästi täytetty jälleenmyynti krääsällä, joka ei edes ole halpaa. En muista nyt vuokrapöytien normaalihintaa, mutta täältä on joskus saanut pöydän vuokrattua halvemmalla, jos on valmis viemään tavarat samana päivänä.

Laaja valikoima, Edulliset hinnat, Tuotteita, joita et muualta saa

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

7
Itsenäisyyden kadul nököttävä bonus kirppis oli aika pikkanen. Ahtaat käytävät ja nopeasti kävelty läpi. Muki löyty. Kassalla kyl hyväntuulinen ihminen ja meno tai oikeastaan säätö päällä.
Johanna N.
1 vuosi sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 3 Edulliset hinnat Arvioi
 2. 2 3 Laaja valikoima Arvioi
 3. 3 2 Tuotteita, joita et muualta saa Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Tampereen TOP 3 (Erikoistavarakauppa)

 1. Tampereen Kauppahalli 1
  9,9
  Hämeenkatu 19
 2. 2
  9,5
  Hämeenkatu 15
 3. Kaunotar ja Kulkuri Second Hand Shop 3
  9,3
  Tammelan puistokatu 34
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Bonus Kirppis