Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
6,6/10 2 arviota

SCF Huolto Oy

Asiakkaiden mielestä Matkapuhelimet-kategorian 3. paras yritys Tampereella

SCF Huolto Oy on toiminut vuodesta 2004 mobiilituotteiden huoltopalvelun kärkijoukossa.


Huollamme kotisi ja konttorisi pienet sekä isommat koneet: matkapuhelimet, nettitikut, kannettavat tietokoneet, miniläppärit, sekä nyt myös kodinkoneet nopeasti ja asiantuntevasti. Huollamme useat eri merkit ja omaamme alallamme vankan kokemuksen eri huoltotöistä. Löydät viimeisimmät tiedot merkki- ja tuotekohtaisesti nettisivuiltamme osoitteessa www.scfhuolto.fi.


Asenteemme on ammattilaisuus tänään ja huomenna. Siksi teemme töitä päivittäin palvelujemme kehittämiseksi. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää!


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Niko N.
1 vuosi sitten
6

Harmi ettei Tampereella ole enempää kilpailua!

Hyvällä asiakaspalvelulla varustetulla puhelin-huollolla olisi nimittäin isot markkinat. Aina kun tulee tarve viedä puhelinta edes takuuhuoltoonn niin vaikkei siitä tarvitse maksaa on se melko usein kyseisessä paikassa jollain tavalla onnistuttu sössimään, joko puhelin on maannut "jonossa" kolme viikkoa tai lopulta on vain unohdettu ilmoittaa että luuri olisi valmis. Ja muista en tiedä, mutta kyseisellä yrityksellä ei myöskään ole tarjota, edes takuuhuollon ajaksi sijaispuhelinta, tosin onneksi aina jostain sellainen on järjestynyt, että tekstiviesti ilmoitus valmiista puhelimesta on tullut perille.

Raine J.
2 vuotta sitten
5

Vein puhelimeni tänne takuuhuoltoon.

Kesti kolme päivää, ennen kuin edes katsoivat puhelinta. Sitten laitettiin varaosatilaus vetämään ja parin viikon päästä puhelin oli taas kunnossa. Olisi mielestäni asiallista, että katsottaisiin heti puhelinta ja tilattaisiin mahdolliset varaosat, ja tehdään huolto sitten kun tulee aikaa ja varaosat saapuneet. Nytkin tämä on mahdollista, mutta siitä pitää pulittaa 20e. Vaikka varaosien saapuminen kesti melkein kaksi viikkoa, ei se vähennä huollon pisteitä, sillä huollolla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa varaosatoimituksen nopeuteen.

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Katso kuvat ja videot

Tampereen TOP 3 (Matkapuhelimet)

 1. Digiman Oy 1
  8,1
  Tohlopinranta 10
 2. 2
  7,4
  Hatanpään valtatie 1
 3. SCF Huolto Oy 3
  6,6
  Kolmionkatu 5 D
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä SCF Huolto Oy