Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
9,0/10 17 arviota

Ravintola Heinätori

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 17. paras yritys Tampereella

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Johanna A.
2 viikkoa sitten
9

Ihana,

idyllinen miljöö, todella hyvää palvelua, erittäin hyvää ruokaa. Ei kai sitä muuta tarvitakaan onnistuneeseen ravintolaelämykseen! Hinta-laatu -suhde kohdillaan. Erittäin sopiva kohde kun haluat juhlia jotain speciaalitilannetta.

Makunautintoja ja elämyksiä, Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Maunu W.
8 kuukautta sitten
9

Kotoisa tunnelma,

herkullista ruokaa, ystävällistä palvelua. Olimme täällä n. 15 henkilön porukalla ja kaikki toimi mallikkaasti. Muina asiakkaina oli mm. pariskuntia, aikuisia perheitä ja business-illallisella olevia pukumiehiä.

Petri S.
8 kuukautta sitten
10

Herkkusuiden romanttinen illallinen jätti haluamaan uusintaa!

Laadukasta ja huolella valmistettua ruokaa, laadukkat viinit, viehättävä ja rauhallinen miljöö yhdistettynä ystävälliseen ja asiantuntevaan palveluun loi täydellisen lauantaipäivällisen! Kolmen ruokalajin menun hinta-laatusuhde oli kohdallaan. Ruokalajit harmoonisia kokonaisuuksia joissa maut hyvin harkittuja. Maa-artisokkasosekeitto oli kerrassaan erinomaista. Annoskootkin olivat riittävät rauhalliseen päivällishetkeen. Varmasti palaamme uudelleen... Suosittelen!

Makunautintoja ja elämyksiä, Laadukkaat raaka-aineet, Intiimisti yhdessä

Erinomainen

Pia-Carita R.
10 kuukautta sitten
10

Miljöö,

palvelu, herkullinen ruoka , aivan kaikki kohdallaan. Yhdyn presidentti Niinistön ja hänen vaimonsa sanoihin heidän poistuessaan ko:sta ravintolasta : Kiitos tunnelmasta.
Ravintola on aivan ykköluokkaa maassamme.

Korhonen K.
1 vuosi sitten
2

Ihmettelen aina muiden ylistäviä kommentteja,

tässä tapauksessa Ravintola Heinätorista. Kävin ensimmäisen (ja viimeisen kerran) siellä tänään. Ravintola oli toki aivan viehättävä ja henkilökunta asiansa osaavaa ja ystävällistä, mutta ruoka oli lähinnä amatoorin kyhäelmä. Annos oli pieni, mutta vaatimaton. Olisikohan kastike ollut Blåbandia. Näin on, valitettavasti. Mutta tunnelmasta täydet pisteet.

Katri A.
2 vuotta sitten
9

Pelkästään miljöön vuoksi kannattaisi jo käydä tässä ravintolassa,

jossa tunnelma on ihanan rauhallinen ja viihtyisä, mutta arvokas. Isäntä viihtyy aktiivisesti vieraiden pöydissä, ja suosituksia saatte varmasti. Ruoka laadukkaista raaka-aineista varmasti ja hyvin valmistettua; ruokalistalla ei suurta muuttuvuutta.

Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Tara T.
2 vuotta sitten
10

Vietimme siellä työporukan kesken erittäin kivat pikkujoulut.

Paikka oli jo rakennuksena ihana, sisustus oli onnistunut. Takana oleva terassi oli todella viehättävä ja meidät tupakoitsevat päästettiin sinne hienotunteisesti, eikä syyllisyyttä tuosta huonosta tavasta tarvinnut tuntea. Ruokiin kaikki olivat erittäin tyytyväisiä ja mutkaton palvelu kruunasi illan.

Makunautintoja ja elämyksiä, Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet

Erinomainen

Anna-Mari J.
2 vuotta sitten
10

Heinätori on kokemuksena kokonaisvaltaisen rauhoittava.

Vierailumme sijoittui lämpimään kesäiltapäivään, jolloin saimme istua mukavasti terassilla, samalla kun tarjoilija välihetkinään hoiti terassin kukkia. Palvelu oli oikein lempeää ja miellyttävää. Itse ruokailu oli varsinainen aistinautinto, kaikki ruokalajit olivat silmää, makuhermoja ja sielua ruokkivia kokonaisuuksia. Ravintola Heinätori sijaitsee todella valloittavassa vanhassa, pienessä tiilitalossa Pyynikintorilla, ja on tyylikkäästi sisustettu ja hoidettu.
Opiskelija ajoittaa juhlapäivänsä vieton lounasaikaan, jolloin 3 ruokalajin menun saa suhteessa varsin kestävään hintaan.

Makunautintoja ja elämyksiä, Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet

Johannes J.
2 vuotta sitten
10

Kaunis ja herkullinen!

Heinätori on hyvin idyllinen ja laadukas ravintola Pyynikintorin laidalla. Heti sisään astuessa olo on kuin suomenruotsalaisessa kesähuvilaidyllissä valkoisine pöytäliinoineen ja korkeine kattoineen. Palvelu on iloista ja välitöntä, tämä ravintola ei kikkaile tai konstaile vaan on ihanan rehellinen ja puhdas tunnelmaltaan. Parasta kuitenkin on pääasia eli ruoka. Tässä ravintolassa olen syönyt elämäni parasta ruokaa, pelkkä peruna yksistään oli niin hyvää että sitä saattoi maistella silmät kiinni ja tuntea onnen kohoavan lähelle 7/7, ah! Myös lohi oli osattu paahtaa poikkeuksellisen mehukkaaksi. Ravintolan terassi on myös hämmästyttävän idyllinen ja rauhallinen, vaikka onkin aivan kadun kupeessa. Suosittelen varauksetta kaikille!

Makunautintoja ja elämyksiä, Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Ilkka V.
2 vuotta sitten
10

Tästä ravintolasta tulee mieleen italialainen perheravintola,

joskin ruoka on supisuomalaista. Erittäin hyvä paikka fiinimmälle illalliselle. Vaikkei voi sanoa että Heinätori olisi halpa ruokapaikka, niin lompakko ohenee huomattavasti vähemmän kuin samanveroisissa (ja monissa paljon huonommissakin) muissa paikoissa.

Luomua ja lähiruokaa, Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Mikael H.
2 vuotta sitten
9

Omistajapariskunnan isännöimä ravintola,

jossa saat varmasti vatsasi täyteen. Perinteitä kunnioittava ruoanvalmistustapa ja bistromaiseen tapaan kotoisa palveluasenne. Ravintoloitsijat mielellään juttelevat asiakkaiden kanssa ja vastaavat kysymyksiin. Rustiikkista ruokaa, jota valmistetaan mainioista raaka-aineista kuten suomalaisia metsämarjoja, kalaa ja sieniä. Heinätori on myös mainio pihvipaikka. Kannattaa maistaa myös ravintolan savustettuja annoksia sillä ne valmistetaan ravintoloitsijan itse kehittämällä savustuslaitteella! Kesällä Heinätorin terassilta saa kaikki listan antimet. Ja jos ilma on liian tukala, ravintolan sisältä löytyy jäähdytetty ilmastointi.

Makunautintoja ja elämyksiä, Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet

Pikaiset kommentit

10
Hyvä tunnelma, hyvä ruoka, hyvät omistajat joka keskustelee ja tarjoilee itse, kertoo historiikkia ym.
Mikko O.
6 kuukautta sitten
9
Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu upeissa puitteissa. Kiva kesäterassi.
Mari A.
2 vuotta sitten
10
Valoisa ja kaunis pikkuravintola, jossa tarjotaan laadukasta ja kikkailematonta ruokaa. Omistajat ovat paikalla ravintolassa ja toivottavat asiakkaat tervetulleiksi.
Katariina H.
2 vuotta sitten
9
Herkullista ruokaa, ystävällinen ja henkilökohtainen palvelu. Kotoisa tunnelma.
Anna M.
2 vuotta sitten
9
Ihana palvelu ja hyvä ruoka, sekä tunnelmallinen tila.
Helena O.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 10 Laadukkaat raaka-aineet Arvioi
 2. 2 8 Makunautintoja ja elämyksiä Arvioi
 3. 3 7 Fiiniä ja tyylikästä Arvioi
 4. 4 1 Bisnestapaaminen Arvioi
 5. 5 1 Intiimisti yhdessä Arvioi
 6. 6 1 Luomua ja lähiruokaa Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Tampereen TOP 3 (Ravintola)

 1. Ravintola 4 Vuodenaikaa 1
  9,6
  Hämeenkatu 19
 2. Ravintola C 2
  9,6
  Rautatienkatu 20
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Ravintola Heinätori