Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
9,1/10 14 arviota

Kahvilla Oy

Asiakkaiden mielestä Yrityspalvelut-kategorian paras yritys Tampereella

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Sanna A.
4 kuukautta sitten
9

Tammelan puiston laidalla sijaitseva omaperäinen kahvila.

Kodikas ja persoonallinen sisustus, monipuolinen ruokalista. Täältä löytyy myös kasvis- ja luomuruokaa! Ajanvietettä löytyy, esimerkiksi lautapelejä. Kesäsisin Kahvillasta voi lainata viltin ja mennä brunssille ja lounaalle viereiseen puistoon. Henkilökunta on mukavaa ja rentoa!

Hemmottelemaan herkuilla, Viihtyisä ympäristö, Hyvä teevalikoima

Hinta kohdallaan

Viivi L.
10 kuukautta sitten
10

Kahvilla on rento ja mukava paikka viettää aikaa ja tavata ystäviä.

Mukava henkilökunta, joka keskiviikkoinen viihdevisa ja piirustusmaanantait saavat palaamaan aina uudelleen! Ruokakin on maukasta ja maistuvaista. Lautapelejä löytyy moneen makuun ja esimerkiksi legoja jotta voi päästää oman sisäisen legoinsinöörin valloilleen. Myös kitara löytyy seinältä jos innostuu musisoimaan. Seinillä on kuukausittain vaihtuva taidenäyttely, joten paikan ilme muuttuu aina niiden mukaan, mukavaa vaihtelua! Aina kesäisin Kahvillasta voi lainata ulkopelejä, joita voi mennä pelailemaan viereiseen puistoon. Talvella puistossa onkin luistelujää, jonne Kahvillasta voikin lainata luistimia. Sunnuntaibrunssit ovat myös tulleet kuvioihin, ja ne ovatkin suosittuja! Mielestäni kaikinpuolin oikein erinomainen ja monipuolinen paikka tuo Kahvilla! :)

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö

Erinomainen

Kirsikka R.
1 vuosi sitten
9

Ihana,

rento, mieluisa kahvila! Kahvillassa on hyvä valikoima teelaatuja, luomulaatuja ja paljon muutakin mukavaa. Se on lämminhenkinen ja hippimäinen kahvila, josta pidän. Myös on kiva että kahvilla on ottanut huomioon myös vegaanisen kaakaon maitoallergisille ja vegaaneille.

Hyvä teevalikoima

Hinta kohdallaan

Vilma V.
2 vuotta sitten
8

Kodikas,

rento ja leppoisa paikka, jossa omanlaisensa tunnelma. Hyvällä paikalla, lähellä Tammelan toria. Kiva ajanviettopaikka, mahdollisuus pelailla, lueskella ja tavata ystäviä. Keskiviikkoisin myös visa. Hinnat ovat sopivat ja tuotevalikoimaa löytyy. Paljon myös luomua ja itsetehtyä. Kahvikupit ja tuolit ovat ilmoisesti eri paria. Tilaa on ihan mukavasti, aina on mahtunut istumaan.

Erkki S.
2 vuotta sitten
10

Erinomainen,

kodikas pieni kahvila joka sopii kaiken ikäisille 6-vuotiaista lähtien.
Tarjonta oli todella hyvän makuista ja suuri osa siitä on luomua.
Tunnelma oli hyvin kodikas, rento ja vihreä.
Esim. viimeksi käydessämme paikalla oli käynnissä Animalian kokous turkistarhausta vastaan. Kaikki ovat tervetulleita.

Johannes J.
2 vuotta sitten
8

Vihreä olohuonekahvila.

Kahvilla -kahvila on osa Tammelan omalaatuista välitöntä ilmapiiriä, josta muodostuu kuin lämminhenkinen olohuone. Kupit ovat opiskelijakämppähenkeen sekalaisia ja tiskin palvelu on aina samantyyppistä kuin jos menisit yllättäen kylään hyvän ystävän luo - tarjoamiset ovat kotona tehdyn näköisiä ja makuisia. Kahvillassa on usein soitettua musiikkia ja tänne voi myös tulla pelailemaan pelejä tai iltaa istumaan. Paikalla on myös paljon ekohenkisiä tapahtumia ja mainoksia ja kaikki ovat tervetulleita.

Tapaamaan ystäviä, Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Viihtyisä ympäristö

Hinta kohdallaan

Tommi S.
2 vuotta sitten
10

Todella mukava pieni ekohenkinen "hippikuppila" Tammelassa.

Maittavaa ruokaa - esim. itse kasvatettuja ja reilun kaupan raaka-aineita - sekä kelpo juomavalikoima. Todella mukava palvelu, ideoita herättävä pirteä sisustus, käsityön tuntuista meininkiä!

Kuppilassa on myös ajanvietettä: esim. muutama vanha pelikonsoli, lautapelejä, akustinen kitara ja talvella luistimia lainattaviksi (viereisessä puistossa luistinrata).

Tästä voisi tulla Tampereella lähikulmilla asuessani oma "olohuoneeni" - vakiokuppila.

Tapaamaan ystäviä, Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Viihtyisä ympäristö

Erinomainen

Minna H.
2 vuotta sitten
10

Tammelantorin Kahvilla on rento paikka,

jossa on erinomainen teevalikoima, ystävällinen mutta kiireetön palvelu, maistuvat salaatit ja leivät sekä yksi Tampereen parhaimmista kahvikoneista. Ja iso soijalatte mukaan hintaan 2,50€! Ota oma muki mukaan; täällä ei harrasteta kertakäyttömukeja ja -kansia ja se on ihan oikein. Voit myös jäädä Kahvillaan lukemaan rauhassa lehtiä tai kirjaa. Kesällä aurinkoisen sään sattuessa voit ottaa lounaasi puistoon ja palauttaa lautasen ja aterimet piknikin jälkeen. Suosittelen!!

Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Viihtyisä ympäristö

Erinomainen

Anniina R.
2 vuotta sitten
9

Vuoden ikäinen Kahvilla on kuin suoraan repäisty Amsterdamin

nurkilta tammelantorin laidalle. Piristävä lisäys muuten niin ketju valtaiseen kahvila/baari meininkiin Tampereella. Eilen kävin kaverin kanssa täällä naurubingossa. Ehkä paras kahvila koko Suomessa! Muista tsekata myös vessojen hauskat pingviini pöntöt!

Tapaamaan ystäviä, Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Viihtyisä ympäristö

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

9
Viihtyisä ja nuorekas kahvila hyvällä sijainnilla. Rento ja ystävällinen henkilökunta. Opiskelijoille kortilla hieman tavallista halvempi olut. Myös säännöllisesti ohjelmaa, kuten viihdevisoja.
Jussi S.
11 kuukautta sitten
9
Mainio ja rauhallinen mesta! Mukava istuskella vaikka koko illan.
Sami R.
1 vuosi sitten
9
Erinomainen, rento tunnelma, johon sekaan mahtuu hyvin eri-ikäistä porukkaa. Mainio henkilökunta. Kiehtovia vanhoja vinyylilevyjen kansia seinillä. Boheemi, mutta siisti pienehkö tila.
Simo F.
2 vuotta sitten
9
Todella kodikas ja värikäs pikkukahvila, jossa tulee usein keskusteltua ystävien kanssa rennoissa merkeissä. Kahvi on aika suolaisen hintaista, mutta muuten ihan helmi mesta.
Juuso P.
2 vuotta sitten
8
Kahvilla on rentopaikka johon on mukava tulla viettämään aikaa. Lisäksi mukavia tapahtumia joka viikko. Ruoka listalta löytyy muutamia herkkuja mutta aina ei hinta-laatusuhde osu kohdilleen.
Arto M.
2 vuotta sitten

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Tampereen TOP 3 (Yrityspalvelut)

 1. Kahvilla Oy 1
  9,1
  Sammonkatu 8-10
 2. 2
  7,8
  Satakunnankatu 11 B 34
 3. 3
  Aleksanterinkatu 22
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Kahvilla Oy