Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,2/10 3 arviota

Veho Tampere

Asiakkaiden mielestä Autoliike-kategorian paras yritys Tampereella

Veho-konserni on Suomen johtava autokaupan konserni, joka toimii myös Baltiassa ja Ruotsissa. Veho perustettiin vuonna 1939 Mercedes-Benzin maahantuojaksi Suomeen. Tänä päivänä konsernilla on useita päämiehiä ja sen liiketoiminta koostuu sekä henkilöautojen että hyötyajoneuvojen maahantuonnista, vähittäismyynnistä ja huoltotoiminnasta. Veho Hyötyajoneuvot vastaa Mercedes-Benz- ja Mitsubishi Fuso Canter -hyötyajoneuvojen sekä Setra-linja-autojen myynnistä ja huoltotoiminnasta. Veho Trucks Service Oy Ab on osa Veho Hyötyajoneuvojen huoltoverkostoa.


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Niko N.
1 vuosi sitten
9

Ei väheksy nuoria!

Olen muutamia kertoja käynyt Vehossa katsomassa uutta ja käytettyä autoa. Toisin kuin Tampereen Laakkosella, Vehossa palvellaan myös nuoria ihmisiä, minuun on aina suhtauduttu hyvin ja mahdollisena asiakkaana. Myyjät ovat olleet asiallisia ja mahdollisuutta koeajoonkin tarjottiin, vaikka olin vasta kiinnostunut kyseisestä autosta ja pyytämässä tarjousta vaihdokistani. Olen kuullut paljon huhu-puheita, että Vehossa palvelu olisi töykeää, mutta saamani palvelun jälkeen en ihmettele enää yhtään, miksi osa ihmisistä asioi Vehossa ja ajaa mersulla, syy on Laadukas palvelu.

Täyden palvelun talo, Asiantunteva henkilökunta, Kuuntelevaa asiakaspalvelua

Hinta kohdallaan

Raine J.
2 vuotta sitten
9

Asiallinen huolto.

Käytin autoni määräaikaishuollossa täällä. Autoni on tuontiauto, ja Vehossa huomattiin, että automaattivaihteiston öljynvaihto on jäänyt tekemättä edellisessä maassa. Senkin sai teetettyä samalla kertaa vaikka aika oli varattu vain määräaikaishuoltoon. Hinnat ovat ehkä korkeahkoja, mutta niin se on monessa muussakin paikassa eikä autokorjaamon pitäminen ilmaista ole.

Ajanvaraus luonnistuu kätevästi internetissä reaaliaikaisen varauskalenterin avulla. Nettivarauksen jälkeen saa vielä varmistuksen ajasta sähköpostilla tai puhelimella.

Huollosta saa laskun lisäksi lomakkeen, jossa näkyy mitä autolle on tehty huollossa. Lomakkeessa näkyy mm. lisättyjen nesteiden määrät, öljyn merkki ja viskositeetti, rengaspaineet ja jarruvoimat.

Auto oli myös siistissä kunnossa huollon jälkeen, toisin kun joissain korjaamossa on öljyroiskeita moottorin päällä yms. Kun työt on tehty, asiakas saa teksiviestin että valmista on. Mielipidettä kysytään vielä pari päivää huollon jälkeen teksiviestillä, ja nämä asiakkaiden antamat arviot ovat julkisesti nähtävillä Vehon interweb-sivuilla.

Parkkitilaa on runsaasti, parkkialue on myös aidattu ja lukossa kun liike ei ole auki. Myös valvontakameroita löytyy.

Täyden palvelun talo, Kattava valikoima, Asiantunteva henkilökunta

Hinta kohdallaan

Niina A.
2 vuotta sitten
10

Asiantuntevat myyjät,

laadukkaat vaihtoautot ja monipuoliset palvelut. Veho maahantuo Citroenia, Mersua, Hondaa ja Fordia. Uusimmat mallit löytyvät siis täältä! Laadukkaat vaihtoautot on tarkastettu ja huollettu eli ovat luotettavia. Myyjät ovat enimmäkseen rentoja ja ystävällisiä. Talosta on saatavilla myös huolto- ja peltikorjaamopalvelut sekä autofiksaamo Assistor Care, johon voi kätevästi huollon kautta tehdä tilauksen esimerkiksi autonpesusta tai vahauksesta.

Täyden palvelun talo, Hinta-laatusuhde kunnossa, Asiantunteva henkilökunta

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 3 Asiantunteva henkilökunta Arvioi
 2. 2 3 Täyden palvelun talo Arvioi
 3. 3 1 Hinta-laatusuhde kunnossa Arvioi
 4. 4 1 Kattava valikoima Arvioi
 5. 5 1 Kuuntelevaa asiakaspalvelua Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Tampereen TOP 3 (Autoliike)

 1. Veho Tampere 1
  8,2
  Taninkatu 11
 2. Autotalo Laakkonen Oy 2
  7,7
  Hatanpään valtatie 42
 3. Delta Auto Tampere Lakalaiva 3
  7,5
  Lakalaivankatu 1
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Veho Tampere

Veho Tampere

Lisäyhteystiedot

Myynti
010 569 3011
Huolto
010 569 8080
Veho Tampere, Lielahti
010 569 3011