Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 71 900 rehellistä arviota.
8,4/10 15 arviota

Lidl Janka

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 15. paras yritys Tampereella

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Timo L.
7 kuukautta sitten
9

Hyvä sijainti ison tien varrella.

Pihassa useita parkkipaikkoja sekä myös julkisella hyvä yhteys. Remontin yhteydessä kauppaan paistopiste josta päivän leipiä tuoreena. Kauppa sisältä suuri ja tuotteet ovat selkeästi esillä. Sisältä myös siisti. Myyjiä reilusti, ovat palvelevia sekä iloisia. Ei suuria jonoja. Hyviä kauppakohtaisia -30% alennuksia.

Roope V.
7 kuukautta sitten
9

Sijainti hyvä.

Pihassa reilusti parkkitilaa. Kauppa sisältä suuri ja toimivasti järjestelty. Laaja valikoima elintarvikkeita sekä kodin perustarvikkeita. Kauppa sisältä siisti. Myymälässä riittävästi henkilökuntaa ja henkilökunta asiakaspalvelutaitoista. Palvelu nopeaa, viikonloppuisin joutuu jonottamaan hieman pidempään. Edulliset hinnat.

Arvo A.
1 vuosi sitten
10

Kassalla ilopilleri Minna K.

pelastaa aina päivän hymyllään ja toivottaessaan aina hyvää päivänjatkoa tms. Muukin henkilökunta mukavaa. Lähes päivittäin tulee käytyä kun on melkein lähikauppa (Valintatalo olisi lähempänä, mutta näistä kahdesta ei ole vaikea valita kumpaan menee mielummin). Paistopisteen tulon jälkeen on asiakasmäärän nousu näkynyt pidentyneissä kassajonoissa ja henkilökunnan kiireessä, mutta täytyy myöntää että onhan tuo paistopiste aivan loistava juttu! Lämmintä maukasta leipää saa pitkin päivää.

Kattavat valikoimat, Luomua ja lähiruokaa, Edulliset hinnat

Hinta kohdallaan

Marika S.
1 vuosi sitten
8

Tampereen paras Lidl.

Laajennuksen jälkeen tullut paistopiste on ehdottomasti plussaa; hinta-laatusuhde on tuotteissa erittäin kohdallaan. Vihannespuoli on myös edullinen ja kaikki perusjutut löytyvät. Tämä Lidl on esimerkiksi Hervannan vastaavaa paljon siistimpi ja mukavampi asioida. Lisäksi tänne on helppo tulla autolla, iso parkkipaikka.

Edulliset hinnat, Ystävällinen henkilökunta, Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Susanna T.
1 vuosi sitten
8

Edullisesti tuoreita leivoksia; suklaadonitseja ja croisantteja

on tullut maistettua. Ensimmäisellä kerralla häkellyin hintaa, että miten voi saada muutamalla kymmenellä sentillä jotain, joka kahvilassa maksaa helposti pari euroa. Lidlithän on tunnetusti muuten aika samanlaisia paikkakunnasta toiseen, joten ei muuta ihmeempää. Lidlissä on ihan periaatteestakin kiva käydä välillä ruokaostoilla, ettei pääse S-K-kauppa-ähkyyn.

Sari K.
1 vuosi sitten
10

Täältä ostan jokakerta,

juuri paistettuja: patonkeja, leipää, sämpylöitä, kroisantteja, bageleita ja karjalanpiirakoita. Tuoretta ja maukasta. Tulee samalla ostettua, muutkin ruokatarvikkeet. Reilu henkilökunta.

Edulliset hinnat, Ystävällinen henkilökunta, Pieni ja edullinen

Erinomainen

Pekka N.
1 vuosi sitten
9

Erinomainen hinta-laatu suhde.

Valikoima parantunut alkuajoista huomattavasti ja vaikka edelleen P€#¤€stä-perämoottoriin kaikkea myydäänkin sekaisin niin silti ruuan ja merkkien laadussa ei ole vikaa. Eilen koitin ensimmäistä kertaa paistopistettä ja se oli jotain taivaallista verrattuna S-ryhmän ja Kesko:n kauppojen pullamössöön. Iso peukku siitä. Toivottavasti vastaava tulee myös Lielahteen mahdollisimman pian.

Kattavat valikoimat, Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Merja Y.
2 vuotta sitten
9

Olipa mielyttävä yllätys remontin jälkeen käydä ostoksilla uusitussa

kaupassa.Heti sisäänkäynnin luona tuoksui juuri paistettu pulla ja tuli heti kotoinen olo. Paistopiste olikin sijoitettu lähelle sisäänkäyntiä. Uusi piste oli upea ja valikoima yllättävän laaja. Useita eri sänpylöitä, piirakoita, makeita pullia. Sen takia mukaan lähtikini lämpimät sämpylät ja pullat. Kohtuuhinnalla lämmintä leipää. Yleisilme liikkeessä oli mielestäni selkeämpi ja helposti löysin kaiken mitä olin hakemassa. Kassalla sitä kyllä joka kerta huomaa että hintataso on edullinen. Lidl onkin hyvä ostospaikka lapsiperheelle.

Kattavat valikoimat, Edulliset hinnat, Ystävällinen henkilökunta

Erinomainen

Pikaiset kommentit

8
Edullinen ja nopea ostospaikka. Remontin jälkeen entistä siistimpi. Uutena lisänä tullut paistopiste josta tuoretta leipää ja pullaa.
Sauli K.
2 vuotta sitten
8
Tavanomainen Lidl. paljon ulkomaisia tuotteita edullisesti. Hieman liian vähä hedelmiä ja vihanneksia tarjolla. yleensä vähän kävijöitä, joka tietää lyhyempää jonotusaikaa.
Riku N.
2 vuotta sitten
8
Vihannes - ja hedelmävalikoima on parantunut aikaisemmasta. Mukavan erilainen valikoima. Ja hinnat on kohdillaan. Hyviä tarjouksia aina välillä.
Jussi R.
2 vuotta sitten
4
Halpaahan siellä on. Joskus tuntuu että hlökuntaa ei ole pereytetty tarpeeksi.
Marko M.
2 vuotta sitten
7
Pullonpalautus epäkunnossa liian usein. Ystävällinen henkilökunta.
Pia J.
2 vuotta sitten
7
Edullinen ruokakauppa, jonka valikoima perustuu pitkälti saksalaisille tuotteille. Hyvä kilpailija S- ja K- ketjuille. Ahtaat kassareitit ja pienet kaukalot kassoilla. Kova kiire pois.
Jan S.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 7 Edulliset hinnat Arvioi
 2. 2 5 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 3. 3 4 Kattavat valikoimat Arvioi
 4. 4 2 Perustuotteet nopeasti Arvioi
 5. 5 1 Luomua ja lähiruokaa Arvioi
 6. 6 1 Pieni ja edullinen Arvioi
 7. 7 1 Tuoreet vihannekset ja hedelmät Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Tampereen TOP 3 (Ruokakauppa)

 1. Sale Hatanpää 1
  9,0
  Hatanpään puistokuja 23
 2. 2
  8,9
  Tammelan puistokatu 21
 3. K-supermarket Herkkuduo 3
  8,8
  Pietilänkatu 2
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Lidl Janka