Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,4/10 13 arviota

Lidl Hervanta

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 14. paras yritys Tampereella

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Asta F.
4 kuukautta sitten
9

Tilava ja siisti lidl myymälä.

Valaistus hyvä ja hyllyjärjestys hyvin suunniteltu.
Palvelu on ystävällistä ja jonot liikkuvat ripeästi ruuhkissakin.
Tässäkin lidlissä on paistopiste, josta saa tuttuja herkkuja :)
Iloinen hekilökunta.

Edulliset hinnat

Hinta kohdallaan

Mikko H.
4 kuukautta sitten
9

Hyvä Lidl-kauppa,

josta löytyy nyt remontin jälkeen oma paistopiste. Valikoimat ovat hyvät ja edulliset, vaikkakin ne ovat pääosin samat kaikissa Lidl-kaupoissa. Tarjoustuotteita on ollut aina riittävästi. Kassat ovat tehokkaita, mutta jonojakin syntyy välillä.

Kattavat valikoimat, Edulliset hinnat, Pääsee pyörätuolilla

Erinomainen

Roope V.
9 kuukautta sitten
9

Liike hervannan keskustassa kauppakeskuksessa.

Juuri remontoitu, remonton yhteydessä kauppaan tullut paisopiste. Paistopisteestä tuoteita leipiä ja leivonnaisia. Kauppa sisältä selkeä ja suuri, tuotteet hyvin ja loogisesti esillä. Myyjiä riittävästi, iltapäivisin pidemmät kassajonot mutta etenevät nopeasti. Hyvät aukioloajat.

Torsti V.
10 kuukautta sitten
8

Hervannan Duon Lidl on miellyttävä paikka asioida erityisesti

palvelualttiin henkilökunnan ja Lidlille ominaisen huokean hintatason takia. Lidlin tilat eivät ole aivan yhtä hyvin laitetut kuin kilpailevien saman kauppakeskuksen K- ja S-markettien, mutta menettelevät. Kassoja on usein auki liian vähän.

Marie-Elise K.
11 kuukautta sitten
8

Lidl on halvempi kuin muut duon ruokakaupat,

mutta sieltä ei saa kaikkia perustuotteita joita käytän. Hervannan Lidl on usein siisti, mutta hedelmävihannesosastolle toivoisin parempaa laatua. Olen monesti ostanut lidlistä huonon jäävuorisalaatin tai huonoja tomaatteja. Lidlistä saa kuitenkin lähes kaiken halvemmalla ja nykyään jonotkaan eivät ole liian pitkät. Henkilökunta on ok.

Ilari M.
1 vuosi sitten
7

Normi lidl.

Paikassa ei ole leipomoa mistä miinusta. Jos haluaa käyttötavaroita niin kannattaa olla aamulla kärppänä paikalla kun kauppa aukeaa. Vinkkinä se että insinöörin kadun puoleiset ovet avataan yleensä ensin.

Juha K.
1 vuosi sitten
9

Useasti tulee asioitua kyseisessä Lidlissä.

Sijaitsee hyvällä paikalla Hervannan keskustassa Kauppakeskus Duon sisällä. Kilpailu Duossa on kovaa S-Marketin ja K-kaupan vuoksi, mutta Lidl osaa kyllä erottua edukseen. Hintataso on hieman edullisempi ja valikoimaa on myös todella paljon. Lidlistä löytää myös tuotteita, joita ei muista kaupoista Duossa löydy. Lidlissä tuntuu tosin välillä jonojen kasvavan melko pitkiksi. Uusia kassoja ei ilmeisesti oteta tarpeeksi nopeasti käyttöön kun näin tapahtuu. Muuten kaikki tuntuu toimivan hyvin ja käyn kyllä useasti jatkossakin!

Kattavat valikoimat, Edulliset hinnat

Erinomainen

Sini R.
2 vuotta sitten
10

Teen ruokaostokseni aina kyseisessä lidlissä.

Myymälä on siisti, tuotteet ovat juuri siinä järjestyksessä missä minä mieluiten etenen. Tuotteiden hinnat ovat selvästi näkyvillä, ne ovat lajiteltu tarkasti hyllyille. Henkilökunta tekee asioimisesta mukavaa ja helppoa. Henkilökunta on myös ystävällinen, ja neuvoo mielellään asiakasta. Parasta kaikissa Lidl- myymälöissä ovat tarjoukset joita todellakin riittää! Melkein joka päivä siellä on eri tarjouksia, jotka tulevat kyllä tarpeeseen. Myymälän käytävät ovat tilavia, mahtuu jopa kärryjen kanssa kävelemään toisen vierellä käytävällä.

Edulliset hinnat

Erinomainen

Kari V.
2 vuotta sitten
7

Etenkin aamuisin leipäosastolla on hyvä valikoima erilaisia tuttuja

kotimaisia leipomotuotteita, tosin ketjun omilla tuotemerkeillä varustettuna. Illemmalla tosin hyllyt ovat jo tyhjillään kovan kysynnän vuoksi. Myymälä on yleensä ilmeeltään aika siisti, tosin ostoskorit ovat välillä melko likaisia ja lopussa. Käyttötavarat eri kampanjoissa ovat keskinkertaista tasoa, tosin joitakin helmiä löytyy kun tutkii tarkemmin. Suosikkeja Velbo (Valio) Raejuusto sekä erinomainen tuorepuristettu Vitafit -appelsiinimehu kylmähyllystä.

Pikaiset kommentit

8
Kilpailija kahdelle isolle ketjulle. Valikoima poikkeaa, mutta kun uudet tuotemerkit tulevat tutuksi niin homma toimii. Hintataso pysynyt edelleen edullisena. Vinkki: halvat urheilujuomat.
Jan S.
2 vuotta sitten
8
Muuten todella hyvä valikoima, mutta useasti ovat olleet tietyt maitotuotteet loppu illalla. Tästä pieni miinus. Henkilökunta nuorta, joten palvelu on reipasta ja iloista.
Markus J.
2 vuotta sitten
8
Halvat hinnat. Valikoimat saisivat olla laajemmat.
Toni L.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 4 Edulliset hinnat Arvioi
 2. 2 2 Kattavat valikoimat Arvioi
 3. 3 1 Pääsee pyörätuolilla Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Tampereen TOP 3 (Ruokakauppa)

 1. Sale Hatanpää 1
  9,0
  Hatanpään puistokuja 23
 2. K-market Kattimatti 2
  8,9
  Tammelan puistokatu 21
 3. K-supermarket Herkkuduo 3
  8,8
  Pietilänkatu 2
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Lidl Hervanta