8,2 Lidl Janka, Tampere

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 28. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Kari R.

Terve.Teidän hernekeittotölkistä löytyi 2 n.1cmx1cm metallin palasta! Miten nyt toimitaan? Huomasin vasta kun olin syönyt keiton,oli lautasella!

9
Johanna A.

Ei ole Lidlin voittanutta kun verrataan ruokakauppoja hinta-laatusuhteessa. Tuoretta ja laadukasta tavaraa, hyvä valikoima ja palvelukin parantunut reilusti vuosien mittaan. Paistopisteessä hyvä valikoima tuoretta leipää ja leivonnaisia.

9
Timo L.

Hyvä sijainti ison tien varrella. Pihassa useita parkkipaikkoja sekä myös julkisella hyvä yhteys. Remontin yhteydessä kauppaan paistopiste josta päivän leipiä tuoreena. Kauppa sisältä suuri ja tuotteet ovat selkeästi esillä. Sisältä myös siisti. Myyjiä reilusti, ovat palvelevia sekä iloisia. Ei suuria jonoja. Hyviä kauppakohtaisia -30% alennuksia.

9
Roope V.

Sijainti hyvä. Pihassa reilusti parkkitilaa. Kauppa sisältä suuri ja toimivasti järjestelty. Laaja valikoima elintarvikkeita sekä kodin perustarvikkeita. Kauppa sisältä siisti. Myymälässä riittävästi henkilökuntaa ja henkilökunta asiakaspalvelutaitoista. Palvelu nopeaa, viikonloppuisin joutuu jonottamaan hieman pidempään. Edulliset hinnat.

9
Arvo A.

Kassalla ilopilleri Minna K. pelastaa aina päivän hymyllään ja toivottaessaan aina hyvää päivänjatkoa tms. Muukin henkilökunta mukavaa. Lähes päivittäin tulee käytyä kun on melkein lähikauppa (Valintatalo olisi lähempänä, mutta näistä kahdesta ei ole vaikea valita kumpaan menee mielummin). Paistopisteen tulon jälkeen on asiakasmäärän nousu näkynyt pidentyneissä kassajonoissa ja henkilökunnan kiireessä, mutta täytyy myöntää että onhan tuo paistopiste aivan loistava juttu! Lämmintä maukasta leipää saa pitkin päivää.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Luomua ja lähiruokaa Hinta kohdallaan
10
Marika S.

Tampereen paras Lidl. Laajennuksen jälkeen tullut paistopiste on ehdottomasti plussaa; hinta-laatusuhde on tuotteissa erittäin kohdallaan. Vihannespuoli on myös edullinen ja kaikki perusjutut löytyvät. Tämä Lidl on esimerkiksi Hervannan vastaavaa paljon siistimpi ja mukavampi asioida. Lisäksi tänne on helppo tulla autolla, iso parkkipaikka.

Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8
Susanna T.

Edullisesti tuoreita leivoksia; suklaadonitseja ja croisantteja on tullut maistettua. Ensimmäisellä kerralla häkellyin hintaa, että miten voi saada muutamalla kymmenellä sentillä jotain, joka kahvilassa maksaa helposti pari euroa. Lidlithän on tunnetusti muuten aika samanlaisia paikkakunnasta toiseen, joten ei muuta ihmeempää. Lidlissä on ihan periaatteestakin kiva käydä välillä ruokaostoilla, ettei pääse S-K-kauppa-ähkyyn.

8
Sari K.

Täältä ostan jokakerta, juuri paistettuja: patonkeja, leipää, sämpylöitä, kroisantteja, bageleita ja karjalanpiirakoita. Tuoretta ja maukasta. Tulee samalla ostettua, muutkin ruokatarvikkeet. Reilu henkilökunta.

Edulliset hinnat, Pieni ja edullinen, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10
Pekka N.

Erinomainen hinta-laatu suhde. Valikoima parantunut alkuajoista huomattavasti ja vaikka edelleen P€#¤€stä-perämoottoriin kaikkea myydäänkin sekaisin niin silti ruuan ja merkkien laadussa ei ole vikaa. Eilen koitin ensimmäistä kertaa paistopistettä ja se oli jotain taivaallista verrattuna S-ryhmän ja Kesko:n kauppojen pullamössöön. Iso peukku siitä. Toivottavasti vastaava tulee myös Lielahteen mahdollisimman pian.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
9
Merja Y.

Olipa mielyttävä yllätys remontin jälkeen käydä ostoksilla uusitussa kaupassa.Heti sisäänkäynnin luona tuoksui juuri paistettu pulla ja tuli heti kotoinen olo. Paistopiste olikin sijoitettu lähelle sisäänkäyntiä. Uusi piste oli upea ja valikoima yllättävän laaja. Useita eri sänpylöitä, piirakoita, makeita pullia. Sen takia mukaan lähtikini lämpimät sämpylät ja pullat. Kohtuuhinnalla lämmintä leipää. Yleisilme liikkeessä oli mielestäni selkeämpi ja helposti löysin kaiken mitä olin hakemassa. Kassalla sitä kyllä joka kerta huomaa että hintataso on edullinen. Lidl onkin hyvä ostospaikka lapsiperheelle.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
9
Sauli K.

Edullinen ja nopea ostospaikka. Remontin jälkeen entistä siistimpi. Uutena lisänä tullut paistopiste josta tuoretta leipää ja pullaa.

Edulliset hinnat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
8
Riku N.

Tavanomainen Lidl. paljon ulkomaisia tuotteita edullisesti. Hieman liian vähä hedelmiä ja vihanneksia tarjolla. yleensä vähän kävijöitä, joka tietää lyhyempää jonotusaikaa.

8
Jussi R.

Vihannes - ja hedelmävalikoima on parantunut aikaisemmasta. Mukavan erilainen valikoima. Ja hinnat on kohdillaan. Hyviä tarjouksia aina välillä.

8
Marko M.

Halpaahan siellä on. Joskus tuntuu että hlökuntaa ei ole pereytetty tarpeeksi.

4
Pia J.

Pullonpalautus epäkunnossa liian usein. Ystävällinen henkilökunta.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
7
Jan S.

Edullinen ruokakauppa, jonka valikoima perustuu pitkälti saksalaisille tuotteille. Hyvä kilpailija S- ja K- ketjuille. Ahtaat kassareitit ja pienet kaukalot kassoilla. Kova kiire pois.

7

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Kattavat valikoimat
4. Perustuotteet nopeasti
5. Luomua ja lähiruokaa
6. Pieni ja edullinen
7. Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta