8,4
Lidl Janka, Tampere

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 21. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

17 arviota | Kerro kokemuksesi

Ei ole Lidlin voittanutta kun verrataan ruokakauppoja hinta-laatusuhteessa. Tuoretta ja laadukasta tavaraa, hyvä valikoima ja palvelukin parantunut reilusti vuosien mittaan. Paistopisteessä hyvä valikoima tuoretta leipää ja leivonnaisia.

9

Hyvä sijainti ison tien varrella. Pihassa useita parkkipaikkoja sekä myös julkisella hyvä yhteys. Remontin yhteydessä kauppaan paistopiste josta päivän leipiä tuoreena. Kauppa sisältä suuri ja tuotteet ovat selkeästi esillä. Sisältä myös siisti. Myyjiä reilusti, ovat palvelevia sekä iloisia. Ei suuria jonoja. Hyviä kauppakohtaisia -30% alennuksia.

Edulliset hinnat, Ystävällinen henkilökunta, Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti, Luomua ja lähiruokaa, Pieni ja edullinen, Tuoreet vihannekset ja hedelmät
9

Sijainti hyvä. Pihassa reilusti parkkitilaa. Kauppa sisältä suuri ja toimivasti järjestelty. Laaja valikoima elintarvikkeita sekä kodin perustarvikkeita. Kauppa sisältä siisti. Myymälässä riittävästi henkilökuntaa ja henkilökunta asiakaspalvelutaitoista. Palvelu nopeaa, viikonloppuisin joutuu jonottamaan hieman pidempään. Edulliset hinnat.

Edulliset hinnat, Ystävällinen henkilökunta, Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti, Luomua ja lähiruokaa, Pieni ja edullinen, Tuoreet vihannekset ja hedelmät
9

Kassalla ilopilleri Minna K. pelastaa aina päivän hymyllään ja toivottaessaan aina hyvää päivänjatkoa tms. Muukin henkilökunta mukavaa. Lähes päivittäin tulee käytyä kun on melkein lähikauppa (Valintatalo olisi lähempänä, mutta näistä kahdesta ei ole vaikea valita kumpaan menee mielummin). Paistopisteen tulon jälkeen on asiakasmäärän nousu näkynyt pidentyneissä kassajonoissa ja henkilökunnan kiireessä, mutta täytyy myöntää että onhan tuo paistopiste aivan loistava juttu! Lämmintä maukasta leipää saa pitkin päivää.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Luomua ja lähiruokaa Hinta kohdallaan
10

Tampereen paras Lidl. Laajennuksen jälkeen tullut paistopiste on ehdottomasti plussaa; hinta-laatusuhde on tuotteissa erittäin kohdallaan. Vihannespuoli on myös edullinen ja kaikki perusjutut löytyvät. Tämä Lidl on esimerkiksi Hervannan vastaavaa paljon siistimpi ja mukavampi asioida. Lisäksi tänne on helppo tulla autolla, iso parkkipaikka.

Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Edullisesti tuoreita leivoksia; suklaadonitseja ja croisantteja on tullut maistettua. Ensimmäisellä kerralla häkellyin hintaa, että miten voi saada muutamalla kymmenellä sentillä jotain, joka kahvilassa maksaa helposti pari euroa. Lidlithän on tunnetusti muuten aika samanlaisia paikkakunnasta toiseen, joten ei muuta ihmeempää. Lidlissä on ihan periaatteestakin kiva käydä välillä ruokaostoilla, ettei pääse S-K-kauppa-ähkyyn.

8

Täältä ostan jokakerta, juuri paistettuja: patonkeja, leipää, sämpylöitä, kroisantteja, bageleita ja karjalanpiirakoita. Tuoretta ja maukasta. Tulee samalla ostettua, muutkin ruokatarvikkeet. Reilu henkilökunta.

Edulliset hinnat, Pieni ja edullinen, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10

Erinomainen hinta-laatu suhde. Valikoima parantunut alkuajoista huomattavasti ja vaikka edelleen P€#¤€stä-perämoottoriin kaikkea myydäänkin sekaisin niin silti ruuan ja merkkien laadussa ei ole vikaa. Eilen koitin ensimmäistä kertaa paistopistettä ja se oli jotain taivaallista verrattuna S-ryhmän ja Kesko:n kauppojen pullamössöön. Iso peukku siitä. Toivottavasti vastaava tulee myös Lielahteen mahdollisimman pian.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
9

Olipa mielyttävä yllätys remontin jälkeen käydä ostoksilla uusitussa kaupassa.Heti sisäänkäynnin luona tuoksui juuri paistettu pulla ja tuli heti kotoinen olo. Paistopiste olikin sijoitettu lähelle sisäänkäyntiä. Uusi piste oli upea ja valikoima yllättävän laaja. Useita eri sänpylöitä, piirakoita, makeita pullia. Sen takia mukaan lähtikini lämpimät sämpylät ja pullat. Kohtuuhinnalla lämmintä leipää. Yleisilme liikkeessä oli mielestäni selkeämpi ja helposti löysin kaiken mitä olin hakemassa. Kassalla sitä kyllä joka kerta huomaa että hintataso on edullinen. Lidl onkin hyvä ostospaikka lapsiperheelle.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
9

Pikaiset kommentit


Terve.Teidän hernekeittotölkistä löytyi 2 n.

08.01.2015

Edullinen ja nopea ostospaikka. Remontin jälkeen entistä siistimpi. Uutena lisänä tullut paistopiste josta tuoretta leipää ja pullaa.

Edulliset hinnat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
27.06.2012
8 Riku N.

Tavanomainen Lidl. paljon ulkomaisia tuotteita edullisesti. Hieman liian vähä hedelmiä ja vihanneksia tarjolla. yleensä vähän kävijöitä, joka tietää lyhyempää jonotusaikaa.

Edulliset hinnat, Ystävällinen henkilökunta, Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti, Luomua ja lähiruokaa, Pieni ja edullinen, Tuoreet vihannekset ja hedelmät
24.03.2012
8 Jussi R.

Vihannes - ja hedelmävalikoima on parantunut aikaisemmasta. Mukavan erilainen valikoima. Ja hinnat on kohdillaan. Hyviä tarjouksia aina välillä.

Edulliset hinnat, Ystävällinen henkilökunta, Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti, Luomua ja lähiruokaa, Pieni ja edullinen, Tuoreet vihannekset ja hedelmät
16.02.2012

Halpaahan siellä on. Joskus tuntuu että hlökuntaa ei ole pereytetty tarpeeksi.

13.01.2012

Pullonpalautus epäkunnossa liian usein. Ystävällinen henkilökunta.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10.01.2012
7 Jan S.

Edullinen ruokakauppa, jonka valikoima perustuu pitkälti saksalaisille tuotteille. Hyvä kilpailija S- ja K- ketjuille. Ahtaat kassareitit ja pienet kaukalot kassoilla. Kova kiire pois.

Edulliset hinnat, Ystävällinen henkilökunta, Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti, Luomua ja lähiruokaa, Pieni ja edullinen, Tuoreet vihannekset ja hedelmät
20.12.2011


Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Kattavat valikoimat
4. Perustuotteet nopeasti
5. Luomua ja lähiruokaa
6. Pieni ja edullinen
7. Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta
Y-tunnus
{{company.businessId}}
Virallinen nimi
{{company.officialName}}

Taloustiedot

{{year}}
Liikevaihto ({{scale}} €) {{turnover | number:fractions}}
Liikevaihdon muutos % {{turnoverChange | number}} 
Tilikauden tulos ({{scale}} €) {{operatingProfit | number:fractions}} 
Liikevoitto % {{operatingMargin | number}} 
Henkilökunta {{employeesCount | number}}