6,6 Bonus Kirppis, Tampere

Asiakkaiden mielestä Erikoistavarakauppa-kategorian 30. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Petri P.

Nykyaikana löytyy edullisia korttimaksuja jopa köyhille yrittäjille. Esimerkiksi rajoittaa vaikka 10e:n minimiostoksen. Tietenkin asiakkaat tuostakin valittaisivat mutta parempi sekin olisi kuin "vain käteisellä". Palvelu oli harvinaisen tylyä vaikka nopeaa.

2
Piia L.

Hyvät aukioloajat, asiakaspalvelu on neutraalin hyvää ja pöytävuokra huokea muihin keskustan kirpputoreihin verrattuna. Jos hinnat ovat kohdallaan, myyntipöytä tyhjenee tosi nopeasti.

Huonona puolena se, että Bonus Kirppiksellä käy vain käteinen. Tilat ovat myös osittain huonossa kunnossa, esimerkiksi lattia on joistakin kohtaa rikki.

Hinta kohdallaan
8
Noora P.

Yksi Tampereen parhaista kirppiksistä. Sopivat aukioloajat, loistava sijainti, hyvä palvelu, enimmäkseen melko edulliset hinnat.
Sovituskoppeja voisi olla yhden sijaan kaksi, välillä joutuu jonottamaan melko kauankin. Ruuhkaisempaan aikaan jotkut käytävät käyvät vähän turhan ahtaiksi.

Laaja valikoima Hinta kohdallaan
8
Teemu N.

Yksi Tampereen parhaista kirpputoreista. Loistava sijainti, sisältä löytyy paljon pöytiä ja hinnat ovat erittäin asiakasystävälliset (riippuen tietysti myyjästä, poikkeuksiakin löytyy). Tavarat vaihtuvat myös melko usein, joten paikalla kannattaa käydä aktiivisesti. Kirpparin henkilökunta on todella ystävällistä, siitä iso plussa.

9
Johanna N.

Itsenäisyyden kadul nököttävä bonus kirppis oli aika pikkanen. Ahtaat käytävät ja nopeasti kävelty läpi. Muki löyty. Kassalla kyl hyväntuulinen ihminen ja meno tai oikeastaan säätö päällä.

7
Asta F.

Kirppis jossa on aina tungosta ja ahdasta.
Hinnat ovat kalliitn ja johtuu ilmeisesti kalliista pöytävuokrista ja osaksi pienoisesta ihmisten ahneudesta. Jos tavaralla on niin paljon tunnearvoa että ei voi hinnoitella sitä järkevästi mielestäni sitä ei tulisi laittaa myyntiin..
Olen nimittäin törmännyt täällä usein tuotteisiin joita saa uutena huomattavasti halvemmalla.. siksi vältän tällä kirpparilla käymistä.

Tuotteita, joita et muualta saa Ylihinnoiteltu
2
Arto M.

Liian ahdasta omaan makuuni. Aika kallis pöytävuokra. Kauan en viihtynyt kun sai kokoajan väistellä muita ihmisiä. Samoin sisätilassa oli aivan liian kuuma eikä itselläni nyt niin paljon vaatteita ollut. Saattaa kai täältä jotain edullisellakin löytää, mutta se on ihan omasta asenteesta kiinni. Itseni liian sekava ja aina tarvitsisi kaivaa muiden tavaroiden alta.

6
Susanna T.

Lähellä keskustaa mutta kallis pöytävuokra, mikä nostanee myös tuotteiden hintoja. Tällä hetkellä hinta lähentelee 40 euroa / 6 päivää. Kyllä täällä tavaraa ja erityisesti vaatteita silti riittää. En ole itse löytänyt koskaan mitään (erityisen halpaa ja hyvää), mutta ilmeisesti kauppa käy kohtuullisesti, kun pöytiä on aina vuokrattuina.

Ylihinnoiteltu
6
Sofia K.

Bonus kirppis eli bonari sijaitsee Itsenäisyydenkadulla lähellä keskustaa. Pöytiä on paljon ja täältä tekeekin usein hyviä löytöjä. Iso miinus siitä, että ainakaan viimeksi täällä käydessäni en voinut maksaa ostoksiani kuin käteisellä. Myös pöytävuokrat ovat tasaiseen tahtiin nousseet. Kesällä Bonus kirppiksellä on kuuma kuin saunassa, eli ilmastointi puuttuu. Silloin ei tosiaankaan tee mieli sovittaa vaatteita ja hutiostosten vaara kasvaa. Henkilökunta on mukavaa ja sitä on yleensä riittävästi.

Edulliset hinnat, Laaja valikoima Erinomainen
8
Johannes J.

Isohko kirppis Itsenäisyydenkadulla. Bonus-kirppis eli bonari on melko selkeä ja perinteinen kirpputori, josta voi vuokrata pöydän parilla kympillä viikko kerrallaan. Kama on tuttua - vaatteita, astioita, pelejä, kirjoja, roinaa ja sitten pari hyllyllistä kiinakamaa ja muuta selvästi ammattimaisemmin myytävää rompetta - onpahan täällä nähty taidenäyttelykin opiskelijan toimesta. Tiskiltä saa kahvetta ja pullaa ja sovituskoppikin löytyy testausta varten. Kirppareilla hintataso heittelee varsin vastuuttoman sattumanvaraisesti ja joskus löytää jotain mutta useimmin ei. Täältä on bongattu joitakin helmiäkin kuten esim. avaamaton vuodelta 1986 Stun-korttipeli 1 eurolla!

Edulliset hinnat Hinta kohdallaan
8
Annika A.

Iso vuokrapöytäkirppis ihan keskustan kupeessa. Kirpputorilla on yleensä paljon asiakkaita ja hyllyjen välissä liikkuminen on hankalaa. Täältä voi tosin tehdä loisto löytöjä, jos tarkkaan etsii. Myynnissä on kaikkea vaatteista kirjoihin ja astioihin. Toisinaan myyjät myös osaavat hinnoitella tavaransa oikein. Pöydät ovat aina vähän sekaisin ja tavarat väärillä paikoilla.

Osa myyntipöydistä on selvästi täytetty jälleenmyynti krääsällä, joka ei edes ole halpaa. En muista nyt vuokrapöytien normaalihintaa, mutta täältä on joskus saanut pöydän vuokrattua halvemmalla, jos on valmis viemään tavarat samana päivänä.

Edulliset hinnat, Laaja valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Laaja valikoima
3. Tuotteita, joita et muualta saa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta