8,1 ABC Lahdesjärvi, Tampere

Asiakkaiden mielestä Huoltoasema-kategorian 2. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jussi P.

ABC moottoritien kupeessa. Lahdesjärven ABC mukailee mutkattomasti perinteistä ABC tyyliä. Eli paikan päällä ei pääse pettymään jos haet totuttua tyyliä. Tunnelma, sisustus ja palvelut ovat korkeaa ABC luokkaa. Henkilökunta on ystävällistä ja tarpeentullen myös avuliasta. Parkkipaikka on riittävän iso niin henkilöautoille kuin raskaammallekin kalustolle. Myös tankkauspiste on sijoitettu kätevästi pihamaalle. Suosittelen!

Auki 24 h Hinta kohdallaan
8
Emilia T.

ABC Lahdesjärvellä on tullut käytyä useaankin otteeseen, vaikka se ei ole ikinä ollut varsinaisesti matkan varrella. ABC:ltä saa tankkauksen lisäksi muun muassa hyvän ja melko edullisen lounaan, hoidettua kauppaostokset tai siellä voi istuskella kahvilla. Ruoat ovat melko ylihinnoiteltuja laatuun nähden ja usein tuleekin suosittua Hesen ruokaa ennemmin. Leivät ja pienet makeat herkut ovat myös ylihintaisia. Palvelu on mukavan ripeää ja myyjät ovat hymyileväisiä. ABC:lla on kiva istuskella isolla porukalla tai käydä vaikka lounaalla perheen kanssa. Suuri plussa on myös se, että paikka on kokoajan auki.

Auki 24 h Ylihinnoiteltu
8
Vesa A.

ABC asemat yleensä palvelevat hyvin kun on liikenteessä. Tietää mitä on tarjolla ja lounaan saa matkalla nopeasti lautaselle.

Auki 24 h, Puhtaat bensakahvat Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Auki 24 h
2. Puhtaat bensakahvat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta