3,1 SCF Huolto Oy, Tampere

Asiakkaiden mielestä Matkapuhelimet-kategorian 7. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Nimetön

Puhelimessa (Samsung S3) kamera rikki. Oli ensin 3 viikkoa huollossa. Mitään ei oltu tehty, paitsi valohoitoa :). Seuraavaksi huollossa 4 viikkoa oli vaihdettu USB-liitin. Kamera edellen rikki. Nyt puhelin edelleen huollossa :)

0
Kari O.

Todella huono palvelu. En suosittele kenellekään. Puhelin ollut liikenteessä 8.9 lähtien, eivätkä he vastaa sähköposteihin tao soittopyyntöön. Siis aivan yhtä tyhjän kanssa koko touhu.

0
Raine J.

Vein puhelimeni tänne takuuhuoltoon. Kesti kolme päivää, ennen kuin edes katsoivat puhelinta. Sitten laitettiin varaosatilaus vetämään ja parin viikon päästä puhelin oli taas kunnossa. Olisi mielestäni asiallista, että katsottaisiin heti puhelinta ja tilattaisiin mahdolliset varaosat, ja tehdään huolto sitten kun tulee aikaa ja varaosat saapuneet. Nytkin tämä on mahdollista, mutta siitä pitää pulittaa 20e. Vaikka varaosien saapuminen kesti melkein kaksi viikkoa, ei se vähennä huollon pisteitä, sillä huollolla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa varaosatoimituksen nopeuteen.

5

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta