6,2 SCF Huolto Oy, Tampere

Asiakkaiden mielestä Matkapuhelimet-kategorian 6. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Niko N.

Harmi ettei Tampereella ole enempää kilpailua! Hyvällä asiakaspalvelulla varustetulla puhelin-huollolla olisi nimittäin isot markkinat. Aina kun tulee tarve viedä puhelinta edes takuuhuoltoonn niin vaikkei siitä tarvitse maksaa on se melko usein kyseisessä paikassa jollain tavalla onnistuttu sössimään, joko puhelin on maannut "jonossa" kolme viikkoa tai lopulta on vain unohdettu ilmoittaa että luuri olisi valmis. Ja muista en tiedä, mutta kyseisellä yrityksellä ei myöskään ole tarjota, edes takuuhuollon ajaksi sijaispuhelinta, tosin onneksi aina jostain sellainen on järjestynyt, että tekstiviesti ilmoitus valmiista puhelimesta on tullut perille.

6
Raine J.

Vein puhelimeni tänne takuuhuoltoon. Kesti kolme päivää, ennen kuin edes katsoivat puhelinta. Sitten laitettiin varaosatilaus vetämään ja parin viikon päästä puhelin oli taas kunnossa. Olisi mielestäni asiallista, että katsottaisiin heti puhelinta ja tilattaisiin mahdolliset varaosat, ja tehdään huolto sitten kun tulee aikaa ja varaosat saapuneet. Nytkin tämä on mahdollista, mutta siitä pitää pulittaa 20e. Vaikka varaosien saapuminen kesti melkein kaksi viikkoa, ei se vähennä huollon pisteitä, sillä huollolla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa varaosatoimituksen nopeuteen.

5

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta