7,9 Western Salon Rodeo, Tampere

Asiakkaiden mielestä Viihderavintola-kategorian 8. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

O-E G.

Tosi halvat hinnat ja ennen yhtätoista ilmainen sisäänpääsy, musiikki toistaa itseään illasta toiseen mut keskimäärin hyviä kappaleita joten ei se niin suuri miinuskaan ole. palvelu pelaa ja tilaa on sopivasti :) suosittelen aina kavereille, kun kysyvät hyvää bilepaikkaa

10
Roope V.

Sijainti hyvä, Siperian liikekeskuksessa. Baarin tilat suuret ja avarat. Sisustettu toimivasti. Suurehko tanssilattia sekä kahdet tanssitangot. Myös biljardi! Sisältä siisti. Myyjät pääsääntöisesti ystävällisiä, palvelu kuitenkin nopeaa. Hanajuomat todella edulliset! Pääsymaksu korkeahko. Musiikki vanhaa, mutta välissä joitakin uusia hittikappaleita.

8
Roope v.

Sijainti hyvä. Julkisilla hyvät yhteydet, myös taksilla/autolla pääsy ovien lähelle. Tilat selkeät ja näyttävät. Lattia usein tahmea mutta muuten tilat siistit. Usein soi sama musiikki, soittolistan harvoin päivityksiä ellei erikseen pyydä. Edulliset hanahinnat, 2.5€/juoma. Palvelu ajoittain hidasta.

7
Ville H.

Viihtyisä paikka, edulliset juomat sekä sisäänpääsy. Samat vanhat kappaleet soivat illasta toiseen, mikä laskee arvosanaa.

8
Jani M.

Edulliset juomat, rento meininki ja Tampereen erikoisin baarisisustus muovihevosineen ja -elviksineen - mitä muuta baari-illalta voi toivoa?

Edulliset hinnat Erinomainen
7

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta