8,6 FilmTown Tampere Lielahti, Tampere

Asiakkaiden mielestä Elokuvat-kategorian 3. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Pirkko.

Filmtown lielahdessa on valikoimiltaan suuri. Löytyy niin thilleriä, draamaa ja jännitystä sekä romantiikkaa ym. Varmasti jokaiselle jotakin myöskään lapsia unohtamatta. On varmasti uusimmat filmit mutta myös vanhempia klassikoita löytyy. Leffan katsomiseen niin tahtoessaan. Kuuluvat naposteltavaa herkut myös liikkeestä löytyy. Elokuva nautintoja kohtuullisella rahalla. Ystävällinen henkilökunta. P.

7
Roope V.

Liiketila kauppakeskuksen yhteydessä. Pihassa useita asiakasparkkipaikkoja. Sisältä suuri sekä siisti. Elokuvat loogisesti järjestelyy. Valikoima suuri, sekä uutuudet ilmestyvät nopeasti valikoimaan. Hinnat edulliset, usein hyviä leffanvuokrauspaketteja. Liikkeessä myös suuri irtokarkkivalikoima. Auki iltaan asti. Palautus vasta klo 20.

10
Samuel K.

Hyvän palvelun videovuokraamo. Videot hyvässä järjestyksessä ja viimeistään kysymällä löytää. Hyvä määrä HD-elokuvia. Asiakaspalvelu moitteetonta. Vuokraamon yhteydessä makeispiste josta saa mukaan leffamässyt. Ei mitään pahaa sanottavaa. Suosittelen! ””

9
Ossi O.

Laaja valikoima elokuvia kaikenikäisille. Nettisivuilta näkee hyvin mitä valikoimasta löytyy aina uutuuksista klassikoihin. Itselle usein tarttuu mukaan joku top 10 listalta löytyvistä elokuvista. Filmtownista löytyy myös oiva valikoima erilaisia makeisia ja pikku suolaisia kuten sipsejä ja pähkinöitä joista saa kyllä oivat leffa eväät kasattua. Löytyy myös erilaisia virvoitusjuomia jotka taltuttavat sitten makeisten ja pikkusuolaisten aiheuttaman janon.

Monipuolinen valikoima, Uutuuksia, Ystävällinen henkilökunta
8
Jonna K.

Hyvä valikoima leffoja jokaiseen makuun. Ja yleensä aina se, mikä kiinnostaa, löytyy myös blu-rayna. Nettisivuilta voi ja usein kannattaakin katsoo etukäteen onko haluamaa leffaa saatavilla. Se palvelu on ainakin minulla toiminut aina. Karkkivalikoima on kunnollinen. Hintatasoltaan hieman korkea ja leffat aika sekaisesti hyllyissä, mutta muuten on hyvä paikka. Seinällä lukee jokin huomio opiskelijakortilla saatavasta alennuksesta, mutta en ole koskaan päässyt sitä kokeilemaan sillä se ei taida koskea ensi-iltoja.

Monipuolinen valikoima, Uutuuksia, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8
Anna P.

Siistit tilat ja hyvät karkit!

Monipuolinen valikoima, Uutuuksia, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10
Mikko U.

Hyvä valikoima elokuvia sekä elokuvanaposteltavia. Mukava henkilökunta ja siistit tilat.

Monipuolinen valikoima, Uutuuksia, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
9

Miksi juuri tänne?

1. Monipuolinen valikoima
2. Uutuuksia
3. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta