7,2 Tokmanni Hervanta, Tampere

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 15. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jouni N.

Kysellään pojalta papereita,kun isänsä kanssa ostoksilla ja hihnalla olutta/savukkeita,jotka tietty isälle on..Minä tietty maksumies ja oli muutakin tavaraa samalla.Milläs muut perheet pystyvät lasten papereita esittää?Meillä ei passit matkassa kaupassa lapsilla mukana ole!Joten Nollaa pukkaa!Ps.mites olis sima..paukkuserpenttiini..sädetikut onnistuneet?

0
Tiina G.

Kassakuitti pitää jatkuvasti tarkastaa, sillä tarjoustuotteet ja hinnat sekaisin.
Jopa harhauttavaa esineellistämistä eri tuotteen ja eri ilmoituksen esillepanoa.
Myyjät tympääntyneitä jos haluaa korjata kohtaamansa vääryyden hinnoittelussa, eivätkä millään halua palauttaa rahaa, vaan keksitään tekosyitä ja nolataan asiakas, vaikka tämä olisi kuinka oikeassa :(. Jonoa kassalla ruokatuntien aikaan.

4
Torsti V.

Hervannan Duon Tokmanni ei ole aivan verrattavissa muihin Duon marketteihin, sillä se on yhdistynyt Vapaa Valinnan kanssa ja siellä on tarjolla myös runsaasti muita tuotteita kuin päivittäistavaroita. Hinnat ovat Lidlin kanssa Duon halvimpia ja jatkuvasti on erinomaisia tarjouksia jotka vetävät vertoja kaikille muille Duon myymälöille. Tilat ovat laajat ja palvelu ystävällistä, mutta kaupan hyllyjen asettelu on hiukan sekava.

9
Marie-Elise K.

Hyvä ja suhteellisen siisti Tokmanni. Täältä ostan usein päivittäiskosmetiikan ja siivoustuotteet, sillä niissä valikoima on hyvä. Mainoslehtisis bongaa joskus myös joitain tarjouksia. Valoa tilassa on riittävästi ja käytävät tarpeeksi leveitä. Asiakaspalvelijat ok ja jonottaa tarvitsee harvoin.

9
Juha K.

Laajalla valikoimalla varustettu päivittäistavarakauppa Hervannan keskustassa Kauppakeskus Duon sisällä. Vapaa Valinta on todella suuri ja selkeä myymälä. Oikeastaan kaikkea pientä tavaraa löytyy mitä tuleekin hakemaan. Kodin postiluukustakin tipahtelee vähän väliä Vapaa Valinnan mainoksia, joissa on hyviä tarjouksia, joita tulee kyllä useasti hyödynnettyä. Hintataso on Vapaa Valinnassa mielestäni hyvin edullinen ja kaikille sopiva. Suosittelen piipahtamaan, kaikkea löytyy!

Edullinen Erinomainen
9
Iiro V.

Täältä löytyy yhdestä paikasta monipuolisesti tavaroita: Muun muassa keittiövälineitä ja vaatteita. Myyjä osasi heti opastaa etsimäni tuotteen luo.

9
Kari V.

Hyvä valikoima käyttö- ja päivittäistavaroita, etenkin nyt viimeisen remontin jälkeen. Vakiopaikka päivittäisten kemikaali- ja hygieniatuotteiden hankintaan, merkkituotteiden halpojen hintojen vuoksi. Myös kaikenlaisia kiinnitystarvikkeita, leluja, pelejä sekä toimistotarvikkeita löytyy hyvä valikoima.

8
Markus J.

Vähän vaisu liike. Ennemmin menee vaikka kirpparille. Tosin tietyt tuoteryhmät ovat edullisia.

6
Jan S.

Halpaliike jossa halpa on myös sen laatuista? Kaupan yleisilme noudattelee samaa linjaa. Etsimällä ja hakemalla voi tehdä löytöjä. Vaivaton käydä ja suorittaa myös pikkuostoksia helposti jos tavarasijoittelu tuttu.

7
Teemu N.

Palvelu pelaa hyvin, viallisen tuotteen palautus sujui ongelmitta. Myyjät ystävällisiä.

9
Toni L.

Kauppa jossa on kaikkea! Joulun parhaat joululahjat!

9

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta