8,7
Anttila Oy Kodin1, Tampere

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 4. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Sisustajan taivas! Täältä löydät sävy -sävyyn kynttilät, kynttilälyhdyt,pyyhkeet, lautasliinat, lautaset, lasit, kylpyhuoneen tarvikkeet, verhot, pöytäliinat, keittiötarvikkeet, matot ym. selkeästi. Aina myös tarjouksia. laaja valikoima ja selkeä asettelu. Kassajono nopea.Huonekalupuolella joskus todella edullisia löytöjä, kuten minä löysin yksinäisen punaisella säämiskällä päällystetyn orvon tuolin, joka oli kotia vailla.

Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10

Ihan hyvä sisustusliike, molipuolinen valikoima ja kaiken sisustukseen löytää samasta paikasta. Huonekalujen tilauspalvelu oli erittäin hidas ja olisi ollut helpompaa vain tilata nettisivuilta tuote.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
7

Kaikkea kotiin. Paljon kankaita ja ompelupalvelu. Sisäänkäynnin tuntumassa on kivan näköisiä purkkeja suklaata, kahvia, teetä, ja muuta tuliaisvietävää tai pientä lahjaa. Usein tarjouksia plussakortilla. Alueella cittari, ja saa nälkäänsä hampparia ja pizzaa. Ihan hyvä paikka visiitille silloin tällöin.

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
8

Kodin Ykköseen on ihana mennä kiertelemään ja katselemaan, vaikkei mitään ostaisikaan. Kodin ykkösestä löytyy kaikille jotakin. Kauppa on oikea paratiisi sisustajalle!! Kaupasta löytyy astioita, tekstiilejä, koriste-esineitä ja niin edelleen. Tuotteet ovat selkeästi esillä ja valikoima on erittäin kattava. Tekstiiliosasto on erittäin hyvä ja myyjät ovat avuliaita. Joulunaikaan kaupasta löytyy suuri määrä jouluvaloja ja muuta jouluun liittyvää. Kodin ykkösestä löytää varmasti jotakin kotiin vietävää!!

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta
9

Ykkönen on ykkönen! Kodin Ykköseen on mukava mennä kiertelemään, kun ei aina jaksa Ikeaan lähteä taistelemaan tarjouksista. Kodin Ykkösen elektroniikka osasto on tavarataloksi hyvätasoinen. Hinnat ovat K-kauppa tyylisesti hivenen korkeita. Liike on tilava, eikä siellä tule tunnetta että kauppa olisi ahdettu täyteen. Liikkeen suuresta koosta johtuen, myyjiä saa aika ajoin etsiä, mutta myyjän löytyessä asiakaspalvelu on hyvää ja laadukasta.

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
9

Kodin 1 löytyy kaikille jotakin! Sielä tulee vietettyä usein hieman pitempikin aika kierrellessä sisustustuotteiden parissa. Kodin1 löytyy kaikkea mitä kotiin tarvii, myöskin elektroniikka osasto jonne seuralainen voi mennä kuluttamaan aikaa. Hinnat ovat kohdillaan! Liike on suuri ja tuotteet ovat todella hyvin esillä osastoittain! Myyjät ovat ystävällisiä sekä auttavat aina mielellään, kuitenkin liike on niin suuri että myyjiä ei aina ole heti saatavilla.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
8

Tampereen Turtolan Citymarketin yhteydessä mahtava kauppa, josta löytää oikeastaan kaiken mitä kotiin tarvitsee. Palvelu on mielestäni todella hyvää. Aina kun jotain kysyy, vastaus löytyy heti. Myyjät ovat miellyttäviä ja hymyilevät paljon. Selvästi heille on tämä asiakaspalvelijan perustaito opetettu. On mukavaa, että sieltä löytyy kaikille kaikkea. Itse voin mennä elektoniikkapuolella katselemaan leffoja yms ja tyttöystävä voi tutkia sisustustarvikkeita. Hinta-laatu -suhde on mielestäni hyvä. Plussapisteitäkin saa!

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Kodin ykkösessä on kiva pyöriä, vaikka en ostaisikaan mitään. Valikoima on todella laaja. Tuotteita löytyy huonekaluista, mattoihin, sisustustavaroihin, astioihin ja muuhun kodin pikkutavaraan. Tarjouksia on melko usein ja ne ovat usein jopa ihan hyviä. Hintalaatusuhde on mielestäni hyvä, ja tuotteita löytyy eri merkkejä. Esimerkiksi Iittalan arabia astioita, pentikkiä ja kodinkoneita montaa eri merkkiä. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, ja olen aina saanut apua kysyttäessä. Liike on suuri ja tavaraa on paljon, mutta se on järkevästi esillä. Kassoilla ei ole useinkaan liikaa jonoa.

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Kympin arvoinen kodin ykkönen!
Itse pidän tästä kodin ykkösestä paljon. Täällä on hyviä tarjouksia ja valikoima on valtava. Löydän täältä aina etsimäni. kodin tekstiilejä ja huonekaluja on mainio valikoima. tarjoushyllytä (joka sijaitsee oikessa päässä sisääntulosta, mallihuoneiden vasemmassa päässä) tulee aina tehtyä löytöjä.

Edullinen, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10

Miksi juuri tänne?

1. Monipuoliset valikoimat
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Hyviä tarjouksia
4. Edullinen
5. Hyvät parkkitilat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta