8,1 Sale Hervanta, Tampere

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 36. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mikko H.

Pieni ja siisti kauppa josta löytyy perustarvikkeita silloin kun muut kaupat ovat jo kiinni. Kauppa on auki klo 22 joka päivä. Harvoin tulee käytyä täällä sijaintinsa puolesta. Kassa on ollut ystävällinen ja jonottaakkaan ei ole tarvinnut.

Ei jonoja, Pieni ja edullinen Hinta kohdallaan
7
Jari R.

Hervannan Sale sijaitsee jokseenkin hankalassa paikassa. Se on aika lähellä keskustaa, eikä sen väittämässä läheisyydessä ole paljonkaan taloja. Sale myös sijaitsee ikään kuin piilossa rakennuksen huonolla puolella. Jos kuitenkin löytää tiensä sisään, ei ole kaupassa juurikaan valittamista. Valikoima on kokoon nähden tavanomainen, ja henkilökunta toimii kuten pitääkin. Hinnat ovat hieman korkeammat kuin esimerkiksi S- tai K-ryhmän kaupoilla.

7
Saara R.

Ystävällinen henkilökunta ja siistinä pidetty kauppa, josta helppo löytää tuotteet nopeasti. Ei jonoja ja palvelu on nopeaa. Joitain yksittäisiä tuotteita on puuttunut valikoimasta, mutta siitä voinee syyttää omaa laiskuutta, sillä olen kuullut että he toteuttavat mielellään asiakkaiden pyyntöjä lisätä tuotteita valikoimaan. Täytyisi vain itse aktivoitua laittamaan palautetta ja pyytämään kaipaamiaan tuotteita valikoimaan. Pihassa on kiva koiraparkki näkyvällä paikalla. PS. Ovet avautuvat inva-painikkeelta ulkoa päin, mutta eivät sisältä (?!)

Ei jonoja, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Sonja N.

Näppärä ja huomattavan siisti pikkukauppa, jossa kattava valikoima. Myyjät olivat kiireisiä, mutta ystävällisiä. Harmi, ettei isolta tieltä ole pääsyä kaupan pihaan. Suosittelen jalan ja pyörällä menijöille.

8
Sofia K.

Mukava pikkuinen lähikauppa etelä-hervannassa. Valikoima on toisinaan suppeahko, mutta toisaalta en oletakkaan pikkukaupasta löytyvän markettien valikoimaa. Palvelu on ensiluokkaista, toisinaan ostokset jopa pakataan valmiiksi pussiin kassahenkilön toimesta, arvostan! Arki-iltojen aukioloaikaa voisi laajentaa yli yhdeksän, plussaa kuitenkin lauantain aukiolosta kello 21 saakka.

Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8
Juha K.

Kiva pieni kauppa kävelymatkan päässä. Aukioloajat ovat erittäin ihmisystävälliset, voi myöhäänkin käydä kaupassa, jos jotain on jäänyt puuttumaan aikaisemmalla kauppareissulla. Kauppa on matkan varrella bussipysäkille, niin tulee käytyä useasti hakemassa jotain pientä. Ainoa pettymys sattui alkuviikosta kun kävin hakemassa mozzarella ciabatan. Leivän sisältä löytyi ainoastaan kaksi mozzarellasiivua ja yksi tomaatti. Ei ollut kyllä rahanarvoinen leipä. Ajoi kuitenkin asiansa, nälkä lähti, mutta makunautinto olisi voinut olla parempi.

Pieni ja edullinen, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8
Juho K.

Hervannan uusi Sale on oranssien tarrojen metsästäjän paratiisi, sillä kaupasta löytyy lähes joka hyllystä aina jotain -30% tuotetta, myös ilta-aikaan asioidessa.

Salen sijainti on hyvä ja mahdollistaa asioinnin helpolla, aukioloajat ovat sopivasti pidemmät kuin läheisessä DUO:ssa, joten jos DUO:n sulkeutuminen menee ohitse, vielä on mahdollista paikata nälkä Salen valikoimalla, sijaitsee myös sopivan lähellä TTY:n etunurtsia, jotta grilliherkkujen ostamiseen on mukava matka, myös DUO:n ollessa kiinni.

Erinomainen
8
Markus J.

Uusi Sale, jossa tilat ovat viimeisen päälle tilavat, ekologiset ja hienot. Paras mahdollinen lähikauppa hyvällä paikalla! Voisi tosin olla myöhempäänkin auki.

10

Miksi juuri tänne?

1. Ei jonoja
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Pieni ja edullinen
4. Perustuotteet nopeasti
5. Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta