8,1
Sale Hervanta, Tampere

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 30. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Pieni ja siisti kauppa josta löytyy perustarvikkeita silloin kun muut kaupat ovat jo kiinni. Kauppa on auki klo 22 joka päivä. Harvoin tulee käytyä täällä sijaintinsa puolesta. Kassa on ollut ystävällinen ja jonottaakkaan ei ole tarvinnut.

Ei jonoja, Pieni ja edullinen Hinta kohdallaan
7

Ystävällinen henkilökunta ja siistinä pidetty kauppa, josta helppo löytää tuotteet nopeasti. Ei jonoja ja palvelu on nopeaa. Joitain yksittäisiä tuotteita on puuttunut valikoimasta, mutta siitä voinee syyttää omaa laiskuutta, sillä olen kuullut että he toteuttavat mielellään asiakkaiden pyyntöjä lisätä tuotteita valikoimaan. Täytyisi vain itse aktivoitua laittamaan palautetta ja pyytämään kaipaamiaan tuotteita valikoimaan. Pihassa on kiva koiraparkki näkyvällä paikalla. PS. Ovet avautuvat inva-painikkeelta ulkoa päin, mutta eivät sisältä (?!)

Ei jonoja, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Mukava pikkuinen lähikauppa etelä-hervannassa. Valikoima on toisinaan suppeahko, mutta toisaalta en oletakkaan pikkukaupasta löytyvän markettien valikoimaa. Palvelu on ensiluokkaista, toisinaan ostokset jopa pakataan valmiiksi pussiin kassahenkilön toimesta, arvostan! Arki-iltojen aukioloaikaa voisi laajentaa yli yhdeksän, plussaa kuitenkin lauantain aukiolosta kello 21 saakka.

Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Kiva pieni kauppa kävelymatkan päässä. Aukioloajat ovat erittäin ihmisystävälliset, voi myöhäänkin käydä kaupassa, jos jotain on jäänyt puuttumaan aikaisemmalla kauppareissulla. Kauppa on matkan varrella bussipysäkille, niin tulee käytyä useasti hakemassa jotain pientä. Ainoa pettymys sattui alkuviikosta kun kävin hakemassa mozzarella ciabatan. Leivän sisältä löytyi ainoastaan kaksi mozzarellasiivua ja yksi tomaatti. Ei ollut kyllä rahanarvoinen leipä. Ajoi kuitenkin asiansa, nälkä lähti, mutta makunautinto olisi voinut olla parempi.

Pieni ja edullinen, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Hervannan uusi Sale on oranssien tarrojen metsästäjän paratiisi, sillä kaupasta löytyy lähes joka hyllystä aina jotain -30% tuotetta, myös ilta-aikaan asioidessa.

Salen sijainti on hyvä ja mahdollistaa asioinnin helpolla, aukioloajat ovat sopivasti pidemmät kuin läheisessä DUO:ssa, joten jos DUO:n sulkeutuminen menee ohitse, vielä on mahdollista paikata nälkä Salen valikoimalla, sijaitsee myös sopivan lähellä TTY:n etunurtsia, jotta grilliherkkujen ostamiseen on mukava matka, myös DUO:n ollessa kiinni.

Erinomainen
8

Miksi juuri tänne?

1. Ei jonoja
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Pieni ja edullinen
4. Perustuotteet nopeasti
5. Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta