8,5 IKEA Tampere, Tampere

Asiakkaiden mielestä Huonekalut-kategorian 3. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Leena E.

Olipa taas kerran mukava käydä Ikeassa. Täällä saa kulumaan hyvin koko päivän ja välillä voi käydä lounaalla ja kahvilla. Huonekauluosastolla olevat näyttelyt antavat hyvän kuvan, miltä mahdollinen ostos näyttää muiden kalusteiden vieressä.
Kävipä minulle niin, että lähtiessä kärryyn jäi pari valokuvakehystä, joiden puuttumisen huomasin vasta kotona ja soittamaan pääsin vasta seuraavana aamuna Ikean asiakaspalveluun, joka on Hesassa. Kerroin asiani ja heti minulle kerrottiin, että kehykset oli joku vienyt asiakaspalveluun, ja ne on jo viety takaisin hyllyyn, mutta menemällä kuitin kanssa myymälän asiakaspalvelupisteeseen saisin tälle summalle hyvityskortin, jolla voin tehdä tämän "ostoksen" uudelleen. Ja juuri näin tämä toimi!
Ikeassa palvelu kyllä toimii ja henkilökunta on ystävällistä ja vaikka opastaa oikeaan paikkaan.
Suosittelen, täältä löytyy kaikkea kivaa kotiin ja pihaan.

Edullista peruskamaa, Uniikit ratkaisut, Valikoimaa riittää Erinomainen
9
Minna G.

Suuri huonekaluliike, jossa voi kesken ostosten käydä syömässä vaikkapa lihapullia. Kalustetut esimerkkihuoneet antavat hyviä ideoita omaan kotiin. Henkilökuntaa on paljon, mutta usein myyjät rupattelevat vain keskenään, eli palvelualttiutta ei mielestäni oikein löydy. Hintataso on kohtuullinen ja huonekalut ovat varmasti hintansa veroisia laadultaan. Alakerrassa on vielä kahvio, mistä tulee usein ostettua edullisesti hodareita ja pehmistä.

Edullista peruskamaa, Pääsee myös pyörätuolilla, Valikoimaa riittää Hinta kohdallaan
8
Henna L.

Lihapullilla ja ranskalaisilla tulee täällä usein käytyä, kun on asiaa Tampereelle. Arkipäivinä ei ole paljoa porukkaa, joten on mukava kierrellä ja katsella. Juttu toimii hyvin: tuotteet löytyvät helposti ja vaivattomasti. Itsepalvelukassatkin ovat mainiot. Netistä kun katsoo ennakkoon, mitä tarvitsee, niin ei tarvitse koko päivää IKEAssa viettää. Kalusteiden kokoaminen on sitten taas asia erikseen :D

9
Timo P.

En ole mikään Ikea ihminen joten täältä ei ihan hirveästi tule tavaraa ostettua. Silloin tällöin tulee kaupassa kyllä kierreltyä ja lihapullat maistuu aina :) Palvelu Ikeassa ainakin omalla kohdallani on aina ollut kohdallaan. Niin kaupan puolella kuin tuotteita palauttaessakin.
Kyllä täällä varmasti monesti tulee vielä poikettua.

8
Katja K.

Matkalla tuli taas eksyttyä ikeaan. Tällä kertaa Tampereen sellaiseen. Paikalta löytyi tuttuun tapaan ihania huonekaluja, paljon kivaa lasten tavaraa, astioita,kodintarvikkeita, ja pientä kodin tarviketta pattereista alkaen kaikkea mahdollista. Tälläkään kertaa mitään emme tarvinneet, mutta kummasti sitä vaan täyden kassin kanssa ulos tultiin. Aluksi lapset halusivat lasten leikkipaikalle leikkimään. Se oli todella siisti ja hyvin hoidettu. Tuntui kivalta saada jättää lapset hetkeksi valtottuun leikkipaikkaan ja sillä aikaa itse rauhassa kierrellä kauppaa ja katsoa mitä kivaa uutta taas löytyisi kotiin. Ja löytyihän sitä. Tuli uudet pöytätabletit ja lapsille koulutarvikkeita ja lamppua roskista yms. Lopuksi kävimme koko perhe syömässä herkulliset lounaat lapset valkasivat tällä kertaa lasten pasta aterian ja itse otin herkullisen kala annoksen hyviä ja edullisia olivat. Päivän päätimme herkullisilla ja edullisilla pehmiksillä.

Valikoimaa riittää Hinta kohdallaan
8
Tero K.

Hyvien liikenneyhteyksien päässä oleva Ikea myymälä, josta löytyy kaikki samat tavarat, kuin maailman muistakin Ikeoista. Alakerrassa iso lasten leikipaikka, johon lapset voi jättää tunniksi leikkimään ja valvojien vahdittavaksi. Tuona aikana vanhemmat voivat tutustua yläkerran mallihuoneisiin, sekä kerätä alakerrasta haluamansa ostokset ostoskärryyn ennen, kuin suuntaavat lasten kansaa kassoille. Pikakassoista (maks. 15 tuotetta) johtuen suurempia ruuhkia ei pääse muodostumaan kassoille. Yläkerrasta löytyy iso ravintola, josta saa niiden kuuluisien lihapullien lisäksi myös maittavia kasvisruoka ja lasten aterioita. Alakerran kahviosta löytyy mm. kaupungin halvimmat pehmikset. Palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa.

8
Susanna S.

Taatusti toimiva konsepti. Halpaa ruokaa (aina käydessä pitää syödä 1. lihapullat ja 2. pehmis). Ikea on valittu Suomen parhaimmaksi työpaikaksi jo pariinkin otteeseen, ja henkilökuntaa katsellessa tämän huomaa. Heillä on palvelualttiutta ja ystävällisyyttä - siitäkin huolimatta, että Ikea on kovasti tunnettu tee-se-itse-asenteestaan. Eilisellä käynnillä erityisen hyvän fiiliksen toi se, että kun katseeni kohtasi pöytiä pyyhkivän työntekijän kanssa, hän katsoi silmiin ja sanoi iloisesti "moi".
Miinuspuolena on tietysti se, että kun kaikki on niin kovin halpaa, tulee yleensä ostettua ihan järjetön määrä tavaraa, eikä se sitten enää niin halpaa olekaan.

9
Roope V.

Tampereen ikea on suuri ja selkeä myymälä. Jatkuvasti hyvät ikea-ketjun tarjoukset. Myöskin Tampereen omia tarjouksia. Itse palvelukassoille lyhyet jonot. Myyjät auttaa mielellään sekä neuvoo sisustukseen liittyvissä asioissa. Tilat siistit.

10
Petra L.

Ikea on aivan loistava keksintö. Tampereen Ikea on vähän matkan päässä keskustasta ja sinne pääsee esimerkiksi TKL:n bussilla numero 3. Tavaratalo on valoisa, avara ja miellyttävä. Koko Ikean konsepti on älyttömän mahtava ja pelastaa monen ihmisen talouden hintatasollaan. Ikeassa kaikki on yksinkertaista ja kulkeminen helppoa, seuraa vain lattian nuolia. Tavaratalosta löytyy aivan kaikkea, eikä sieltä ikinä tule lähdettyä tyhjin käsin pois. Monet tuotteet ovat usein tarjouksessa, vaikka Ikeassa muutenkin on melko halpaa. Hintalaatu tuotteissa on erinomainen ainakin omalla kohdallani ostetuissa tuotteissa, sillä halvatkin tuotteet saattavat kestää vaikka kuinka kauan. Parasta Ikeassa on Ikean ravintolapuolen lihapullat, niitä kannattaa mennä ehdottomasti syömään. Sisustetut huoneet aivan ihania!

Edullista peruskamaa, Uniikit ratkaisut, Valikoimaa riittää Erinomainen
8
Sari K.

Avara, valoisa ja miellyttävän oloinen, heti sisään astuessa.
Ravintola erittäin hyvä. Uusilla kassoilla ravintolassa, saisi olla parempi perehdytys, koska ongelmat ovat tulleet silloin. Uusi kassa voi sanoa, ettei jokin ole tarjouksessa, vaikka olikeasti olisikin. Myymälä on selkeä, tuotteet hyvin aseteltu. Kuukausittain vaihtuvat tarjoukset, tuovat mukavaa vaihtelua.

Edullista peruskamaa, Kuuntelee asiakasta, Toimitusaikataulu pitää Erinomainen
9
Mandi G.

Ikea on tavarataivas ja kaltaisellani materialistilla lähtee siellä shoppailut aina aivan käsistä. Ikeasta on lähes mahdotonta poistua tyhjin käsin ja vaikka olisit tehnyt ostoslistasi jo etukäteen, mukaan tarttuu aina jotain ylimääräistäkin. Ikea on opiskelijalle oikea aarre, sillä hinnat ovat edulliset. Mielestäni Ikean laatu on myös todella hyvä hintoja ajatellen. Kauppa voi olla "aloittelijalle" hieman sekava, mutta kokemus kyllä karttuu ajan myötä! Asiakaspalvelu on aina ollut hyvää. Kaupan ravintolassa voi käydä haukkaamassa jotain shoppailujen lomassa. Ihana paikka!

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää Erinomainen
9
Paula A.

Ikea on jokaisen naisen unelma ja jokaisen miehen maanpäällinen helvetti. Kun nainen astuu Ikean ovista sisään, napsahtaa päässä jotain ja mies tietää, ettei kotiin päästä vielä moneen tuntiin. Ikea on toimiva konsepti ja pelaa erityisesti edullisilla hinnoillaan. Liikkeessä on helppo ihastella valmiiksi koottuja huonekaluja, mutta kotona kiroaa kokoamisen kanssa. Kaiken huippuna olivat ostamani koottavat verhot. Miehen on onneksi helppo houkutella Ikeaan ostoksille lupaamalla tälle annoksen Ikean lihapullia.

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää Erinomainen
9
Sofia K.

Ikean konsepti on varmasti kaikkien tuntema ja toimii sellaisenaan loistavasti. Tampereen Ikea ei ole tässä suhteessa poikkeus. Sijainti Tampereella moottoriteiden varrella on oikein hyvä, ja sinne on helppo tulla melkein joka paikasta. Myös bussiyhteydet Ikeaan ovat hyvät ja mikäli TKL :n bussilla paikalle tullut innostuu shoppailemaan todenteolla voi ikeasta vuokrata pakun, peräkärryn tai tilata ostoksille kotiinkuljetuksen. Parkkitilaa on tarpeeksi ja opasteet Ikeaan ja sieltä pois ovat selkeät.

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää Erinomainen
8
Elias T.

Ostoshelvetti! Saahan sieltä ostettua kaikkea ihan kätevää. Jos itselläsi on päivä aikaa kuluttää päättömään harhailuun ja sijoittaa varallisuuttasi Ikeaan. Opiskelijalle tämä päikka on kuin hanska käteen, sillä sieltä löytää jokainen itselleen olohuoneen 50€. Älkää antako alku soiton hämät, on ikeassakin ainesta. Sijainniltaan Ikea on hyvällä paikalla Ideaparkkiin nähden. Lompakon köyhtymistä lukuun ottamatta Ikea on mukava paikka ja lihapullat ovat loistavia.

Valikoimaa riittää Hinta kohdallaan
5
Anna L.

Täältä löytyy joka kerta jotain kotiin. Ikea on erittäin onnistunut hinta-laatusihteeltaan. Iso hallirakennus, josta löytyy sisustustavaraa joka lähtöön. Tavara on tyylikästä ja samalla edullista. Liikkeen sijainti on loistava Tampereen kaupunkiin nähden. Se on sopivan lähellä, ja sijoittuu hyvin myös Ideaparkiin nähden, mikä on mahdollistanut molempien paikkojen läpikäymisen samana päivänä. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja osaavaa. Ikeassa on myös oma ravintola, jossa saa syödä hyvää halvalla. Kokonaisuudessaan loistava paikka ja erittäin opiskelijaystävällinen budjetille!

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää Erinomainen
9
Juha K.

On se kiva lähteä paremman puoliskon kanssa Ikeaan shoppailemaan vailla minkäänlaista määränpäätä. Itse saa rauhassa katsella taustalla kaikennäköistä mielenkiintoista. Ikeassa tuotteiden esillepano on erittäin ammattimaista. Tämän takia lompakkokin köyhtyy hyvin Ikea-reissun aikana. Varsinkin joulukujalla matkaan tarttui vaikka ja mitä. Ikea on mielestäni muutenkin melko selkeä tavaratalo. Monet sanovat ettei sieltä löydä mitään, mutta omasta mielestäni osastot ovat selkeitä ja esillepanot näyttäviä. Parkkipaikkatilaa on erittäin runsaasti, se on suuri plussa!

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää Erinomainen
8
Emilia T.

Ja taas kerran eksyin menemään Ikeaan. Ikeasta löytyy vaikka mitä kotiin. Valikoima on niin laaja, että ei sitä kerralla jaksa edes kahlata läpi, ja aina löytää jotakin uutta. Hinnalla paikka kilpailee muiden sisustus ja kodin tavaroiden kauppojen kesken, sillä Ikeassa on keskimäärin huomattavasti halvimmat tuotteet. Itse olen monesti ostanut tavaraa Tampereen Ikeasta ja tavarat ovat kestäneet hyvin käyttöa ja olleet hintaansa nähden todella laadukkaita. Myyjiä ikeasta löytyy melkein joka osastolta ja he ovat ainaolleet valmiita auttamaan. Ikeasta löytyy myös ravintola, josta saa mm. halvan aamupalan tai ruoka-annoksia. Alennuksia erinäisistä tuotteista saa Ikea Family kortilla, joka oli helppo hankkia ilmaiseksi.

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää Erinomainen
10
Asta F.

Tampereen ikea on ISO ja sielä on todella hyvin parkkitilaa.. lapsiperheille tarkoitettuja autopaikkoja on paljon.. valitettavasti niihin vaan ei mahdu kohde ryhmä parkkeeraamaan, kun nuoret/keski-ikäiset valtaavat paikat.. eikä tätä vahdita mitenkään. ikävää meille rattaallisille :(
valikoima on sama kuin muissakin ikean myymälöissä.

Edullista peruskamaa, Kuuntelee asiakasta, Valikoimaa riittää Erinomainen
9
Nina H.

IKEA on huonekalu- ja kodinsisustusliikkeiden helmi! Siellä on hintalaatusuhde kohdillaan. Valikoimaan on runsas ja monipuolinen. Yläkerran mallihuoneet ovat oiva paikka päästä näkemään miltä tuotteet näyttävät ns. oikeassa ympäristössä, osana huoneen kokonaisuutta. Ehdoton plussa IKEAn tuotteissa on myös se, että niissä on selkeät ja hyvät kasausohjeet ja pakkaukset sisältävät aina kaikki kasaamiseen tarvittavat osat. Lisäplussaa tuo liikkeen edullinen ja toimiva ruokaravintola, josta saa suolaista ja makeaa nälän tai makeahimon yllättäessä.

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää Erinomainen
10
Elli-Mari H.

Avara IKEA myymälä, josta tarttuu aina jotain mukaan. Opiskelijan unelma, koska täältä tekee edullisia löytöjä, jotka ovat kohtuu hyvä laatuisiakin. Itse olen ollut laatuun aina tyytyväinen, kun en ihan mitään huippua ole odottanut. Kestäneet ovat kuitenkin työpöydät, tv-tasot ym. Huonekalujen lisäksi löytyy kaikkea kotiin leikkuulaudoista kasveihin. Suuri plussa on myös lastenosasto, josta löytyy edullisesti pehmoleluja, askartelutarvikkeita ym. Siispä edulliset joulu- ja synttärilahjat lapsille! Huomaa myös, että IKEAN tuotteita ei saa muualta kuin IKEASTA.

Shoppailureissulla kannattaa ehdottomasti syödä! Jo tullessa aamiainen on suositeltava (2-3€) ja ennen lähtöä vielä kunnon ruoka. Ruoka on kerrassaan pilkkahintaista.

Miinusta tulee huonoista opasteista. Moni on sekoillut yrittäessään löytää paikan Jyväskylän moottoritieltä. Opasteita on hyvin heikonlaisesti motarien varressa, joten kannattaa printata kartta mukaan tai ajaa navigaattorilla.

Edullista peruskamaa, Uniikit ratkaisut, Valikoimaa riittää Erinomainen
9
Terhi P.

Ikeassa on aika kiva käydä! Hyvin auki ja aina tarttuu jotain kivaa mukaan! Pienellä rahamäärällä mahdollisuus saada paljon tavaraa mukaan.
Perheellisille myös erittäin mieluisa kun mahdollisuus laittaa lapset lapsiparkkiin leikkimään pariksi tunniksi kun itse kiertelet ja katselet.
Erinomainen paikka käydä myös lounastamassa tai vaikka aamupalalla. Ei tarvitse montaa euroa laittaa kun saa vaikka mitä lounaslautaselle!

Edullista peruskamaa, Uniikit ratkaisut, Valikoimaa riittää Erinomainen
8

Miksi juuri tänne?

1. Valikoimaa riittää
2. Edullista peruskamaa
3. Uniikit ratkaisut
4. Kuuntelee asiakasta
5. Pääsee myös pyörätuolilla
6. Toimitusaikataulu pitää

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta