8,2
Tokmanni Tampere Lielahti, Tampere

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 11. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Tokmanni lielahdessa tarjoaa edulliseen hintaan tuotteita niin tunnetuista merkkituotteista kuin vähemmän tunnetuista. Löytyy kenkää, vaatetta, koppia ja kuppia kuin askartelutuotetta, pelejä ja peilejä myöskin meikit löytyy. Elintarvikkeita ja siivousvälineneitä myöskin eläinten ruuat ja välineet ovat tarjolla monipuolisesti. Kauppa on selkeä ja tilava vaikka tarjontaa on paljon. Myyjät ovat iloisia ja ystävällisiä. Parkkipaikkoja on runsaasti ja ne ovat ilmaiset. Pieni puutarhapuolikin kaupasta löytyy ainakin kesäisin. P.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat
8

Sijainti hyvä ja pihassa useita parkkipaikkoja. Kesäisin myöskin laaja ulkopiha käytössä, jossa hyvä valikoima puutarhatuotteita. Sisältä suuri, mutta tuotteet ahdettu ahtasti. Liiketila siisti. Myyjiä riittävästi ja ovat palvelevia. Hinnat kohdallaan, edulliset. Hyviä tarjouksia, jatkuvasti.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat
9

Ihan hyvä kauppa. Välillä käytävillä on hieman ahdasta kävellä. Sijainti on kuitenkin todella hyvä. Myyjät ovat ystävällisiä, mutta valikoimassa voisi olla kuitenkin parantamisen varaa. Hinnat ovat ihan ok, välillä kaupassa on todella hyviä tarjouksia.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat
8

Tosi hyvässä paikassa, kävelyllä aina sinne suunnistan. Paljon valikoimaa mutta ei niin paljon kuten Ideaparkissa sijaitseva tokamanni. Hyvä asiakaspalvelu, aina tarjouksia löytyy ja hymy päälle! Suosittelen kaikille ikäryhmille!

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat
8

Tässä sellainen kauppa, että kun yhtä määrättyä tuotetta menet ostamaan, niin huomaat tulevasi ulos kahden kassin kanssa- ja kaikki yhtä tärkeitä ja suorastaan huutavan välttämättömiä. Edullisia tuotteita ja aleista teet aina löytöjä. Varsinainen sekatavarakauppa! Vaatteita, pesuaineita, astioita, muovitavaraa..ym..kaikkea kodin käyttöön! UIkona käytettäviä koristelamppuja on ollut monipuolinen valikoima, samoin kynttilöistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja.

Edullinen, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyviä tarjouksia
3. Monipuoliset valikoimat
4. Hyvät parkkitilat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta