8,1 Tokmanni Lielahti, Tampere

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 10. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jouni N.

Täällä on aina mukavasti hommat hoituneet!Pääsääntöisesti tavarat/tuotteen mitä tämäntapaisista marketeista ollut hakemassa.Myös henkilökunta täällä yrittää avustaa asiakasta!Mielelläni totean Tampereen parhaaksi ketjun edustajaksi tämän toimipisteen.

Edullinen, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
9
Pirkko.

Tokmanni lielahdessa tarjoaa edulliseen hintaan tuotteita niin tunnetuista merkkituotteista kuin vähemmän tunnetuista. Löytyy kenkää, vaatetta, koppia ja kuppia kuin askartelutuotetta, pelejä ja peilejä myöskin meikit löytyy. Elintarvikkeita ja siivousvälineneitä myöskin eläinten ruuat ja välineet ovat tarjolla monipuolisesti. Kauppa on selkeä ja tilava vaikka tarjontaa on paljon. Myyjät ovat iloisia ja ystävällisiä. Parkkipaikkoja on runsaasti ja ne ovat ilmaiset. Pieni puutarhapuolikin kaupasta löytyy ainakin kesäisin. P.

8
Roope V.

Sijainti hyvä ja pihassa useita parkkipaikkoja. Kesäisin myöskin laaja ulkopiha käytössä, jossa hyvä valikoima puutarhatuotteita. Sisältä suuri, mutta tuotteet ahdettu ahtasti. Liiketila siisti. Myyjiä riittävästi ja ovat palvelevia. Hinnat kohdallaan, edulliset. Hyviä tarjouksia, jatkuvasti.

9
Jenna J.

Ihan hyvä kauppa. Välillä käytävillä on hieman ahdasta kävellä. Sijainti on kuitenkin todella hyvä. Myyjät ovat ystävällisiä, mutta valikoimassa voisi olla kuitenkin parantamisen varaa. Hinnat ovat ihan ok, välillä kaupassa on todella hyviä tarjouksia.

8
Ali A.

Tosi hyvässä paikassa, kävelyllä aina sinne suunnistan. Paljon valikoimaa mutta ei niin paljon kuten Ideaparkissa sijaitseva tokamanni. Hyvä asiakaspalvelu, aina tarjouksia löytyy ja hymy päälle! Suosittelen kaikille ikäryhmille!

8

Tässä sellainen kauppa, että kun yhtä määrättyä tuotetta menet ostamaan, niin huomaat tulevasi ulos kahden kassin kanssa- ja kaikki yhtä tärkeitä ja suorastaan huutavan välttämättömiä. Edullisia tuotteita ja aleista teet aina löytöjä. Varsinainen sekatavarakauppa! Vaatteita, pesuaineita, astioita, muovitavaraa..ym..kaikkea kodin käyttöön! UIkona käytettäviä koristelamppuja on ollut monipuolinen valikoima, samoin kynttilöistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja.

Edullinen, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Monipuoliset valikoimat
3. Hyviä tarjouksia
4. Hyvät parkkitilat
5. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta