7,8 Stefan's Steakhouse, Tampere

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 90. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Sauli K.

Aina pitäisi antaa yritykselle se toinen mahdollisuus, joskus jopa kolmaskin. Tällä kertaa oli vuorossa se toinen mahdollisuus. Ensimmäinen käyntikerta oli pettymys, joten ajattelin josko kahden vuoden tauko kultaisi muistot. Alkupalana nautittu uppomuna maistui turhan voimakkaasti etikalle, mutta oli kuitenkin kokonaisuutena ok, että voisin jopa harkita että tilaisin kyseisen alkupalan toistekin. Pääruoan pihvi maistui kaasulle! Jeps, pihvi ei ollut kovinkaan lämmin ja se kaasun maku tuli sieltä sen verran reippaasti läpi, että jätin suosiolla puolet syömättä. Eikä tullut annettua palautettakaan paikanpäällä, kun tarjoilijaa ei palaute kiinnostanut. Ei nimittäin sanonut sanaakaan kun haki lautaset pois. Katellaan taas parin vuoden päästä miltä näyttää, tällä hetkellä ei kyllä taso vastaa hintaa.

6
Timo P.

Lihaa, Lihaa, Lihaa! Ravintolan ensivaikutelma hyvä, sisustus miellytti silmää. Mukava tunnelma. Palvelu ystävällistä ja mukavaa. Ruokien tulo pöytään kesti mielestäni aivan liian kauan. Itse söin annoksen "Asian trio of Pork" (makkaraa, possunkylkeä, ribsejä) Erittäin hyvät lihat ja varsinkin ribsit suli suussa, nam! Kaverin Grillattu sisäfilepihvi oli murea ja hyvä, mutta mielestä pihvi annoksen hinta / maku / koko ei kohdannut, kun lisukkeet ja kastikkeetkin maksaa erikseen. Myös punaviinikastike oli täysin mauton. Lisukkeeksi otetut Parmesan ranskalaiset oli hyvät!
Hyvä ruoka, palvelu, miljöö mutta omasta mielestäni ylihinnoiteltu. Luulenpa kuitenkin että löydän täältä itseni toistekin :)

Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Ylihinnoiteltu
8
Ilona Q.

Käytöstavat olivat unohtuneet jonnekin. Ravintolassa oli vain muutama asiakas, noin kolmessa pöydässä) eikä "kiireinen" henkilökunta vaivautunut tervehtimään ennenkuin olimme ehtineet seisoskella tovin. Laskun tuominen unohtui (kahdessa pöydässä asiakkaita). Ylimalkaisen ystävällistä palvelua. Ruoka ei yltänyt hintaansa, oli "ihan hyvää". Omasta puolestani tuli kaksi kertaa samalla käynnillä, ensimmäinen ja viimeinen. Mitään vastausta en ole saanut palautteeseeni.

Ylihinnoiteltu
1
Tuomo R.

Lampaankare oli täysin raaka eli liha oli vaaleanpunaista, läskistä ja mitä ei saanut edes pihviveitsellä leikattua. Sain kuitenkin uuden annoksen josta plussaa. Huono arvosana ei tullut tästä tapauksesta vaan siitä että kolmea eri ruokaa maistettuani totesin että saan tehtyä itse parempaa kotona supermarketin tuotteilla vaikka olen satunnainen kokki.

6
Linda H.

Illalla maisema on huumaava. Kallis aso takaa sen, ettei täällä usein tule käytyä syömässä, vaikka ruoka onkin hyvää. Palvelu on ihan ensiluokkaista ja ruoka-annokset ovat kyllä isoja. Ainoastaan harmittaa, että kaikki lisukkeet maksaa erikseen, joten se tuo lisähintaa annokselle. Eksoottisiakin ruokia täältä saa, ystäväni niitä testasikin. Joskus jos ravintola on täynnä, niin melutaso on aika korkea ja saattaa häiritä, jos on tullut kaksin syömään. Keittiön avoikkuna on hieno, kun näkee liekityksen siitä ihan vierestä. Wc-tilat ovat hienot ja pieniä yksityiskohtia täynnä.

Bisnestapaaminen, Fiiniä ja tyylikästä, Intiimisti yhdessä Ylihinnoiteltu
8
Jouni V.

Kaksi kertaa käynyt (2012)ja molemmilla kerroilla pettymys.. Ensimmäisellä kertaa poro-annos järkyttävän suolaista.. Toisella kertaa alkuruokana luuydin oli järkyttävän huono..
Wagyu Tenderloin wagyu-härän sisäfilepihvi ei ole ihan hintansa tasoinen..
Palautteessa voivoteltiin, joten päätin etten käy enää..

5
Essi A.

Ensimmäistä kertaa kävin tässä ravintolassa ja odotukset olivat aika korkealla. Paikka on tunnelmallinen ja viihtyisä. Ruoka oli hyvää, mutta jälkiruoat hirvittävän kalliita kokoonsa verrattuna. Ainoa miinus oli, kun saavuimme odottamaan pöytiin ohjausta, ei kukaan tarjoilijoista huomioinut meitä mitenkään ja jouduimme odottamaan jonkun aikaa paikkaamme.

Bisnestapaaminen, Fiiniä ja tyylikästä, Intiimisti yhdessä
8
Emilia E.

Täällä söin elämäni parhaimman hampurilaisen! Miten voi saadakin hampurilaisesta niin hyvää, lisäksi annos oli todella kauniisti laitettu esille!

Intiimisti yhdessä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10
Miika A.

Olin pitkään ollut aikeissa käydä Tampereen kehräsaaressa sijaitsevassa Stefans steakhousessa ja uudistuneen listan ansiosta Top Chef- kokin menu oli pakko testata. Paikka on upealla paikalla ja tunnelmaa ravintolasta ei puutu. Listalta löytyy erittäin laadukasta ruokaa ja hyviä viinejä. Ruoka on erittäin hyvää ja palvelu on asiantuntevaa. Ainoa miinus koko ravintolassa on, että ruokaa joutui odottelemaan jonkin aikaa, mutta lopulta odotus palkitaan.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Vilma V.

Missään en ole syönyt yhtä hyvää pihviä, kastikkeet ja lisukkeet olivat myös omaa luokkaansa. Palvelu oli sujuvaa, nopeaa ja ystävällistä. Henkilökunta oli asiantuntevaa ja palvelualtista. Myös kokkien työskentelyä pystyi seuraamaan, annokset tehtiin asiakkaiden silmien alla. Toki paikan taso myös hinnassa, mutta kyllä mielestäni rahat saivat vastiketta. Sijainniltaan hyvällä paikalla, Kehräsaaren tunnelmallinen ympäristö on ihan omanlaisensa. Terassilta on myös kivat näkymät.

Fiiniä ja tyylikästä, Makunautintoja ja elämyksiä Ylihinnoiteltu
9
Eero H.

Erittäin hyvä ruokailukokemus! Ravintola sijaitsee hyvällä paikalla Kehräsaaressa, varaukset onnistui näppärästi etukäteen ja paikalle oli helppo löytää. Tarjoilijaa ei tarvinnut kauaa odottaa ohjaamaan pöytään.
Ruoka oli erittäin hyvän makuista, tietenkin sen näki myös hinnassa mm. erityisemmät lihalaadut, mitä ei jokapaikasta saa, maksaa tietysti enemmän. Alkupaloista rapukakku oli erittäin hyvää. Pihvitkin oli onnistuneita. Erityiskiitokset tarjoilijoille, jotka osasivat suositella oikeat viinit ruokien kanssa ja osoitti hyvää asiakaspalvelua!

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Kati P.

Käytiin juhlistamassa puolison syntymäpäivää täällä. Monipuolinen menu ja todellakin asiansa tunteva, ystävällinen henkilökunta. Miehen valitsema Wellingtonin pihvi oli loistava kokemus. Ympäristö on hieno, mutta ei liian fiini tavallisella pulliaisellekaan. Jos on varautunut maksamaan laadukkaasta, hyvästä ruoasta, on ihan hyvä ravintola. Meillä tällaiset ravintolakokemukset jäävät max. muutamaan kertaan vuodessa.

Tarjoilijoiden ammattitaidolle kiitosta mm. menun ja ruokalajien tuntemuksesta sekä viinisuosituksista.

Kannattaa kokeilla ainakin se kerta!

Fiiniä ja tyylikästä, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Johannes J.

Todella maukasta lihaa. Ravintoloissa liharuoat ovat yleensä kalliimpia ja vältän niitä, sillä en näe mitään iloa maksaa kymppiä enempää sitkeästä punaisesta kamasta, joka maistuu vetiseltä. Stefan's steakhouse muutti kuitenkin käsitykseni täysin, sillä siellä liha on todella herkullista (ja minä olen pääasiassa kasvissyöjä). Hampurilaisen jauhelihapihvi oli niin herkullinen, että sitä piti ihan erikseen silmät kiinni mutustella - nyt vasta ymmärrän miksi lihaa niin kovasti arvostetaan. Pihvit ovatkin täällä ihan taiteenlajia, eikä liha ole "lihaa" vaan eläinten nimet ja harrastuksetkin mainitaan ruokalistassa. Suosittelen. Hinta on ainoa mikä voi aiheuttaa empimistä (ja tänne ei tosiaan kannata, mennä ellei voi syödä lihaa)

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10
Miika A.

hyvän makuinen pihvi. T-luupihvi

Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla Ylihinnoiteltu
8
Mikael H.

Stefan's Steakhouse on erinomainen pihviravintola, jossa laadusta tosin joutuu myös maksamaan. Raaka-aineet kuten Black Angus -härkä ja suomalainen härän entrecote eivät ole siitä halvimmasta päästä. Stefanin keittiössä osataan nähdä vaivaa hyviin kastikkeisiin ja niissä käytetään paljon mm. yrttejä. Ravintola on yksi niistä harvoista, joissa voi tehdä vieraisiinsa hyvän vaikutuksen. Kehräsaari on hieno ympäristö ravintolalle, jonka terassilla voi kesällä nautiskella veden pyörteistä aivan kosken äärellä.

Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10

Miksi juuri tänne?

1. Makunautintoja ja elämyksiä
2. Fiiniä ja tyylikästä
3. Laadukkaat raaka-aineet
4. Bisnestapaaminen
5. Intiimisti yhdessä
6. Isommalla porukalla

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta