7,9
Stefan's Steakhouse Tampere, Tampere

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 80. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

16 arviota | Kerro kokemuksesi

Käytöstavat olivat unohtuneet jonnekin. Ravintolassa oli vain muutama asiakas, noin kolmessa pöydässä) eikä "kiireinen" henkilökunta vaivautunut tervehtimään ennenkuin olimme ehtineet seisoskella tovin. Laskun tuominen unohtui (kahdessa pöydässä asiakkaita). Ylimalkaisen ystävällistä palvelua. Ruoka ei yltänyt hintaansa, oli "ihan hyvää". Omasta puolestani tuli kaksi kertaa samalla käynnillä, ensimmäinen ja viimeinen. Mitään vastausta en ole saanut palautteeseeni.

Ylihinnoiteltu
1

Lampaankare oli täysin raaka eli liha oli vaaleanpunaista, läskistä ja mitä ei saanut edes pihviveitsellä leikattua. Sain kuitenkin uuden annoksen josta plussaa. Huono arvosana ei tullut tästä tapauksesta vaan siitä että kolmea eri ruokaa maistettuani totesin että saan tehtyä itse parempaa kotona supermarketin tuotteilla vaikka olen satunnainen kokki.

6

Illalla maisema on huumaava. Kallis aso takaa sen, ettei täällä usein tule käytyä syömässä, vaikka ruoka onkin hyvää. Palvelu on ihan ensiluokkaista ja ruoka-annokset ovat kyllä isoja. Ainoastaan harmittaa, että kaikki lisukkeet maksaa erikseen, joten se tuo lisähintaa annokselle. Eksoottisiakin ruokia täältä saa, ystäväni niitä testasikin. Joskus jos ravintola on täynnä, niin melutaso on aika korkea ja saattaa häiritä, jos on tullut kaksin syömään. Keittiön avoikkuna on hieno, kun näkee liekityksen siitä ihan vierestä. Wc-tilat ovat hienot ja pieniä yksityiskohtia täynnä.

Bisnestapaaminen, Fiiniä ja tyylikästä, Intiimisti yhdessä Ylihinnoiteltu
8

Kaksi kertaa käynyt (2012)ja molemmilla kerroilla pettymys.. Ensimmäisellä kertaa poro-annos järkyttävän suolaista.. Toisella kertaa alkuruokana luuydin oli järkyttävän huono..
Wagyu Tenderloin wagyu-härän sisäfilepihvi ei ole ihan hintansa tasoinen..
Palautteessa voivoteltiin, joten päätin etten käy enää..

5

Ensimmäistä kertaa kävin tässä ravintolassa ja odotukset olivat aika korkealla. Paikka on tunnelmallinen ja viihtyisä. Ruoka oli hyvää, mutta jälkiruoat hirvittävän kalliita kokoonsa verrattuna. Ainoa miinus oli, kun saavuimme odottamaan pöytiin ohjausta, ei kukaan tarjoilijoista huomioinut meitä mitenkään ja jouduimme odottamaan jonkun aikaa paikkaamme.

Bisnestapaaminen, Fiiniä ja tyylikästä, Intiimisti yhdessä
8

Täällä söin elämäni parhaimman hampurilaisen! Miten voi saadakin hampurilaisesta niin hyvää, lisäksi annos oli todella kauniisti laitettu esille!

Intiimisti yhdessä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10

Olin pitkään ollut aikeissa käydä Tampereen kehräsaaressa sijaitsevassa Stefans steakhousessa ja uudistuneen listan ansiosta Top Chef- kokin menu oli pakko testata. Paikka on upealla paikalla ja tunnelmaa ravintolasta ei puutu. Listalta löytyy erittäin laadukasta ruokaa ja hyviä viinejä. Ruoka on erittäin hyvää ja palvelu on asiantuntevaa. Ainoa miinus koko ravintolassa on, että ruokaa joutui odottelemaan jonkin aikaa, mutta lopulta odotus palkitaan.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9

Missään en ole syönyt yhtä hyvää pihviä, kastikkeet ja lisukkeet olivat myös omaa luokkaansa. Palvelu oli sujuvaa, nopeaa ja ystävällistä. Henkilökunta oli asiantuntevaa ja palvelualtista. Myös kokkien työskentelyä pystyi seuraamaan, annokset tehtiin asiakkaiden silmien alla. Toki paikan taso myös hinnassa, mutta kyllä mielestäni rahat saivat vastiketta. Sijainniltaan hyvällä paikalla, Kehräsaaren tunnelmallinen ympäristö on ihan omanlaisensa. Terassilta on myös kivat näkymät.

Fiiniä ja tyylikästä, Makunautintoja ja elämyksiä Ylihinnoiteltu
9

Erittäin hyvä ruokailukokemus! Ravintola sijaitsee hyvällä paikalla Kehräsaaressa, varaukset onnistui näppärästi etukäteen ja paikalle oli helppo löytää. Tarjoilijaa ei tarvinnut kauaa odottaa ohjaamaan pöytään.
Ruoka oli erittäin hyvän makuista, tietenkin sen näki myös hinnassa mm. erityisemmät lihalaadut, mitä ei jokapaikasta saa, maksaa tietysti enemmän. Alkupaloista rapukakku oli erittäin hyvää. Pihvitkin oli onnistuneita. Erityiskiitokset tarjoilijoille, jotka osasivat suositella oikeat viinit ruokien kanssa ja osoitti hyvää asiakaspalvelua!

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9

Käytiin juhlistamassa puolison syntymäpäivää täällä. Monipuolinen menu ja todellakin asiansa tunteva, ystävällinen henkilökunta. Miehen valitsema Wellingtonin pihvi oli loistava kokemus. Ympäristö on hieno, mutta ei liian fiini tavallisella pulliaisellekaan. Jos on varautunut maksamaan laadukkaasta, hyvästä ruoasta, on ihan hyvä ravintola. Meillä tällaiset ravintolakokemukset jäävät max. muutamaan kertaan vuodessa.

Tarjoilijoiden ammattitaidolle kiitosta mm. menun ja ruokalajien tuntemuksesta sekä viinisuosituksista.

Kannattaa kokeilla ainakin se kerta!

Fiiniä ja tyylikästä, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9

Ihan älyttömän ihanat pihvit, mutta silti täysin ylihintaista verrattuna siihen että samaa laatua saa monista muistakin pihviravintoloista. Lisukkeet pieniä ja nekin yllättävän hintaisia. Tarjoilija oli suoranainen yllätys, koska tiesi kaiken mitä menu sisältää, mitä viiniä kannattaa juoda minkäkin lihan kanssa yms. Joten erityismaininta asiantuntevuudesta ja myöskin ravintolan ulkonäöstä, mutta itse en välttämättä ihan niin kallista laatua tarvitse, että menisin uudelleen. Kerran kokeiltava.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet Ylihinnoiteltu
7

Todella maukasta lihaa. Ravintoloissa liharuoat ovat yleensä kalliimpia ja vältän niitä, sillä en näe mitään iloa maksaa kymppiä enempää sitkeästä punaisesta kamasta, joka maistuu vetiseltä. Stefan's steakhouse muutti kuitenkin käsitykseni täysin, sillä siellä liha on todella herkullista (ja minä olen pääasiassa kasvissyöjä). Hampurilaisen jauhelihapihvi oli niin herkullinen, että sitä piti ihan erikseen silmät kiinni mutustella - nyt vasta ymmärrän miksi lihaa niin kovasti arvostetaan. Pihvit ovatkin täällä ihan taiteenlajia, eikä liha ole "lihaa" vaan eläinten nimet ja harrastuksetkin mainitaan ruokalistassa. Suosittelen. Hinta on ainoa mikä voi aiheuttaa empimistä (ja tänne ei tosiaan kannata, mennä ellei voi syödä lihaa)

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10

hyvän makuinen pihvi. T-luupihvi

Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla Ylihinnoiteltu
8

Loistava pihvipaikka mutta myös hintava. Ei kuitenkaan mielestäni aiheetta. Kiva miljöö ja hyvä palvelu.

Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9

Stefan's Steakhouse on erinomainen pihviravintola, jossa laadusta tosin joutuu myös maksamaan. Raaka-aineet kuten Black Angus -härkä ja suomalainen härän entrecote eivät ole siitä halvimmasta päästä. Stefanin keittiössä osataan nähdä vaivaa hyviin kastikkeisiin ja niissä käytetään paljon mm. yrttejä. Ravintola on yksi niistä harvoista, joissa voi tehdä vieraisiinsa hyvän vaikutuksen. Kehräsaari on hieno ympäristö ravintolalle, jonka terassilla voi kesällä nautiskella veden pyörteistä aivan kosken äärellä.

Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10

Miksi juuri tänne?

1. Fiiniä ja tyylikästä
2. Makunautintoja ja elämyksiä
3. Laadukkaat raaka-aineet
4. Bisnestapaaminen
5. Intiimisti yhdessä
6. Isommalla porukalla

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta