9 Plussa Taito Oy, Tampere

Asiakkaiden mielestä Työsuhdepalvelut-kategorian paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Sanna A.

Tammelan puiston laidalla sijaitseva omaperäinen kahvila. Kodikas ja persoonallinen sisustus, monipuolinen ruokalista. Täältä löytyy myös kasvis- ja luomuruokaa! Ajanvietettä löytyy, esimerkiksi lautapelejä. Kesäsisin Kahvillasta voi lainata viltin ja mennä brunssille ja lounaalle viereiseen puistoon. Henkilökunta on mukavaa ja rentoa!

Hinta kohdallaan
9
Viivi L.

Kahvilla on rento ja mukava paikka viettää aikaa ja tavata ystäviä. Mukava henkilökunta, joka keskiviikkoinen viihdevisa ja piirustusmaanantait saavat palaamaan aina uudelleen! Ruokakin on maukasta ja maistuvaista. Lautapelejä löytyy moneen makuun ja esimerkiksi legoja jotta voi päästää oman sisäisen legoinsinöörin valloilleen. Myös kitara löytyy seinältä jos innostuu musisoimaan. Seinillä on kuukausittain vaihtuva taidenäyttely, joten paikan ilme muuttuu aina niiden mukaan, mukavaa vaihtelua! Aina kesäisin Kahvillasta voi lainata ulkopelejä, joita voi mennä pelailemaan viereiseen puistoon. Talvella puistossa onkin luistelujää, jonne Kahvillasta voikin lainata luistimia. Sunnuntaibrunssit ovat myös tulleet kuvioihin, ja ne ovatkin suosittuja! Mielestäni kaikinpuolin oikein erinomainen ja monipuolinen paikka tuo Kahvilla! :)

Erinomainen
10
Jussi S.

Viihtyisä ja nuorekas kahvila hyvällä sijainnilla. Rento ja ystävällinen henkilökunta. Opiskelijoille kortilla hieman tavallista halvempi olut. Myös säännöllisesti ohjelmaa, kuten viihdevisoja.

9
Sami R.

Mainio ja rauhallinen mesta! Mukava istuskella vaikka koko illan.

Erinomainen
9
Kirsikka R.

Ihana, rento, mieluisa kahvila! Kahvillassa on hyvä valikoima teelaatuja, luomulaatuja ja paljon muutakin mukavaa. Se on lämminhenkinen ja hippimäinen kahvila, josta pidän. Myös on kiva että kahvilla on ottanut huomioon myös vegaanisen kaakaon maitoallergisille ja vegaaneille.

Hinta kohdallaan
9
Vilma V.

Kodikas, rento ja leppoisa paikka, jossa omanlaisensa tunnelma. Hyvällä paikalla, lähellä Tammelan toria. Kiva ajanviettopaikka, mahdollisuus pelailla, lueskella ja tavata ystäviä. Keskiviikkoisin myös visa. Hinnat ovat sopivat ja tuotevalikoimaa löytyy. Paljon myös luomua ja itsetehtyä. Kahvikupit ja tuolit ovat ilmoisesti eri paria. Tilaa on ihan mukavasti, aina on mahtunut istumaan.

8
Erkki S.

Erinomainen, kodikas pieni kahvila joka sopii kaiken ikäisille 6-vuotiaista lähtien.
Tarjonta oli todella hyvän makuista ja suuri osa siitä on luomua.
Tunnelma oli hyvin kodikas, rento ja vihreä.
Esim. viimeksi käydessämme paikalla oli käynnissä Animalian kokous turkistarhausta vastaan. Kaikki ovat tervetulleita.

10
Johannes J.

Vihreä olohuonekahvila. Kahvilla -kahvila on osa Tammelan omalaatuista välitöntä ilmapiiriä, josta muodostuu kuin lämminhenkinen olohuone. Kupit ovat opiskelijakämppähenkeen sekalaisia ja tiskin palvelu on aina samantyyppistä kuin jos menisit yllättäen kylään hyvän ystävän luo - tarjoamiset ovat kotona tehdyn näköisiä ja makuisia. Kahvillassa on usein soitettua musiikkia ja tänne voi myös tulla pelailemaan pelejä tai iltaa istumaan. Paikalla on myös paljon ekohenkisiä tapahtumia ja mainoksia ja kaikki ovat tervetulleita.

Hinta kohdallaan
8
Tommi S.

Todella mukava pieni ekohenkinen "hippikuppila" Tammelassa. Maittavaa ruokaa - esim. itse kasvatettuja ja reilun kaupan raaka-aineita - sekä kelpo juomavalikoima. Todella mukava palvelu, ideoita herättävä pirteä sisustus, käsityön tuntuista meininkiä!

Kuppilassa on myös ajanvietettä: esim. muutama vanha pelikonsoli, lautapelejä, akustinen kitara ja talvella luistimia lainattaviksi (viereisessä puistossa luistinrata).

Tästä voisi tulla Tampereella lähikulmilla asuessani oma "olohuoneeni" - vakiokuppila.

Erinomainen
10
Simo F.

Erinomainen, rento tunnelma, johon sekaan mahtuu hyvin eri-ikäistä porukkaa. Mainio henkilökunta. Kiehtovia vanhoja vinyylilevyjen kansia seinillä. Boheemi, mutta siisti pienehkö tila.

Hinta kohdallaan
9
Minna H.

Tammelantorin Kahvilla on rento paikka, jossa on erinomainen teevalikoima, ystävällinen mutta kiireetön palvelu, maistuvat salaatit ja leivät sekä yksi Tampereen parhaimmista kahvikoneista. Ja iso soijalatte mukaan hintaan 2,50€! Ota oma muki mukaan; täällä ei harrasteta kertakäyttömukeja ja -kansia ja se on ihan oikein. Voit myös jäädä Kahvillaan lukemaan rauhassa lehtiä tai kirjaa. Kesällä aurinkoisen sään sattuessa voit ottaa lounaasi puistoon ja palauttaa lautasen ja aterimet piknikin jälkeen. Suosittelen!!

Erinomainen
10
Anniina R.

Vuoden ikäinen Kahvilla on kuin suoraan repäisty Amsterdamin nurkilta tammelantorin laidalle. Piristävä lisäys muuten niin ketju valtaiseen kahvila/baari meininkiin Tampereella. Eilen kävin kaverin kanssa täällä naurubingossa. Ehkä paras kahvila koko Suomessa! Muista tsekata myös vessojen hauskat pingviini pöntöt!

Hinta kohdallaan
9
Juuso P.

Todella kodikas ja värikäs pikkukahvila, jossa tulee usein keskusteltua ystävien kanssa rennoissa merkeissä.

Kahvi on aika suolaisen hintaista, mutta muuten ihan helmi mesta.

Ylihinnoiteltu
9
Arto M.

Kahvilla on rentopaikka johon on mukava tulla viettämään aikaa. Lisäksi mukavia tapahtumia joka viikko. Ruoka listalta löytyy muutamia herkkuja mutta aina ei hinta-laatusuhde osu kohdilleen.

8

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta