8,2 Pizzeria La Toore, Tampere

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 19. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jussi S.

Klubin tummien tuntien jälkeen ulos joutanut ihmisjoukkio suuntaa perinteisesti La Tooreen pizzalle lääkitsemään laskuhumalaansa. Paikka on auki aamuviiteen, ja siinä onkin sen suurin valtti. Peruskelpoa pizzaa ja keskinkertaista salaattia. Plussana halpa kotiinkuljetus.

6
Teemu N.

Tämän alueen ehdotonta parhaimmistoa kebabien ja pizzojen saralla. Suuret annokset, hinnat sopivat eikä palvelussakaan ole moittimista. Ruoan saa yleensä todella nopeasti. Hyvä sijainti, ja aukioloajat lähes koko viikon aamuviiteen. Ehdottomasti paras paikka hakea loppuillan eväät (ja miksei muulloinkin).

9
Arto M.

Nopea kotiinkuljetus ja maukkaat kebabit. Jos tampereen kamujan kanssa tulee kebunälkä ja ei viitsi lähteä vielä kaupungille niin tämä on se mesta. Maistuvaa ja edullista. Lähellä rautatieasemaa jos haluaa käydä paikan päällä. Pitsoissa runsaasti juustoa mistä pidän. Myös muut tuotteet ovat maistuneet.

9
Pekka P.

5/10. Söin kebab ranskalaisilla (7,90€). Annos oli iso ja hyvässä suhteessa ranskalaisia, kebabia ja salaattia. Hintaan nähden hyvä diili. Kastike oli hyvää. Vesi tulee kaupan päälle.

8
Sari K.

Tilasin pizzan ja kebapin. Tuotteet tuli ovelleni 45minuutin kuluttua (arvio oli 1h). Joten nopeaa toimintaa. Ruoka oli hyvää, oikein herkullista. Olen tosi tyytyväinen, kun kuljettivet kotiini 10km asti.

Kotiinkuljetus, Pitkät aukioloajat, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10
Jussi J.

Tilasin kotiinkuljetuksella kebabia ja extra pepperonia (n. 2:lla eurolla). Tilauksen tein 22.34 ja tilaus saapui 00.07. Soitin n. tunnin kuluttua tilauksen tehtyäni kysyäkseni meneekö vielä kauan ja sieltä sanottiin kuljettajan olevan ihan lähellä (kello oli siis jo 23.45). Ilmoitin vielä olevani huolissani siitä onko ruoka lämmintä enään kun on näin kauan mennyt jo tilauksesta, mutta asia piti olla kunnossa(kebab oli haaleaa paskaa). Tilaus saapui 00.07 ja maksoin kebabin, limpparin sekä extra pepperoneista, joita en koskaan saanut. Soitin takaisin kuskille ja kysyin että jäiköhän ne extra pepperonit autoon, hänen ilmoittaessa niiden koskaan edes olleen mukana. Siispä soitin suoraan tilausnumeroon La Tooreen josta "pahoiteltiin" ja sanottiin että "seuraava tilaus sinä saada extra pepperoni ilmainen". Mutta voi Morjens, tilaankohan vaan toiste..?!!!

Ylihinnoiteltu
3
Asta F.

Suosikki pitseriani Tampereella.
Täältä saa hyvää pitsaa ja valikoima on sopiva.. ei tule kassalla kauheaa panikkia mitä ottaisi :)
Täällä on myös rauhallista syödä päivisin ja pitsat saa nopeasti, ilman odottelua.

Kotiinkuljetus, Kunnon mättöä, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
9
Heidi H.

Aivan ihanat, juustorikkaat pizzat ja muutenkin runsaalla kädellä pizzaan laitettu täytteitä. Myöhäinen kotiinkuljetus taitaa olla ainoa laatuaan ja henkilökunta on miellyttävää. Pizzat ovat myös aina olleet perille tullessaan kiitettävän lämpimiä. Lihaa en syö, mutta falafel-annokset ainakin ovat muhkeita ja vastasivat kaikin puolin odotuksia. Suosittelen paikkaa lämpimästi!

Kotiinkuljetus, Krapularuokaa, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
10
Ville H.

Hyvää ruokaa. Myöhäinen aukiolo plussaa.

Kotiinkuljetus, Krapularuokaa, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
8
Mika K.

Rulla puokkiin on paras yömättö mitä kaupungista saa! Öisin aina ihan täynnä, mutta suosittelen päivisinkin.

Kunnon mättöä, Laadukkaat raaka-aineet, Pitkät aukioloajat Erinomainen
9

Miksi juuri tänne?

1. Pitkät aukioloajat
2. Kotiinkuljetus
3. Krapularuokaa
4. Kunnon mättöä
5. Laadukkaat raaka-aineet
6. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta