9,2 M Room, Tampere

Asiakkaiden mielestä Parturi-kampaamo-kategorian 18. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mika R.

Mukava parturi. Erittäin hyvä juttu on se, että tänne pääsee ilman ajanvarausta. Tästä huolimatta pitkiä jonoja ei pääse syntymään, sillä palvelu on nopeaa. Opiskelijat saavat alennusta arkipäivisin ennen kello kahta.

9
Ossi O.

Mahtavaa että parturiin pääsee ilman ajanvarausta. Vaikka jonoakin oli jonkin verran niin silti pääsi nopeasti. Loistava uusi konsepti. Itse olin aina ennen aikaa partuuriin varaamassa sen verta myöhään että enää ei aikaa omalle parturille saanut silloin kun oli tarvetta. Nyt ei enää tarvitse sitä murehtia. Tarvitsee mennä vaan odottamaan vuoroaan silloin kun itsellä on aikaa. Jonottaessakin saa ajan hyvin kulumaan lueskellen, tvtä katsellen tai pelaillen.

Edelläkävijä, Edullinen ja nopea, Pääsee ilman ajanvarausta
9
Elias T.

Miehille tehty parturi. Konseptin kehittäneet ihmiset ovat osuneet oikeaan markkinarakoon. Odottaessa voi lueskella lehtiä, katsella TV:tä tai pelata. Mroom on perintekäsvalinta hiustenleikkuuta tarvittaessa. Aino negatiivinen puoli on, se että ajoittain saattaa joutua odottamaan. Toisaalta niille jotka eivät tohdi odottaa on tarjolla clubcard jolla tämä ongelma häviää. Plussaa myös arkena tarjottavasta opiskelija-alennuksesta klo 14 asti.

Edelläkävijä, Pääsee ilman ajanvarausta, Suosittelee ja ehdottaa Hinta kohdallaan
9
Raine J.

Moderni ja viihtyisä liike. Odotustilassa voi lukea lehtiä, katsoa TV:tä tai jopa pelata. Käytän juuri tätä liikettä, koska tänne pääsee ilman ajanvarausta. Hiustenleikkuu sujuu ripeästi, asiakasta kuunnellaan mutta myös ehdotetaan eri malleja. En keksi liikkeestä negatiivista sanottavaa.

Kuuntelee asiakasta, Pääsee ilman ajanvarausta, Suosittelee ja ehdottaa Hinta kohdallaan
10

Miksi juuri tänne?

1. Pääsee ilman ajanvarausta
2. Edelläkävijä
3. Edullinen ja nopea
4. Suosittelee ja ehdottaa
5. Kuuntelee asiakasta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta