8,7 Yliopiston Apteekki, Tampere

Asiakkaiden mielestä Apteekki-kategorian 6. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Leena E.

Ehkäpä Tampereen suurin apteekki, niin pinta-alaltaan kuin tarjonnaltaan. Jos täältä ei löydy tuotetta, niin ei sitten mistään. Reseptipuolella on useasti paljon asiakkaita, mutta koska palvelemassa on runsaasti henkilökuntaa, niin jonotkaan eivät kestä pitkään. Henkilökuntaa on runsaasti eri puolilla apteekkia, joten ystävällistä apua saa helposti. Helppo ja nopea poiketa!

Ammattitaitoista palvelua, Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Minna G.

Tampereen keskustassa oleva apteekki, jossa on suuri valikoima erilaisia terveydenhoidon tuotteita. Täällä on aina paljon henkilökuntaa paikalla, joten avun saa nopeasti liikoja jonottamatta.

Ammattitaitoista palvelua, Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10
Timo P.

Apteekki Tampereen parhaalla paikalla! Hyvä ja keskeinen sijainti. Palvelu ystävällistä ja tehokasta. Tilat isot, selkeät ja valoisat. Valikoima laaja. Omasta mielestäni ehkä Tampereen paras apteekki.

10

Ainoa apteekki Tampereella joka auki päivittäin klo 7-24, eli jos joudut viikonloppunakin hakemaan jotain, niin onnistuu! Vuoronumerosysteemi todella nopea, vaikka olisi ruuhkaakin, samoin kassa toimii nopeasti. Lääkkeiden lisänä löydät kaikkea apteekkikosmetiikkaa, shampoita ja voiteita yms.
Yliopiston Apteekki keskeisellä paikalla Hämeenkadulla, lähellä Keskustoria.

Ammattitaitoista palvelua, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10
Roope V.

Hyvä sijainti. Apteekki remontoitu hiljattain, uusi liike toimivampi ja nykyaikaisempi. Laaja valikoima itsehoidon tuotteita, edullisin hinnoin. Myyjiä riittävästi, sekä osaavat työnsä. Palvelu nopeaa. Reilusti asiakaspalvelijoita reseptilääkkeiden noudossa. Hinnoista vielä lisäalennusta, kun kuuluu kanta-asiakasohjelmaan. Erittäin hyvät aukioloajat, 07-24!

10
Roope V.

Liiketilan sijainti hyvä, heti keskustassa. Sisältä siisti ja tuotteet selkeästi esillä. Liike hiljattain remontoitu. Useita reseptilääkkeen noutopisteitä joissa palvelu nopeaa. Farmaseutit ammattitaitoisia ja auttavat tuotteiden etsimisessä. Hinnat kilpailukykyiset. Auki aamusta yöhön, aina.

9
Mika R.

Hyvä apteekki Tampereen keskustassa. Apteekki on iso ja sieltä löytyy monipuolinen valikoima tuotteita. Tuotteet on siististi ja hyvin järjestetty ja asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä. Apteekissa on pitkät aukioloajat.

9
Irene K.

Hei!
Yleensä olen saanut asiantuntevaa palvelua, mutta viimeksi asioidessani siellä, astmalääkkeeni oli vaihdettu. Lääkkeen ottamiseen tarvitaan lisälaite, jossa oli kahdenlainen mahdollisuus lääkkeen ottamiseen. Minulle myytiin ilman esittelemättä toista vaihtoehtoa, jonka olisin mieluummin ostanut. Hinta yli 46 euroa. Kävin kysymässä onko heillä olemassa toista laitetta, josta luin pakkauksesta myöhemmin. Selvisi, että heillä olisi ollut haluamani laite, jota minulle ei esitelty. Hinta lähes 40 euroa. Valittamiseen ei neuvottu. Sanottiin vain, ettemme me tiedä asiasta. Silloin, kun olin apteekissa, siellä oli hiljaista, ei mitään ruuskaa. En itse sellaista ymmärtänyt tukia pakkauksesta, joka minulle vasta myöhemmin selvisi. Huonoa palvelua. Kiitos.

2
Emilia V.

24 h apteekki keskellä Tampereen keskustaa. Iso ja laaja valikoima tuotteita, joista löytyy sopivan hintainen ja laatuinen tuote kenelle tahansa. Nopea asiointi ainakin iltaisin. Asiakaspalvelu kassalla ollut joskus tökkivää, tosin tuotteissa neuvonta pelannut ja ollut ykkösluokan palvelua. Sisustus valoisa ja tuotteet hyvässä järjestyksessä. Plussaa ovat tietenkin aukioloajat, joskus pidemmältäkin lähdetty hakemaan täältä kipulääkettä.

Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h, Kattavat valikoimat Hinta kohdallaan
9
Asta F.

Apteekki josta saa kaiken tarvitseman karralla.
Hinnat ovat myös kohtuulliset. Palvelu on asiantuntevaa ja neuvoja saa aina kun niitä tarvitsee. Täällä onnetaan myös sellaisia vinkkejä että rahat ei mene kakkulan kaivoon.

Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10
Sari K.

Täältä saa kaikki lääkkeet, joita tarvitsemme. Lisäksi YO-Apteekin omia lääketuotteita. Monipuolinen valikoima käsikauppa tuotteita. Oma kanta-asiakas kortti. Liiketila, vähän pitkulainen, kun perällä on resepti asiointi.

Ammattitaitoista palvelua, Ystävällinen henkilökunta
9
Sofia S.

Todella monipuolinen apteekki ihan ydinkeskustassa pitkillä aukioloajoilla. Tampereen Yliopiston apteekista on aina ollut älyttömän laaja valikoima, mutta mielestäni remontin myötä valikoima on vain entisestään laajentunut. Itse teen kasvojenhoitoaineiden ostot juurikin siellä, sillä apua löytyy tarvittaessa ja valikoimaa on todella runsaasti. Uudistuksen myötä liike on todella siisti ja viihtyisä. Vaikka apua saakin helposti, niin aika usein työntekijät eivät ole itsekkään perillä tuotteista.

Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8
Mandi G.

Yliopiston apteekki on valoisa ja puhdas apteekki. Se sijaitsee loistavalla paikalla keskustorin kupeessa on sen takia myös hyvin suosittu, mutta siitä huolimatta en ole koskaan joutunut reseptilääkkeidenkään kanssa odottamaan pitkiä aikoja. Henkilökunta on todella ystävällistä ja tulee aina tarjoamaan apuaan. Valikoimat ovat laajat ja lääkkeiden lisäksi löytyy esimerkiksi paljon ihania hygieniatuotteita, kuten kasvojenpesuaineita ja kosteusvoiteita. Apteekilta löytyy oma asiakaskortti, mutta siitä ei ainakaa minulle ole ollut koskaan hyötyä.

Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h, Kattavat valikoimat Hinta kohdallaan
9
Suvi N.

Yliopiston Apteekki on apteekeista se suurin ja kaunein, josta löytyy erittäin monipuoliset valikoimat. Koska tämä on Tampereen ainoa YA ja sijaitsee keskeisellä paikalla Keskustorin lähellä, täällä on aina paljon väkeä, joskus jopa tungokseen asti. Henkilökuntaa on kuitenkin myös runsaasti, ja saat aina asiantuntevaa ja avuliasta palvelua. Usein apua tullaan tarjoamaan heti sisään astuttuasi. Reseptilääkkeitäkään ei tarvitse jonottaa kauan, sillä useiden palvelupisteiden ansiosta palvelu hoituu tehokkaasti. Plussaa myös pitkistä aukioloajoista.

Ammattitaitoista palvelua, Hyvät tarjoukset, Ystävällinen henkilökunta
9
Terhi P.

Paras apteekki Tampereella ehdottomasti! Valikoima todella kattava, reseptituotteitta hakiessa jonotusaika kohtuullisen lyhytm palvelua saa nopeasti ja aina ollut joku vastaamassa kysymyksiin ja tarjoamassa apua. Isoin kiitos tietysti sille että apteekki aina auki. Kun lapsikin sairastuu iltamyöhällä niin ei tarvitse murehtia että mistä saisi haettua lääkkeet.
Apteekin Uniikki-kortista annan myös suuren plussan. kortilla paljon erilaisia vaihtuvia tarjouksia erilaisista tuotteista.
Kuitenkin yksi iso miinus tulee siitä kun autolla mene käymään apteekissa niin on älyttömän hankala saada autoa mihinkään ja kun flunnaisena pitäisi jaksaa apteekille kävellä jostakin kaukaa niin ei hirveästi luonnillisestikaan kiinnosta.

Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h, Hyvät tarjoukset Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Ammattitaitoista palvelua
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Auki 24 h
4. Kattavat valikoimat
5. Hyvät tarjoukset

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta