8,8 Anttila Oy Kodin1, Tampere

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 3. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

P.

Kaikkea kotiin lielahden kodinykkösestä. Kodintekstiileihin, valaisimet, kodinkoneet, astiat ja sisustustarvikkeet sekä saunatuotteet ja huonekaluja. Tuotevalikoima on hyvä ja runsas. Tilat ovat kahdessa kerroksessa. Huippuhyviä tarjouksia. Täältä löytää, niin kallista kuin edullistakin tavaraa. Myymälä on selkeä ja avara. Täällä kiertelee ja katselee mielellään. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja huomaavaista. P

Monipuoliset valikoimat, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Laatua ja merkkituotteita
9
Roope V.

Kauppa hyvällä sijainnilla. Reilusti asiakaspaikkoja. Hiljattain rakennettu, sisältä nykyaikainen ja toimiva. Liiketila siisti ja avara. Tuotteet selkeästi esillä. Jatkuvasti hyviä tarjouksia. Tuotteet selkeästi esillä. Myyjiä riittävästi ja ovat palvelevia. Nopea palvelu.

Monipuoliset valikoimat, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Laatua ja merkkituotteita
10
Jenna J.

Ihan hyvällä sijainnilla. Ulkonäöltään ihan hienon näköinen kauppa sisältä ja ulkoa. Kaupasta löytää aina välillä kivoja tuotteita hyvällä hintaan. Tuotteita on monipuolisesti. Suurinosa tyontekijöistä on ystävällisiä ja auttavat mielellään tarvittaessa.

Monipuoliset valikoimat, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Laatua ja merkkituotteita
9
Mandi G.

Kodin Ykkösestä löytyy kaikenlaista ihanaa tavaraa ja varsinkin sisustajalle se on paha paikka. Suuri tavaratalo on tilava ja siisti kahdessa kerroksessa. Henkilökunta on asiantuntevaa ja ystävällistä ja neuvoo aina pyydettäessä. Kodin Ykkösessä on erittäin hyvä sisustuskangasosasto josta löytyy kattava valikoima esimerkiksi Vallilan ihania kankaita. Lisäksi kaupasta löytyy suloista pikkusälää kotia ihastuttamaan. Lielahden liikkeen plussa on pieni kahvila, josta voi ostaa pikkupurtavaa kun shoppailu alkaa väsyttämään.

Hyviä tarjouksia, Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
7
Jonna K.

Tavaraa löytyy laidasta laitaan ja tarjoukset ovat ajoittain todella hyviä. Jos on tarvetta ostaa jotain kodintekstiilejä, pienkalusteita, pienlaitteita tai sisustukseen liittyvää, itse suuntaan ensimmäisenä Kodin Ykköseen. Laadukkaat tuotteet mutta huokea hinta. Palvelu ei ole ihan kympin luokkaa, sillä olen saanut muutaman huonon kokemuksen kysyessäni neuvoa. Mutta jos tiedät mitä olet hakemassa niin kannattaa mennä tutkimaan paikka. Ensimmäisen kerroksen perältä löytyy myös pieni löytönurkka, mistä voi tehdä ajoittain todella aarrelöytöjä sisustukseen!

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat Erinomainen
9

Sisustajan aarreaitta! Tarjouksia! Ihania pyyhkeitä, kynttilöitä, verhoja, astioita yms! Monipuolinen valikoima.

Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat Erinomainen
10

Miksi juuri tänne?

1. Hyviä tarjouksia
2. Monipuoliset valikoimat
3. Hyvät parkkitilat
4. Laatua ja merkkituotteita

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta