9,8
Suomen Katsastusmies Oy, Tampere

Asiakkaiden mielestä Autohuolto-kategorian paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Nopea ja ystävällinen palvelu. Sopii näin "nais-immeiselle" mainiosti. Helppo tulla, vaikka kauppareissulla kun vieressä ovat Lielahden liikkeet. Hinnat ovat kohtuulliset ainakin pikkuautoille, suosittelen !

9

Ystävällinen henkilökunta kassassa ja katsastuksessa. Hyvät neuvot vanhuksillekin, itselleni (72v) ja autolle (vähän nuorempi).
Olen käynyt jonkun kerran ja menen taas tänäkin vuonna uudelleen,
Vaikka olekin joutunut korjaamaan autovanhustani.

Edullinen, Ei jonoja, Ei turhia toimenpiteitä Hinta kohdallaan
10

Joka vuosi uudestaan aina ja vain tänne, ystävälliset kassahenkilöt, asiansa osaavat katsastusmiehet, jotka osaavat antaa autovanhuksellekin oikeat korjauskehotukset ja neuvot mitä mahdollisesti on seuraavaksi hajoamassa, jotta ne voi korjata ajan kanssa. Ehdottomasti paneutuvat ensi sijassa turvallisuusteknisiin asioihin, ja osaavaa "ammattiauttamista" on löytynyt jokaiselta eri katsastusmieheltä. Netin kautta tilattu aika piti sekunnilleen vaikka muutoin oli n.tunnin jono.
Paras kokemani katsastusasema Tampereella 40:een vuoteen.

10

Palvelu pelaa täällä!
Henkilökunta on mukavaa ja osaa asiansa ja tekee sen myös huolellisesti. Yksi parhaita katsastusasemia Tampereella. Täällä myös neuvotaan jos on vailla jotakin. Suosittelen muillekkin täällä käymistä.

Luotettava, Tarkka ja huolellinen, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10

En viä enää autojani muualle! Palvelun laatu on todella hyvää, kassahenkilöt ovat mukavia ja palveluhenkisiä. Puhumattakaan katsastusmiehistä, jotka puuttuvat oikeasti tärkeisiin asioihin ja vaaraa aiheuttaviin puutteisiin. Eivätkä he vain hylkäämisen ilosta valita täysin turhista asioista, eli ammattitaitoa löytyy ja (itse olen aina mukana katsastuksessa) jos kaulustosta löytyy jokin vika niin siitä kerrotaan ja usein perustellaan mitä se voi aiheuttaa, jos sitä ei korjata. Eli lyhyesti huippu paikka, ammattitaito kunnossa, asiallista palvelua ja mielummin tuen pientä paikkaa!

Luotettava, Tarkka ja huolellinen, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10

Paras katsastusasema!!

Mukavia kassatyttöja ja rentoja katsastusmiehiä!! Asiantuntevaa palvelua. Ihan parasta oli kun kotiin tuli vielä kaiken lisäks alennus-kuponki. Loistavaa!! Sijainti hyvä, odotustilaan oisin kaivannut vessaa. Jari, oot paras!! ;)

Ilman ajanvarausta, Luotettava, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10

Erinomainen, nopea ja ystävällinen palvelu. Muuttaa käsityksen katsastusmiehistä :)

Erinomainen
10

Miksi juuri tänne?

1. Luotettava
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Tarkka ja huolellinen
4. Edullinen
5. Ei jonoja
6. Ei turhia toimenpiteitä
7. Ilman ajanvarausta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta