8,4
Lidl Hervanta, Tampere

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 16. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Tilava ja siisti lidl myymälä.
Valaistus hyvä ja hyllyjärjestys hyvin suunniteltu.
Palvelu on ystävällistä ja jonot liikkuvat ripeästi ruuhkissakin.
Tässäkin lidlissä on paistopiste, josta saa tuttuja herkkuja :)
Iloinen hekilökunta.

Edulliset hinnat Hinta kohdallaan
9

Hyvä Lidl-kauppa, josta löytyy nyt remontin jälkeen oma paistopiste. Valikoimat ovat hyvät ja edulliset, vaikkakin ne ovat pääosin samat kaikissa Lidl-kaupoissa. Tarjoustuotteita on ollut aina riittävästi. Kassat ovat tehokkaita, mutta jonojakin syntyy välillä.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Pääsee pyörätuolilla Erinomainen
9

Useasti tulee asioitua kyseisessä Lidlissä. Sijaitsee hyvällä paikalla Hervannan keskustassa Kauppakeskus Duon sisällä. Kilpailu Duossa on kovaa S-Marketin ja K-kaupan vuoksi, mutta Lidl osaa kyllä erottua edukseen. Hintataso on hieman edullisempi ja valikoimaa on myös todella paljon. Lidlistä löytää myös tuotteita, joita ei muista kaupoista Duossa löydy. Lidlissä tuntuu tosin välillä jonojen kasvavan melko pitkiksi. Uusia kassoja ei ilmeisesti oteta tarpeeksi nopeasti käyttöön kun näin tapahtuu. Muuten kaikki tuntuu toimivan hyvin ja käyn kyllä useasti jatkossakin!

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat Erinomainen
9

Teen ruokaostokseni aina kyseisessä lidlissä. Myymälä on siisti, tuotteet ovat juuri siinä järjestyksessä missä minä mieluiten etenen. Tuotteiden hinnat ovat selvästi näkyvillä, ne ovat lajiteltu tarkasti hyllyille. Henkilökunta tekee asioimisesta mukavaa ja helppoa. Henkilökunta on myös ystävällinen, ja neuvoo mielellään asiakasta. Parasta kaikissa Lidl- myymälöissä ovat tarjoukset joita todellakin riittää! Melkein joka päivä siellä on eri tarjouksia, jotka tulevat kyllä tarpeeseen. Myymälän käytävät ovat tilavia, mahtuu jopa kärryjen kanssa kävelemään toisen vierellä käytävällä.

Edulliset hinnat Erinomainen
10

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Kattavat valikoimat
3. Pääsee pyörätuolilla

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta