8,3 Lidl Hervanta, Tampere

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 24. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Asta F.

Tilava ja siisti lidl myymälä.
Valaistus hyvä ja hyllyjärjestys hyvin suunniteltu.
Palvelu on ystävällistä ja jonot liikkuvat ripeästi ruuhkissakin.
Tässäkin lidlissä on paistopiste, josta saa tuttuja herkkuja :)
Iloinen hekilökunta.

Edulliset hinnat Hinta kohdallaan
9
Mikko H.

Hyvä Lidl-kauppa, josta löytyy nyt remontin jälkeen oma paistopiste. Valikoimat ovat hyvät ja edulliset, vaikkakin ne ovat pääosin samat kaikissa Lidl-kaupoissa. Tarjoustuotteita on ollut aina riittävästi. Kassat ovat tehokkaita, mutta jonojakin syntyy välillä.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Pääsee pyörätuolilla Erinomainen
9
Roope V.

Liike hervannan keskustassa kauppakeskuksessa. Juuri remontoitu, remonton yhteydessä kauppaan tullut paisopiste. Paistopisteestä tuoteita leipiä ja leivonnaisia. Kauppa sisältä selkeä ja suuri, tuotteet hyvin ja loogisesti esillä. Myyjiä riittävästi, iltapäivisin pidemmät kassajonot mutta etenevät nopeasti. Hyvät aukioloajat.

9
Torsti V.

Hervannan Duon Lidl on miellyttävä paikka asioida erityisesti palvelualttiin henkilökunnan ja Lidlille ominaisen huokean hintatason takia. Lidlin tilat eivät ole aivan yhtä hyvin laitetut kuin kilpailevien saman kauppakeskuksen K- ja S-markettien, mutta menettelevät. Kassoja on usein auki liian vähän.

8
Marie-Elise K.

Lidl on halvempi kuin muut duon ruokakaupat, mutta sieltä ei saa kaikkia perustuotteita joita käytän. Hervannan Lidl on usein siisti, mutta hedelmävihannesosastolle toivoisin parempaa laatua. Olen monesti ostanut lidlistä huonon jäävuorisalaatin tai huonoja tomaatteja. Lidlistä saa kuitenkin lähes kaiken halvemmalla ja nykyään jonotkaan eivät ole liian pitkät. Henkilökunta on ok.

8
Ilari M.

Normi lidl. Paikassa ei ole leipomoa mistä miinusta. Jos haluaa käyttötavaroita niin kannattaa olla aamulla kärppänä paikalla kun kauppa aukeaa. Vinkkinä se että insinöörin kadun puoleiset ovet avataan yleensä ensin.

7
Juha K.

Useasti tulee asioitua kyseisessä Lidlissä. Sijaitsee hyvällä paikalla Hervannan keskustassa Kauppakeskus Duon sisällä. Kilpailu Duossa on kovaa S-Marketin ja K-kaupan vuoksi, mutta Lidl osaa kyllä erottua edukseen. Hintataso on hieman edullisempi ja valikoimaa on myös todella paljon. Lidlistä löytää myös tuotteita, joita ei muista kaupoista Duossa löydy. Lidlissä tuntuu tosin välillä jonojen kasvavan melko pitkiksi. Uusia kassoja ei ilmeisesti oteta tarpeeksi nopeasti käyttöön kun näin tapahtuu. Muuten kaikki tuntuu toimivan hyvin ja käyn kyllä useasti jatkossakin!

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat Erinomainen
9
Sini R.

Teen ruokaostokseni aina kyseisessä lidlissä. Myymälä on siisti, tuotteet ovat juuri siinä järjestyksessä missä minä mieluiten etenen. Tuotteiden hinnat ovat selvästi näkyvillä, ne ovat lajiteltu tarkasti hyllyille. Henkilökunta tekee asioimisesta mukavaa ja helppoa. Henkilökunta on myös ystävällinen, ja neuvoo mielellään asiakasta. Parasta kaikissa Lidl- myymälöissä ovat tarjoukset joita todellakin riittää! Melkein joka päivä siellä on eri tarjouksia, jotka tulevat kyllä tarpeeseen. Myymälän käytävät ovat tilavia, mahtuu jopa kärryjen kanssa kävelemään toisen vierellä käytävällä.

Edulliset hinnat Erinomainen
10
Kari V.

Etenkin aamuisin leipäosastolla on hyvä valikoima erilaisia tuttuja kotimaisia leipomotuotteita, tosin ketjun omilla tuotemerkeillä varustettuna. Illemmalla tosin hyllyt ovat jo tyhjillään kovan kysynnän vuoksi. Myymälä on yleensä ilmeeltään aika siisti, tosin ostoskorit ovat välillä melko likaisia ja lopussa. Käyttötavarat eri kampanjoissa ovat keskinkertaista tasoa, tosin joitakin helmiä löytyy kun tutkii tarkemmin. Suosikkeja Velbo (Valio) Raejuusto sekä erinomainen tuorepuristettu Vitafit -appelsiinimehu kylmähyllystä.

7
Jan S.

Kilpailija kahdelle isolle ketjulle. Valikoima poikkeaa, mutta kun uudet tuotemerkit tulevat tutuksi niin homma toimii. Hintataso pysynyt edelleen edullisena. Vinkki: halvat urheilujuomat.

8
Markus J.

Muuten todella hyvä valikoima, mutta useasti ovat olleet tietyt maitotuotteet loppu illalla. Tästä pieni miinus. Henkilökunta nuorta, joten palvelu on reipasta ja iloista.

8
Toni L.

Halvat hinnat. Valikoimat saisivat olla laajemmat.

8

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Kattavat valikoimat
3. Pääsee pyörätuolilla

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta