6,9 Paras Tampereen Kebab Pizzeria, Tampere

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 63. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Roope V.

Erittäin hyvä sijainti yökerhon vieressä. Pizzeria ulkoa siisti sekä sisältä siisti. Reilut tilat, useita asiakaspaikkoja. Palvelu nopeaa ja henkilökunta ystävällistä. Annokset reiluja sekä edullisia. Ravintolan tilat viihtyisät. Usein jonoa viikonloppuisin, yökerhon sulkeuduttua. Aukeaa jo päivällä.

9
Susanna R.

Todella todella ystävällinen palvelu. Mielestäni kebab parempaa kuin muissa vastaavissa ravintoloissa. Kanta-asiakkaana saa annoksiin extraa ja välillä jopa juomatkin ilmaiseksi. Ihmetyttää suuresti ihmisten negatiiviset kommentit kun itsellä aivan eri käsitys asioista. Aion ehdottomasti asioida paikassa jatkossakin. Toki on selvästikin take-away ravintola, joten ei ehkä oikea paikka millekkään romanttiselle ravintola illalliselle.

8
Arto M.

Jäätävä mesta. Aino syy miksi on pystyssä on se että vieressä olevan yökerhosta tulevan humalaiset ihmiset eivät enää maista mitään. Maku siis jotian ihan hirveää. En tiedä missä liemessä ovat lilluttaneet kebabbia, mutta täysin syömäkelvotonta selvinpäin. Ulkona joutuu vielä syömään kun ei ole mitään tilaa tai tasoa jonka päälle ruuan laskea. Heikko esitys.

3

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta