8,2 K-citymarket Oy Tampere Lielahti, Tampere

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 8. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

P.

Tämä monipuolinen marketti tarjoaa tuotteissaan, elektroniikkaa, lasten leluja ja kirjoja, vaatteita ja kenkiä sekä urheiluvälineitä ja urheiluvaatteita. Astioita ja jopa lastenrattaita löytyy. Kosmetiikkaa on laajat valikoimat, että sitä on joka laatua ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Elintarvike puolella on hyvä paistopiste ja lihatiski. Myymälä on avara ja valoisa selkeä. Asiakaspalvelu on ystävällistä. P

8
Reijo H.

esim salaatit tuoreita edullisia ja reilu 1 annos : ) ystävällinen ja huumorintajuinen palvelutiski porukka

Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
6
Jonna K.

Täältä löytyy kaikkea arkeen ja vielä vähän lisää. Hedelmä- ja vihannesosasto on mukavan kattava. Nopeasti kaupasta ei pääse koskaan läpi, sillä jos muistat kassalla unohtaneesi jotain, täytyy yleensä lähteä aika kauas sitä hakemaan. Tuoretiskillä on myös usein eri kalalajeja myynnissä ja ne ovat myös oikeasti tuoreita. Miinuksena mainittakoon kassajonot. Vaikka kassoja on paljon, ei niissä yleensä ole montaakaan työntekijää takana. Työntekijätkään eivät aina ole parhaimmalla tuulella ja saattavat huudella asiointisi aikana toiselle kassalle. K-plussa tarjouksilla saa useasti hyviäkin alennuksia.

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat, Toimivat kulkuyhteydet Hinta kohdallaan
9
Ossi O.

Suuri ja kattavavalikoima kaikkea mitä tarvitsetkin. Täältä luulisi löytävän kaiken yhdestä paikkaa. Kattavavalikoima kodinkoneita, urheiluvälineitä ja vaatteita suuren elintarvikevalikoiman lisäksi. Täältä löytyy myös loistava erikoisolut valikoima ja myös muita erikoisempia tuotteita esim erilaisia limsoja joita en ole muualla nähnyt. Myös laadukkaasta liha ja kalatiskistä plussaa. Sieltä löytyy myös hyvä valmisruoka tarjonta siivistä loistaviin salaatteihin.

Erikoistuotteita, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
9
Asta F.

Perus K-citymarket jossa suunnilleen sama laaja valikoima kuin muissakin cittareissa.
Täältä olen löytänyt aika usein edullisesti tarjous pelejä eri pelikonsoleihin.
vaate valikoima on myös hyvä ja täältä löytääkin kerralla kaiken mitä tarvitsee.

Hinta kohdallaan
7
Tommi B.

Kohtuullinen

8
Tommi S.

Elintarvikkeiden osalta erinomaisella valikoimalla varustettu automarket. Erityisesti mieltäni lämmittää laaja ja laadukas liha- ja kalatiski, jota on käyty katsomassa malliksi muihinkin ketjun putiikkeihin. Tiskistä löytyy myös maittavaa lounasta sopuhintaan.
Muilta osin valikoima tavanomainen - itselleni tämä toimii kuitenkin lähinnä elintarvikekauppana, ja sellaisena voin sitä suositella.

Hinta kohdallaan
9
Vesa A.

Tuttu kauppa, hyvä valikoima. Löytyi uusi makuelämys hyllyltä jokin aika sitten, Death -mauste, voi käyttää kaikkeen ruokaan (jos uskaltaa).

Hinta kohdallaan
8
Riku P.

Hyvänkokoinen ruokakauppa, ei liian pieni eikä liian suuri, lähellä kaikkia muita palveluita. Kaikkea löytyy Euroshopperin nuudeleista polkupyöriin. Hieman kaipaisin lisää vapaa-ajan vaatteita ja välineitä, mutta vain vähän.

9
Mari P.

Laaja tuotevalikoima, joskin hieman sekavasti sijoiteltu kunnes oppii tuntemaan paikat. Tuoretiski hieman pieni ja suppeahko valikoima. Kassa-alue ahdas. Lielahden ainoa Alko sijaitsee saman katon alla :)

Hinta kohdallaan
8
Salla U.

Monipuolinen valikoima, osaava henkilökunta. Hyvät kulkuyhteydet sekä plussana lippupisteen palvelutiski.

Hinta kohdallaan
8
Mikko U.

Laaja valikoima elintarvikkeita, vaatteita ja kosmetiikkaa. Hinta laatu suhde kohdillaan. Parkkipaikkoja on paljon ja on mahdollisuus saada auto parkkihalliin.

Hinta kohdallaan
8
Maria K.

Hyvä ja melko monipuolinen ruokakauppa. Lihatiskille kaipaisin hieman monipuolisempaa tarjontaa.

6

Viikonvaihteen ruoka-ostokset Citarista. Usein tarjouksia. Hyvä valikoima kaikkea. Vaate-osastolla voi tehdä myös löytöjä välillä, samoin kosmetiikka-osasto ihan kattava. Joskus kassoilla pitkät jonot. Ruoka-osastolla voi ostaa lounassetelillä todella runsaita boxeja ruoka-annoksia, jotka ovat ihan kotiruokaa, niissä valikoima monipuolinen ja mukaan tuleva salaatti tai raaste fressejä. Kassojen hlökunta palvelualttiita.

Hinta kohdallaan
10
Scoopshot

Palvelu nopeaa ja laaja valikoima. Autotallista plussaa.

9

Miksi juuri tänne?

1. Hyviä tarjouksia
2. Hyvät parkkitilat
3. Erikoistuotteita
4. Monipuoliset valikoimat
5. Toimivat kulkuyhteydet
6. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta