8,7 Sportia-Pekka, Tampere

Asiakkaiden mielestä Harrastusvälineet-kategorian 14. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Minna G.

Sportia Pekka sijaitsee keskeisellä paikalla Lielahdessa. Etenkin jääkiekkotarvikepuolella palvelu on ollut aina hyvää, myös lapsia kohdellaan hyvin asiakkaina! Jalkinepuolella olen saanut valitettavan heikkoa palvelua, kerran kävi niin, että kun menin ostamaan hyvinkin arvokkaita lenkkareita, niin myyjä totesi, että hänen mielestään minun lenkkeilymäärällä ei kannata laittaa paljoa rahaa lenkkareihin... Hain sitten samat lenkkarit kilpailijalta.

Kokonaisvaltaista huoltoa, Laaja merkkivalikoima Ylihinnoiteltu
8
Roope V.

Hyvä sijainti. Pihassa hyvon parkkitilaa sekä TKL:n busseilla hyvät yhteydet. Kauppa ulkoa sekä sisältä siisti. Liiketila todella suuri ja valikoima selkeästi esillä. Yksi Tampereen parhaista kalastuslinevalikoimista. Myyjät todella ammattitatioisia ja jaoteltu osastoittain. Palvelu nopeaa ja ystävällistä. Edulliset ketjuhinnat sekä omia kauppakohtaisia tarjouksia. Aukioloajat voisivat olla hieman pidemmät, varsinkin arkena.

9
Asta F.

Pekasta ollaan haettu kalastus välineitä ja laskettelu vaattita.
Hinnat ovat sopivia ainakin vaatteissa, kalastusvälineet voisivat olla halvempia sillä hinnat eivät mitenkään pärjää motonetin hinnoille.. hyvä urheilu kauppa kuitenkin.

Ammattitaitoinen henkilökunta, Laaja merkkivalikoima, Laatutietoisen valinta Hinta kohdallaan
8
Ossi O.

Iso ja itselle ilmesin valinta urheiluväline ostoksia tehdessä. Asiakaspalvelu pelaa loistavasti. Ei tarvitse odotella kauaa että joku tulee kysymään että voiko auttaa jotenkin. Iso plussa Lielahden suuri kalastusvälinevalikoima. Välineitä perhonsidonta materiaaleista ja -tarvikkesta aina mato-onkisetteihin saakka. Sieltä tulee haettua ottipelit niin kesä- kuin talvikalastukseen.

Ammattitaitoinen henkilökunta, Laaja merkkivalikoima, Laatutietoisen valinta Hinta kohdallaan
9

Vaatteita ja varusteita liikuntaan joka lähtöön, alennusmyynneistä tekee myös välillä löytöjä, esim. kivoja ja laadukkaita ulkoiluasuja löytyy edullisesti joskus, samoin eri harrastuksiin erilaisia tuotteita, ihan joka makuun! Viime kerralla heräteostoksena löytyi myös Maca-jauhetta ja shaker-pullo .. Myyjät palvelualttiita ja pirtsakoita. Lielahden kauppojen läheisyydessä

Ammattitaitoinen henkilökunta, Laatutietoisen valinta, Uusimmat pelit ja vehkeet Hinta kohdallaan
10
Terhi P.

Kävin hakemassa urheiluvälineitä, painoja, jne. Soitin ensin liikkeeseen ja varmistin löytyykö haluamiani tuotteita. Ei löytnyt. Kertoivat kuitenkin vastaavista. Menin seuravana päivänä liikkeeseen. Jouduin odottamaan aika kauan ennen kuin sain palvelua (syy taisi olla talvisesonki kun myyjät mittailivat asiakkaille suksia). Kuitenkin kun sain lopulta palvelua eräältä herrasmieheltä niin palvelu oli hänellä todella hyvää. Auttoi etsimään minulle haluamani tuotteet ja lisäksi auttoi kantamaan tavarat autoon.

Ammattitaitoinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8
Anne S.

Vuosien mittaan olen asioinut Sportia Pekassa usein. Tämän paikan perusta on hyvät tuotteet ja henkilökunta, joka auttaa niin uusien suksien kuin sopivan virvelin hankinnassa vähän ulallakin olevaa asiakasta kärsivällisesti ja perehdyttäen. Huippuporukkaa!

10

Miksi juuri tänne?

1. Ammattitaitoinen henkilökunta
2. Laaja merkkivalikoima
3. Laatutietoisen valinta
4. Kokonaisvaltaista huoltoa
5. Uusimmat pelit ja vehkeet

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta