8,8 Kukkari, Tampere

Asiakkaiden mielestä Puutarha-kategorian 2. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Nimetön

Kukkari omistaa ilmeisesti myös Kalevankankaan hautausmaan edessä olevan pikku kukka kioskin. Aivan ihastuttava paikka. Sieltä sain kätevästi callunat ja kynttilät hautausmaalle ja mikä asiakaspalvelu! Kannattaa käydä katsomassa mitenkä joku ihminen voi saada niin hyvälle päälle kun kun tuon paikan kauppias, todella ihastuttava nainen. Suosittelen lämpimästi, tulen ehdottomasti toisetekkin.

10
Roope V.

Laaja valikoia puutarha sekä kasvituotteita. Hinnat kohdallaan, kilpailukykyisiä vaikka kyseessä ei olekkaan iso ketju. Kasvit todella selkeästi esillä. Henkilökunta ammattitaitoista ja antaa kasvien hoitoon vinkkejä. Kesäisin hyvä taimivalikoima.

9

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta