9,1 Veho Tampere Lielahti, Tampere

Asiakkaiden mielestä Autoliike-kategorian 2. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Nico T.

Omaan autoon löytyi vika kerrasta, kun muissa korjaamoissa samaista vikaa ei löydetty. Mielekäs asiakaspalvelu.

10
Raine J.

Asiallinen huolto. Käytin autoni määräaikaishuollossa täällä. Autoni on tuontiauto, ja Vehossa huomattiin, että automaattivaihteiston öljynvaihto on jäänyt tekemättä edellisessä maassa. Senkin sai teetettyä samalla kertaa vaikka aika oli varattu vain määräaikaishuoltoon. Hinnat ovat ehkä korkeahkoja, mutta niin se on monessa muussakin paikassa eikä autokorjaamon pitäminen ilmaista ole.

Ajanvaraus luonnistuu kätevästi internetissä reaaliaikaisen varauskalenterin avulla. Nettivarauksen jälkeen saa vielä varmistuksen ajasta sähköpostilla tai puhelimella.

Huollosta saa laskun lisäksi lomakkeen, jossa näkyy mitä autolle on tehty huollossa. Lomakkeessa näkyy mm. lisättyjen nesteiden määrät, öljyn merkki ja viskositeetti, rengaspaineet ja jarruvoimat.

Auto oli myös siistissä kunnossa huollon jälkeen, toisin kun joissain korjaamossa on öljyroiskeita moottorin päällä yms. Kun työt on tehty, asiakas saa teksiviestin että valmista on. Mielipidettä kysytään vielä pari päivää huollon jälkeen teksiviestillä, ja nämä asiakkaiden antamat arviot ovat julkisesti nähtävillä Vehon interweb-sivuilla.

Parkkitilaa on runsaasti, parkkialue on myös aidattu ja lukossa kun liike ei ole auki. Myös valvontakameroita löytyy.

Asiantunteva henkilökunta, Kattava valikoima, Täyden palvelun talo Hinta kohdallaan
9
Niina A.

Asiantuntevat myyjät, laadukkaat vaihtoautot ja monipuoliset palvelut. Veho maahantuo Citroenia, Mersua, Hondaa ja Fordia. Uusimmat mallit löytyvät siis täältä! Laadukkaat vaihtoautot on tarkastettu ja huollettu eli ovat luotettavia. Myyjät ovat enimmäkseen rentoja ja ystävällisiä. Talosta on saatavilla myös huolto- ja peltikorjaamopalvelut sekä autofiksaamo FixTeam, johon voi kätevästi huollon kautta tehdä tilauksen esimerkiksi autonpesusta tai vahauksesta.

Asiantunteva henkilökunta, Hinta-laatusuhde kunnossa, Täyden palvelun talo Hinta kohdallaan
10

Miksi juuri tänne?

1. Asiantunteva henkilökunta
2. Täyden palvelun talo
3. Hinta-laatusuhde kunnossa
4. Kattava valikoima
5. Kuuntelevaa asiakaspalvelua

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta