8
Veho Tampere Lielahti, Tampere

Asiakkaiden mielestä Autoliike-kategorian paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Ei väheksy nuoria! Olen muutamia kertoja käynyt Vehossa katsomassa uutta ja käytettyä autoa. Toisin kuin Tampereen Laakkosella, Vehossa palvellaan myös nuoria ihmisiä, minuun on aina suhtauduttu hyvin ja mahdollisena asiakkaana. Myyjät ovat olleet asiallisia ja mahdollisuutta koeajoonkin tarjottiin, vaikka olin vasta kiinnostunut kyseisestä autosta ja pyytämässä tarjousta vaihdokistani. Olen kuullut paljon huhu-puheita, että Vehossa palvelu olisi töykeää, mutta saamani palvelun jälkeen en ihmettele enää yhtään, miksi osa ihmisistä asioi Vehossa ja ajaa mersulla, syy on Laadukas palvelu.

Asiantunteva henkilökunta, Kuuntelevaa asiakaspalvelua, Täyden palvelun talo Hinta kohdallaan
9

Asiallinen huolto. Käytin autoni määräaikaishuollossa täällä. Autoni on tuontiauto, ja Vehossa huomattiin, että automaattivaihteiston öljynvaihto on jäänyt tekemättä edellisessä maassa. Senkin sai teetettyä samalla kertaa vaikka aika oli varattu vain määräaikaishuoltoon. Hinnat ovat ehkä korkeahkoja, mutta niin se on monessa muussakin paikassa eikä autokorjaamon pitäminen ilmaista ole.

Ajanvaraus luonnistuu kätevästi internetissä reaaliaikaisen varauskalenterin avulla. Nettivarauksen jälkeen saa vielä varmistuksen ajasta sähköpostilla tai puhelimella.

Huollosta saa laskun lisäksi lomakkeen, jossa näkyy mitä autolle on tehty huollossa. Lomakkeessa näkyy mm. lisättyjen nesteiden määrät, öljyn merkki ja viskositeetti, rengaspaineet ja jarruvoimat.

Auto oli myös siistissä kunnossa huollon jälkeen, toisin kun joissain korjaamossa on öljyroiskeita moottorin päällä yms. Kun työt on tehty, asiakas saa teksiviestin että valmista on. Mielipidettä kysytään vielä pari päivää huollon jälkeen teksiviestillä, ja nämä asiakkaiden antamat arviot ovat julkisesti nähtävillä Vehon interweb-sivuilla.

Parkkitilaa on runsaasti, parkkialue on myös aidattu ja lukossa kun liike ei ole auki. Myös valvontakameroita löytyy.

Asiantunteva henkilökunta, Kattava valikoima, Täyden palvelun talo Hinta kohdallaan
9

Asiantuntevat myyjät, laadukkaat vaihtoautot ja monipuoliset palvelut. Veho maahantuo Citroenia, Mersua, Hondaa ja Fordia. Uusimmat mallit löytyvät siis täältä! Laadukkaat vaihtoautot on tarkastettu ja huollettu eli ovat luotettavia. Myyjät ovat enimmäkseen rentoja ja ystävällisiä. Talosta on saatavilla myös huolto- ja peltikorjaamopalvelut sekä autofiksaamo FixTeam, johon voi kätevästi huollon kautta tehdä tilauksen esimerkiksi autonpesusta tai vahauksesta.

Asiantunteva henkilökunta, Hinta-laatusuhde kunnossa, Täyden palvelun talo Hinta kohdallaan
10

Miksi juuri tänne?

1. Asiantunteva henkilökunta
2. Täyden palvelun talo
3. Hinta-laatusuhde kunnossa
4. Kattava valikoima
5. Kuuntelevaa asiakaspalvelua

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta