Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 100 rehellistä arviota.
8,7/10 9 arviota

Anttila Seinäjoki

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian paras yritys Seinäjoella

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Johanna N.
10 kuukautta sitten
7

Aivan keskustassa ja paljon valikoimaa kuten anttilaan kuuluukin.

Hintaso erikois kauppoja kovempaa mutta kaikki saman katon alta kätevästi. Pari kerrosta jossa ylemmässä paljon kosmetiikkaa ja vaatteita. Asiakaspalvelussa ehkä vähä parantamista kun vaan nojaillaa kassoilla eikä lähestytä asiakasta. Suomessa tämä kyllä on suurimmassa osassa kaupoja enemmän sääntö kuin poikkeus.

Timo L.
11 kuukautta sitten
9

Täältä löydät kaikkea Anttilan perustarjontaa,

niin kodin tarvikkeita, kuin myös pukeutumiseen liittyvää ja kaikkea siltä väliltä, mitä ei voi syödä, sillä ruokapuolta täällä ei ole. Kauppa ei ole eritysen iso, mutta valikoima on silti runsas ja palvelu todella hyvää ja tuotteet ovat Anttilamaiseen tapaan hyvin esillä. Myyjät auttavat mielellään jos on kysyttävää ja hintataso on kohtuullista. TopTen myymälästä löytyy, niin levyt, kuin pelitkin ja toisinaan täältä voi saada hyvällä alennuksella musiikkia, tai elokuvia mukaansa. TopTen myymälät välittävät myös laitteita kilpailukykyiseen hintaan. Täällä on asiallinen tarjonta läppäreitä, sekä kameroita tarvikkeineen. Hyvä liike kodin arkeen, jota uskaltaa suositella.

Laura P.
1 vuosi sitten
9

Seinäjoen Anttilassa on mukava henkilökunta ja he auttavat löytämään

hukassa olevia tuotteita. Siellä on hyviä tarjouksia, etenkin DVD-levyt ja CD-levyt ovat usein tarjouksessa. Anttilassa on hyvä tehdä jouluostoksia, sillä sieltä löytyy niin leluja kuin elektroniikkaakin. Suosittelen käymään!

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta, Hyviä tarjouksia

Miia J.
1 vuosi sitten
8

Kallista ja halpaa.

Tämä riippuu täysin tuotteesta. Merkithän nyt toki aina maksavat, mutta joskus saattaa tehdä erittäinkin hyviä löytöjä ja tarjouksia Anttilasta löytyy aina. Myyjien asiakaspalvelu on aina ollut toimivaa ja niin että he jopa tietävät tuotteista, joita ovat myymässä. Yllätyksekseni jokseenkin pienikokoinen Anttila, silti kuitenkin kaikki Anttilan perustuotteet ovat esillä, jokseenkin suppeammassa määrin tietenkin. Parkkitilaa löytyy pihalta oikein mukavasti ja kirsikkana kakun päällä se on vielä ilmaista.

Hinta kohdallaan

Lauri P.
1 vuosi sitten
10

Ou jeah.

Asut lähellä Seinäjoen keskustaa ja tarvitset jotain mitä ei voi syödä. Suuntaat todennäköisesti Anttilan tavarataloon. Tämä on minulle kävelymatkan päässä ja olen löytänyt täältä monesti tavaroita joita olen tarvinnut tai halunnut. Verhoja, keittiötarvikkeita, siivousvälineitä, dvd-levyjä, videopelejä, muuta elektroniikkaa, vaatteita, oikeanlaisen loisteputken sekä sateenvarjon. Tätä kaikkea sopii odottaa mutta sijainti ratkaisee myös paljon. Olen tehnyt täällä usein ostoksia ja tulen tekemään jatkossakin.

Monipuoliset valikoimat, Erikoistuotteita, Toimivat kulkuyhteydet

Hinta kohdallaan

Asta F.
1 vuosi sitten
8

Seinäjoen anttilan valikoima on erittäin hyvä.

Täältä löysin ainakin kaiken tarvitsemani. Henkilökunta on rentoa ja asiantuntevaa. Täällä ei jää ilman palvelua.. Tarjousten/löytöjen takia tulee tehtyä heräteostoksia.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Jussi V.
2 vuotta sitten
9

Kauppassa on mukava asioida,

mutta mielestäni pc-, xbox- ja ps-peli puoli voisi olla laajempi. Välillä tuntuu, että osastolla olisi aina ne samat pelit. Jos vaikka paljon vanhempia pelejä voisi olla hyllyillä. Muuten kaupassa on hyvät valikoimat ja aina löytyy sitä mitä on lähtenyt etsimään. Hyviä tarjouksiakin on paljon monipuolisesti eri tuotteista.

Hyvät parkkitilat, Hyviä tarjouksia, Toimivat kulkuyhteydet

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

10
Väljät käytävät, paljon iloisia, osaavia ja auttavia myyjiä. Oma erillinen aleosasto koti- ja kosmetiikkapuolella jossa miltei joka päivä jotain uutta. Kauppa josta löytää kaiken!
Sanna A.
2 vuotta sitten
8
Palveluystävällinen henkilökunta, valikoima voisi olla laajempi. Peruskodintarvikkeet saatavilla helposti.
VK
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 3 Hyviä tarjouksia Arvioi
 2. 2 2 Hyvät parkkitilat Arvioi
 3. 3 2 Monipuoliset valikoimat Arvioi
 4. 4 2 Toimivat kulkuyhteydet Arvioi
 5. 5 1 Edullinen Arvioi
 6. 6 1 Erikoistuotteita Arvioi
 7. 7 1 Ystävällinen henkilökunta Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Seinäjoen TOP 3 (Tavaratalo)

 1. Anttila Seinäjoki 1
  8,7
  Puskantie 13
 2. Tokmanni Seinäjoki 2
  8,7
  Pohjan akka 5
 3. Prisma Hyllykallio 3
  8,5
  Hyllykalliontie 2
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Anttila Seinäjoki