8,1 Sopuraha, Seinäjoki

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 5. paras yritys Seinäjoella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Johanna L.

Aivan loistava krääsä ja sekatavarakauppa. Euron torilla mahtavia tarjouksia, kaikki euron!. Etenkin lapsille koulutarvikkeita jne. Monet tuotteet löytyy täältä edullisemmin kuin muualta. Kaikki mitä itse ostin, oli vähintään euron halvempaa kuin muissa tunnetuimmissa liikkeissä.

Tavarat aika sekaisesti, hankala löytyää haluamaansa. Mutta ihan sama, kun on niin edullista! Kysymällä selviää..

9
Henna L.

Myytävät tuotteet kokemuksieni mukaan huonolaatuisia. Myymälä hyvin sotkuisen oloinen ja tavarat hujan hajan epäloogisessa järjestyksessä. En asioi täällä kuin pakon edessä, noin kerran vuodessa maksimissaan. Myyjistä ei pahaa sanottavaa.

3
Pentti P.

Kokemukseni on pelkästään positiiviset. Uskaltaa suositella kaikille. Henkilökunta on ystävällistä ja tuntee miljöönsä. kiitos!

Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
9
Juhani H.

Ihan kaiken vuoksi edullista ja halpaa mukavat työntekijät

10
Ville K.

Jos tarvit mitä tahansa käyttötavaraa, Sopurahasta todennäköisesti sen löydät. Miinuspuolena tavaran paljous, joskus kestää löytää etsimänsä tavara. Henkilökunta kyllä auttaa kysyttäessä. Kaikki tavara ei ole laadultaan parhaasta päästä, se on hyvä ottaa huomioon.

7
Kirsi L.

Sopurahassa on laaja valikoima tuotteita edulliseen hintaan. Erityisesti pidän lemmikkieläinruokavalikoimasta, mm. kissanruokia ostan Sopurahasta huomattavasti edullisempaan hintaan kuin muualta. Samat merkit kuin muissakin marketeissa. Puutarhamyymälän kukkavalikoimat tosi hyvät näin kesällä.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10
Miia J.

Monia tuotteita ihan sopurahaan. Nimensä mukaan kaupan tuotteet ovat pääasiassa halpoja. Sopuraha on iso kauppa. Sisäänkäynnin jälkeen on heti monta laatikollista tavaraa eurolla. Joskus siitäkin tekee hyviä löytöjä, vaikka laatikot sisältävät myös paljon krääsää. Sopurahasta löytyy vaatteita, leluja, lemmikintarvikkeita, puutarhaan kaikkea kivaa unohtamatta rauta- ja rakennuspouolta. Pesuaineet, astiat, keksit, karkit. Mitä kaikkea siellä onkaan. Oikeastaan kaikkea muuta paitsi ruokaa ja kylmiötuotteita. Hyvä paikka jos tarvitsee monia asioita kerralla. Melko varmasti kaiken löytää täältä.

Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyvät parkkitilat
3. Hyviä tarjouksia
4. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta