7,9 Intersport Seinäjoki, Seinäjoki

Asiakkaiden mielestä Harrastusvälineet-kategorian 7. paras yritys Seinäjoella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Timo K.

Seinäjoen ydinkeskustassa sijaitseva laadukas urheilukauppa, josta löytyy hyvä valikoima urheiluvaatteita ja välineitä. Myymälän tilat ovat siistit, mutta eivät kovin isot ja tuotteet ovat tyylikkäästi esillä. Palvelu on sujuvaa ja ystävällistä ja apua löytyy, mikäli sitä tarvitset. Myymälän hintataso on kohtuullista ja alennusmyyntien aikaan jopa halpaa. Myymälän urheilutextiilivakoima on runsasta ja täältä varmasti löydät omasi. Etenkin salikamppeita oli mukava valikoima. Laatua ja kohtuullista hintaa arvostaville.

8
Jenni V.

Urheiluliike, josta ei tekstiilivalikoima lopu. Olipa vuodenaika mikä tahansa valikoimissa paljon valinnanvaraa. Sijainti hyvä, aivan Seinäjoen ydinkeskustassa. Parkkitilaakin löytyy läheltä, tosin maksullista sellaista. Henkilökunta osin hyvinkin vakiintunutta, joten asiantuntijuutta on ja tuttavallista palvelua myös. Oikein varteenotettava urheiluliike!

8
Johanna N.

Mainion palvelun urheiluvälineliike. Aivan seinäjoen keskustassa kävelykadun läheisyydessä. Jos olet edes vähän valmis sijoittamaan rahat harrastuksiin niin valitse intersport. Etkä varmasti pety. Tietysti stadiumista saa halvemmalla mutta laatu ei ole läheskään samaa luokkaa monilla tuotteilla.

9
Timo L.

Monipuolinen urheilukauppa, aivan Seinäjoen keskustassa. Täältä löytyy kaikki urheiluun liittyvä, niin vaatteissa, kuin välineissäkin. InterSport on jäänyt hieman lähellä sijaitsevan isomman urheilukaupan varjoon, mutta täältä löytyy kuitenkin varsin hyvä valikoima kaikkia ja etenkin pyöriä ja erinlaisia laitteita oli mukavasti tarjolla. Urheilu jalkineista löytyi monipuolisuutta ja juuri sellaiset, mitä olin etsimässä. Liikkeen tilat ovat siistit ja palvelu ystävällistä ja tuotteet ovat hyvin esillä. Hintataso on kovasta kilpailusta johtuen kohtuullinen ja ison ketjun tuella, jotkut tuotteista varsin kilpailukykyiseen hintaan. Etenkin alennusmyynneissä voi tehdä jopa löytöjä. Kannattaa poiketa katsomassa.

8

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta