8,3 Anttila Seinäjoki, Seinäjoki

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 2. paras yritys Seinäjoella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Henna L.

Kallis hintataso, mutta tarjousten perässä tulee usein tänne tultua. Varsinkin kodintekstiilejä ja valaisimia tulee ostettua pääasiassa Anttilasta. Myymälä on hyvin järjestetty, mutta sisäilma usein tunkkainen. Tuntuu happi loppuvan. Urheilutuotteita saisi olla enemmän. Vaatevalikoima vanhempaan makuun. Henkilökunta pääasiassa mukavaa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Onneksi on monta kassaa, joista valita.

7
Johanna N.

Aivan keskustassa ja paljon valikoimaa kuten anttilaan kuuluukin. Hintaso erikois kauppoja kovempaa mutta kaikki saman katon alta kätevästi. Pari kerrosta jossa ylemmässä paljon kosmetiikkaa ja vaatteita. Asiakaspalvelussa ehkä vähä parantamista kun vaan nojaillaa kassoilla eikä lähestytä asiakasta. Suomessa tämä kyllä on suurimmassa osassa kaupoja enemmän sääntö kuin poikkeus.

7
Timo L.

Täältä löydät kaikkea Anttilan perustarjontaa, niin kodin tarvikkeita, kuin myös pukeutumiseen liittyvää ja kaikkea siltä väliltä, mitä ei voi syödä, sillä ruokapuolta täällä ei ole. Kauppa ei ole eritysen iso, mutta valikoima on silti runsas ja palvelu todella hyvää ja tuotteet ovat Anttilamaiseen tapaan hyvin esillä. Myyjät auttavat mielellään jos on kysyttävää ja hintataso on kohtuullista. TopTen myymälästä löytyy, niin levyt, kuin pelitkin ja toisinaan täältä voi saada hyvällä alennuksella musiikkia, tai elokuvia mukaansa. TopTen myymälät välittävät myös laitteita kilpailukykyiseen hintaan. Täällä on asiallinen tarjonta läppäreitä, sekä kameroita tarvikkeineen. Hyvä liike kodin arkeen, jota uskaltaa suositella.

9
Laura P.

Seinäjoen Anttilassa on mukava henkilökunta ja he auttavat löytämään hukassa olevia tuotteita. Siellä on hyviä tarjouksia, etenkin DVD-levyt ja CD-levyt ovat usein tarjouksessa. Anttilassa on hyvä tehdä jouluostoksia, sillä sieltä löytyy niin leluja kuin elektroniikkaakin. Suosittelen käymään!

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta
9
Miia J.

Kallista ja halpaa. Tämä riippuu täysin tuotteesta. Merkithän nyt toki aina maksavat, mutta joskus saattaa tehdä erittäinkin hyviä löytöjä ja tarjouksia Anttilasta löytyy aina. Myyjien asiakaspalvelu on aina ollut toimivaa ja niin että he jopa tietävät tuotteista, joita ovat myymässä. Yllätyksekseni jokseenkin pienikokoinen Anttila, silti kuitenkin kaikki Anttilan perustuotteet ovat esillä, jokseenkin suppeammassa määrin tietenkin. Parkkitilaa löytyy pihalta oikein mukavasti ja kirsikkana kakun päällä se on vielä ilmaista.

Hinta kohdallaan
8
Lauri P.

Ou jeah. Asut lähellä Seinäjoen keskustaa ja tarvitset jotain mitä ei voi syödä. Suuntaat todennäköisesti Anttilan tavarataloon. Tämä on minulle kävelymatkan päässä ja olen löytänyt täältä monesti tavaroita joita olen tarvinnut tai halunnut. Verhoja, keittiötarvikkeita, siivousvälineitä, dvd-levyjä, videopelejä, muuta elektroniikkaa, vaatteita, oikeanlaisen loisteputken sekä sateenvarjon. Tätä kaikkea sopii odottaa mutta sijainti ratkaisee myös paljon. Olen tehnyt täällä usein ostoksia ja tulen tekemään jatkossakin.

Erikoistuotteita, Monipuoliset valikoimat, Toimivat kulkuyhteydet Hinta kohdallaan
10
Asta F.

Seinäjoen anttilan valikoima on erittäin hyvä. Täältä löysin ainakin kaiken tarvitsemani. Henkilökunta on rentoa ja asiantuntevaa. Täällä ei jää ilman palvelua.. Tarjousten/löytöjen takia tulee tehtyä heräteostoksia.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
8
Jussi V.

Kauppassa on mukava asioida, mutta mielestäni pc-, xbox- ja ps-peli puoli voisi olla laajempi. Välillä tuntuu, että osastolla olisi aina ne samat pelit. Jos vaikka paljon vanhempia pelejä voisi olla hyllyillä. Muuten kaupassa on hyvät valikoimat ja aina löytyy sitä mitä on lähtenyt etsimään. Hyviä tarjouksiakin on paljon monipuolisesti eri tuotteista.

Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Toimivat kulkuyhteydet Hinta kohdallaan
8
Sanna A.

Väljät käytävät, paljon iloisia, osaavia ja auttavia myyjiä. Oma erillinen aleosasto koti- ja kosmetiikkapuolella jossa miltei joka päivä jotain uutta. Kauppa josta löytää kaiken!

10
VK

Palveluystävällinen henkilökunta, valikoima voisi olla laajempi. Peruskodintarvikkeet saatavilla helposti.

8

Miksi juuri tänne?

1. Hyviä tarjouksia
2. Hyvät parkkitilat
3. Monipuoliset valikoimat
4. Toimivat kulkuyhteydet
5. Edullinen
6. Erikoistuotteita
7. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta