8,4
Anttila Seinäjoki, Seinäjoki

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 2. paras yritys Seinäjoella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Kallis hintataso, mutta tarjousten perässä tulee usein tänne tultua. Varsinkin kodintekstiilejä ja valaisimia tulee ostettua pääasiassa Anttilasta. Myymälä on hyvin järjestetty, mutta sisäilma usein tunkkainen. Tuntuu happi loppuvan. Urheilutuotteita saisi olla enemmän. Vaatevalikoima vanhempaan makuun. Henkilökunta pääasiassa mukavaa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Onneksi on monta kassaa, joista valita.

7

Seinäjoen Anttilassa on mukava henkilökunta ja he auttavat löytämään hukassa olevia tuotteita. Siellä on hyviä tarjouksia, etenkin DVD-levyt ja CD-levyt ovat usein tarjouksessa. Anttilassa on hyvä tehdä jouluostoksia, sillä sieltä löytyy niin leluja kuin elektroniikkaakin. Suosittelen käymään!

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta
9

Kallista ja halpaa. Tämä riippuu täysin tuotteesta. Merkithän nyt toki aina maksavat, mutta joskus saattaa tehdä erittäinkin hyviä löytöjä ja tarjouksia Anttilasta löytyy aina. Myyjien asiakaspalvelu on aina ollut toimivaa ja niin että he jopa tietävät tuotteista, joita ovat myymässä. Yllätyksekseni jokseenkin pienikokoinen Anttila, silti kuitenkin kaikki Anttilan perustuotteet ovat esillä, jokseenkin suppeammassa määrin tietenkin. Parkkitilaa löytyy pihalta oikein mukavasti ja kirsikkana kakun päällä se on vielä ilmaista.

Hinta kohdallaan
8

Ou jeah. Asut lähellä Seinäjoen keskustaa ja tarvitset jotain mitä ei voi syödä. Suuntaat todennäköisesti Anttilan tavarataloon. Tämä on minulle kävelymatkan päässä ja olen löytänyt täältä monesti tavaroita joita olen tarvinnut tai halunnut. Verhoja, keittiötarvikkeita, siivousvälineitä, dvd-levyjä, videopelejä, muuta elektroniikkaa, vaatteita, oikeanlaisen loisteputken sekä sateenvarjon. Tätä kaikkea sopii odottaa mutta sijainti ratkaisee myös paljon. Olen tehnyt täällä usein ostoksia ja tulen tekemään jatkossakin.

Erikoistuotteita, Monipuoliset valikoimat, Toimivat kulkuyhteydet Hinta kohdallaan
10

Seinäjoen anttilan valikoima on erittäin hyvä. Täältä löysin ainakin kaiken tarvitsemani. Henkilökunta on rentoa ja asiantuntevaa. Täällä ei jää ilman palvelua.. Tarjousten/löytöjen takia tulee tehtyä heräteostoksia.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
8

Kauppassa on mukava asioida, mutta mielestäni pc-, xbox- ja ps-peli puoli voisi olla laajempi. Välillä tuntuu, että osastolla olisi aina ne samat pelit. Jos vaikka paljon vanhempia pelejä voisi olla hyllyillä. Muuten kaupassa on hyvät valikoimat ja aina löytyy sitä mitä on lähtenyt etsimään. Hyviä tarjouksiakin on paljon monipuolisesti eri tuotteista.

Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Toimivat kulkuyhteydet Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Hyviä tarjouksia
2. Hyvät parkkitilat
3. Monipuoliset valikoimat
4. Toimivat kulkuyhteydet
5. Edullinen
6. Erikoistuotteita
7. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta