Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 71 900 rehellistä arviota.
?/10

Kruunupuisto Punkaharjun kuntoutuskeskus

Kruunupuisto on osa Punkaharjun kansallismaisemaa Saimaan kauneimmalla paikalla. Tarjolla on kuntoutuspalveluja, aktiviteetteja, elämyksiä, mukavaa yhdessäoloa ja harjuluonnon rauhaa. Monipuoliset hoidot sekä liikunta- ja ohjelmapalvelut täydentävät tapahtumarikkaan loman.


Kruunupuisto tarjoaa nostalgiset puitteet kuntoutumiseen, kokous- ja kurssitoimintaan sekä viihtyisään lomailuun. Uusittu ylellinen jugendhuvila Urhola Kruunupuiston läheisyydessä soveltuu vaativienkin asiakasryhmien käyttöön.


Luonnon ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksien lisäksi Kruunupuiston lähialueella voi tutustua useisiin nähtävyyksiin sekä runsaaseen kulttuuritarjontaan, kuten Taidekeskus Retrettiin ja Suomen metsämuseo ja metsätietokeskus Lustoon. Kulttuurikaupunki Savonlinnakin on vain 30 km:n päässä. Kruunu Areenan kokous- ja juhlatilat soveltuvat hyvin jopa 500 hengelle. Areenalla järjestetään myös tansseja kesäperjantaisin.


Hotelli


Majoituksen ohella tarjoamme ravintolapalveluita, viihtyisän kylpylän, monipuolisia liikuntapalveluita, hemmottelevia hoitoja sekä upean harjuluonnon täynnä elämyksiä koettavaksi. Tule viihtymään!


Kuntoutus


Kruunupuistossa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus valita oma p


olkusi asiantuntevaan kuntoutukseen tai arjessa selviämiseen. Tutustu kuntoutukseen ja monipuolisiin terveys- ja hyvinvointipalveluihimme harjualueen ainutlaatuisessa ympäristössä.


Työhyvinvointi


Kruunupuisto tarjoaa työntekijöille, työyhteisöille ja yrityksille monipuolisia työura- ja työhyvinvointipalveluita sekä mainiot puitteet kokousten ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Tutustu tarjontaamme!


Kukaan ei ole vielä kertonut kokemuksiaan tästä yrityksestä

Oletko sinä asioinut täällä?

Arvioi tämä yritys
Mikä on Osuma.fi?

Osuma.fi on yhteisö, jossa ihmiset kertovat kokemuksistaan yrityksistä. Lue lisää

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Savonlinnan TOP 3 (Kuntoutuspalvelut)

  1. Fysiokeskus Oy Savonlinna 3
    Olavinkatu 44 I (Possentornit)
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Kruunupuisto Punkaharjun kuntoutuskeskus