8,2
Ravintola Wing Wah, Hyvinkää

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 6. paras yritys Hyvinkäällä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Hyvä palvelu, ruoka on hyvää "perus" kiinalaista.

Edullinen hintataso, Mainio lounas, Suureen nälkään Hinta kohdallaan
8

Olen käynyt ravintola Wing Wahissa kolme kertaa. Ravintolassa on hyvä ja yksilöllinen palvelu. Viimekertainen kokemukseni ravintolasta palvelun tarjoajana oli todella positiivinen. Heti kun astuimme perheemme kanssa sisään meidät saatettiin pöytään ja annettiin ruokalistat. Ystävällinen tarjoilija otti tilauksemme vastaan ja kävi sedälleni hakemassa kioskilta tupakkaa tämän pyydettyä. Wing Wah on hämärä ja tunnelmallinen paikka jossa soi kiinalainen musiikki. Tilasin valkosipulikanaa. Ruoka oli lapsiystävällistä. Itse pidän mausteisemmasta ruuasta. Vaikka en itse ollut kovin tyytyväinen mausteisiin niin positiivista oli kuitenkin että sinne voi huoletta viedä lapsen pelkäämättä mausteita. Ravintola on rauhallinen ja viihtyisä paikka kerääntyä läheisten ihmisten kanssa syömään ilman kiirettä. Hinnatkin ovat kohtuullisia. Suosittelen ravintolaa koko perheen ruokapaikaksi!

Edullinen hintataso, Fiiniä ja tyylikästä, Suureen nälkään Hinta kohdallaan
8

Aitoa kiinalaista ruokaa ja hyvää palvelua!
Paikka on ollut Riihimäellä pitkään, eikä omistajanvaihdoskaan tehnyt suuria muutoksia paikkaan. Sisustus on jo hieman nuhjuinen, mutta kiinalainen tunnelma välittyy kyllä. Ruokalistalla on paljon ruokia, joista kaikki testatut ovat olleet yhtä laadukkaita. Illalliskokonaisuudet ovat toimivia. Lounasaikaan paikka on suosittu ja rahoilleen todella saa vastinetta sekä päivällä että illalla. Henkilökunnan suomen kielen taito ei ole parhaasta päästä, mutta ruoka ja palvelualttius korvaavat nämä puutteet. Ainoastaan kahvi on myrkkyä, joka kannattaa jättää väliin ja ottaa tilalle kiinalaista teetä.

Eksoottista, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen hintataso
2. Suureen nälkään
3. Eksoottista
4. Fiiniä ja tyylikästä
5. Laadukkaat raaka-aineet
6. Mainio lounas
7. Makunautintoja ja elämyksiä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta