Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,6/10 4 arviota

Hong Kong Raisio

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 3. paras yritys Raisiossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Toni V.
8 kuukautta sitten
9

Vastaavia sekatavarakauppoja löytyy samalta alueelta useitakin

kuten Biltema tai vieressä oleva Bauhaus. Riippuen kuitenkin vähän tavarasta mitä olet hakemassa, niin Hong Kong pärjää kilpailussa hyvin erinomaisen sijaintinsa, hyvien parkkitilojen ja hintojensa suhteen. Täältä löytyy kuitenkin hyvä valikoima edullisia pihatarvikkeita, työkaluja, puutarhakasveja (myös edullisia joulukuusia) ja loistavat valikoimat kalastustarvkkeita.
Puutarhamyymälässä on mm. oma kassa jossa ei tarvitse koskaan jonottaa ja valikoimaa on melko runsaasti tarjolla kasveista puutarhaletkuihin. Hong Kong on myös voimakkaasti panostanut verkkokauppaansa josta voi mm. kalastustavikkeita katsella etukäteen. Täältä saa myös paljon sellaista mitä viereinen Bauhaus ei tarjoa kuten; pientä elektroniikkaa, kalastustarvikkeita, erä- ja retkeilytarvikkeita ja leluja. Hinnat ovat edullisia.

Topi V.
2 vuotta sitten
7

Melko tavallinen tavarataloketjun myymälä kauppakeskus Myllyn

kupeessa.
Valikoimaltaan Raision Hong Kong on jopa hieman pienempi kuin normaalikokoiset vastaavat kaupat, mutta valikoimaltaan se on silti suhteellisen kattava.
Kaupasta löydät urheiluvälineitä, astioita, rakennustarvikkeita, kalastusvälineitä yms. perinteiseen tavaratalon tapaan.
Suuria ruuhkia Raision honkkarissa on harvoin ja parkkitilaa pihalta löytyy riittävästi, joten autolla on helppo tulla asioimaan liikkeessä.
Vieressä sijaitseva kauppakeskus Mylly tosin pitää kattonsa alla kaiken saman mitä löydät hong kongistakin, jopa hieman laadukkaampina versioina, mutta jos alhainen hinta on laatua tärkeämpi suosittelen ainakin käväisemään ensin katsastamassa Hong Kongin tarjonnan.

Edullinen, Hyvät parkkitilat

Hinta kohdallaan

Jari V.
2 vuotta sitten
7

Alueella on monta vastaavaa liikettä,

mutta mihin niistä kannattaisi suunnistaa? Enpä vieläkään osaa juuri sanoa, yleensä aina tulee vierailtua useammassa. Hong Kongin etu on kuitenkin suhteellisen järkevä koko ja siten turhakkeiden puuttuminen. Myös hinta on edullinen tai vastaavalla tasolla muiden alueen sekatavarakauppojen kanssa. Hong Kongista löytyy jokseenkin hyvä valikoima kalastustarvikkeita välttävään tarpeeseen, ainakin vieheiden osalta. Kassa-alueella on yllättävän paljon makeaa ja suolaistakin pikkunaposteltavaa houkuttelemassa heräteostoksille.

Monipuoliset valikoimat, Edullinen, Hyvät parkkitilat

Hinta kohdallaan

Pekka K.
2 vuotta sitten
7

Perus honkkari.

Ken kerran on käynyt honkkarissa, on nähnyt kaikki honkkarit, tuttu ja turvallinen. Ehkä nyky mittapuulla kuluneen ja vanhanaikaisen oloinen, mutta kaikkien kauppojen ei tarvitse olla säihkyviä lasipalatseja. Sijainti on hyvä ja parkkipaikkoja on riittävästi. Samalla alueella sijaitsee useita muita liikkeitä, eli samalla reissulla hoituu moni asia. Itse olen tarvinnut honkkarista lähinnä puutarhaan liittyviä tavaroita, esim. saviruukkuja, pensaita, aitoja ja torjunta-aineita ja olen ollut tyytyväinen. Valikoimat on hyvät, ainakin keväällä. Hintataso on ihan ok, ei isoja eroja muihin vastaaviin liikkeisiin. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Välillä hyviä tarjouksia...

Monipuoliset valikoimat, Edullinen, Hyvät parkkitilat

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 3 Edullinen Arvioi
 2. 2 3 Hyvät parkkitilat Arvioi
 3. 3 2 Monipuoliset valikoimat Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Raision TOP 3 (Tavaratalo)

 1. 1
  9,0
  Itäniityntie 14
 2. 2
  8,3
  Myllynkatu 2
 3. Hong Kong Raisio 3
  7,6
  Kuloistentie 3
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Hong Kong Raisio