8,1 Hong Kong Raisio, Raisio

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 4. paras yritys Raisiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jenny S.

Raisiossa sijaitseva tavaratalo Hing Kongista iso valikoima kodin tarvikkeita. Mm. Erilaisia astioita, liinavaatteita sekä muuta käyttötavaraa. Hong Kongista myös lapsille leluja sekä vaatteita. Valikoimiin kuuluu myös hyvä valikoima työkaluja. Hong Kongin yhteydessä on myös viherpiiperöiden josta saa monenlaisia kukkia ja viherkasveja.

10
Tero L.

Hyvä kalastustarvikeosasto! Löytyy paljon eri kalastustarvikkeita niin harrastus mielessä kalastavalle kuin vaativammallekin kalamiehelle tai naiselle. Heräteostoksina löytää lapsille leluja, ja kotiin käyttötavaraa sekä työkaluja.

9
Toni V.

Vastaavia sekatavarakauppoja löytyy samalta alueelta useitakin kuten Biltema tai vieressä oleva Bauhaus. Riippuen kuitenkin vähän tavarasta mitä olet hakemassa, niin Hong Kong pärjää kilpailussa hyvin erinomaisen sijaintinsa, hyvien parkkitilojen ja hintojensa suhteen. Täältä löytyy kuitenkin hyvä valikoima edullisia pihatarvikkeita, työkaluja, puutarhakasveja (myös edullisia joulukuusia) ja loistavat valikoimat kalastustarvkkeita.
Puutarhamyymälässä on mm. oma kassa jossa ei tarvitse koskaan jonottaa ja valikoimaa on melko runsaasti tarjolla kasveista puutarhaletkuihin. Hong Kong on myös voimakkaasti panostanut verkkokauppaansa josta voi mm. kalastustavikkeita katsella etukäteen. Täältä saa myös paljon sellaista mitä viereinen Bauhaus ei tarjoa kuten; pientä elektroniikkaa, kalastustarvikkeita, erä- ja retkeilytarvikkeita ja leluja. Hinnat ovat edullisia.

9
Topi V.

Melko tavallinen tavarataloketjun myymälä kauppakeskus Myllyn kupeessa.
Valikoimaltaan Raision Hong Kong on jopa hieman pienempi kuin normaalikokoiset vastaavat kaupat, mutta valikoimaltaan se on silti suhteellisen kattava.
Kaupasta löydät urheiluvälineitä, astioita, rakennustarvikkeita, kalastusvälineitä yms. perinteiseen tavaratalon tapaan.
Suuria ruuhkia Raision honkkarissa on harvoin ja parkkitilaa pihalta löytyy riittävästi, joten autolla on helppo tulla asioimaan liikkeessä.
Vieressä sijaitseva kauppakeskus Mylly tosin pitää kattonsa alla kaiken saman mitä löydät hong kongistakin, jopa hieman laadukkaampina versioina, mutta jos alhainen hinta on laatua tärkeämpi suosittelen ainakin käväisemään ensin katsastamassa Hong Kongin tarjonnan.

Edullinen, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
7
Jari V.

Alueella on monta vastaavaa liikettä, mutta mihin niistä kannattaisi suunnistaa? Enpä vieläkään osaa juuri sanoa, yleensä aina tulee vierailtua useammassa. Hong Kongin etu on kuitenkin suhteellisen järkevä koko ja siten turhakkeiden puuttuminen. Myös hinta on edullinen tai vastaavalla tasolla muiden alueen sekatavarakauppojen kanssa. Hong Kongista löytyy jokseenkin hyvä valikoima kalastustarvikkeita välttävään tarpeeseen, ainakin vieheiden osalta. Kassa-alueella on yllättävän paljon makeaa ja suolaistakin pikkunaposteltavaa houkuttelemassa heräteostoksille.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
7
Pekka K.

Perus honkkari. Ken kerran on käynyt honkkarissa, on nähnyt kaikki honkkarit, tuttu ja turvallinen. Ehkä nyky mittapuulla kuluneen ja vanhanaikaisen oloinen, mutta kaikkien kauppojen ei tarvitse olla säihkyviä lasipalatseja. Sijainti on hyvä ja parkkipaikkoja on riittävästi. Samalla alueella sijaitsee useita muita liikkeitä, eli samalla reissulla hoituu moni asia. Itse olen tarvinnut honkkarista lähinnä puutarhaan liittyviä tavaroita, esim. saviruukkuja, pensaita, aitoja ja torjunta-aineita ja olen ollut tyytyväinen. Valikoimat on hyvät, ainakin keväällä. Hintataso on ihan ok, ei isoja eroja muihin vastaaviin liikkeisiin. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Välillä hyviä tarjouksia...

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
7

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyvät parkkitilat
3. Monipuoliset valikoimat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta