8,6 Bauhaus, Raisio

Asiakkaiden mielestä Rakennustarvikkeet-kategorian paras yritys Raisiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Joni L.

Kodin remppaajan ja rakentajan unelmakauppa! Valikoimaa löytyy.

10
Toni V.

Erittäin suuri ja monipuolinen saksalainen rautakauppa joka sijaitsee Myllyn kauppakeskuksen vieressä. Paljon parkkipaikkoja ja helppo ajaa sisälle ja takaisin moottoritielle.
Kaupasta löytyy monipuolisesti kaikkea mitä rautakaupasta voi tarvita; rakennusmateriaaleja, työkaluja, puutarhakoneita, maaleja, tapetteja, kasveja tai vaikka kumiveneitä ja perämoottoreita. Puutavaran puolelle on oma sisäänajonsa josta voi ostaa irtotavarana monenlaista rakennuspuuta. Myös omasta puutarha-myymälästä löytyy kaikkea mitä nyt voi kuvitella pihalle tarvitsevansa grilleistä joulukuusiin. Täällä on on myös irtotavarana ruuvia, pulttia, narua, kaapelia joita voi ostaa vain tarvitsemansa määrän eikä muutaman pultin takia tarvitse ostaa koko pakettia.
Erittäin hyviä puolia ovat Bauhausin oma kortti jolla voit "ostaa" tavaraa mukaan silloinkin kun ei palkkapäivä vielä ole tullut ja maksaa pois myöhemmin. Toinen suuri plussa on sähkötyökaluille annettu 5 vuoden takuu joka jo pistää helposti ostamaan porakoneen mielummin täältä kuin kilpailijalta.

9
Jari V.

Hyvin organisoitu tavarapaljous, mutta myyjät aina poissa kun heitä tarvittaisiin. Bauhaus on suurikokoinen sekatavarakauppa, jonka tuotteet ovat kuitenkin onnistuttu jaottelemaan selkeisiin alueisiin. Täältä löytyy lähes tavara kuin tavarakin ja ihan järkevään hintaan, mutta myyjää ei välttämättä tavoita kovinkaan helposti, mistä iso miinus. Kahteen otteeseen oli tarkoitus ostaa edullinen ja tyylikäs seinälamppu, joka lapun mukaan oli varastotuote, jota piti tiedustella myyjältä. No, naapuriosaston myyjä sanoi soittavansa lamppuosaston myyjän juttusilleni, mutta tarpeeksi kauan odoteltuani tyhjää päätin jättää homman toiseen kertaa: lähes sama juttu tuolloin eikä lamppua ole vieläkään. Plussana kuitenkin kattava tapettivalikoima ja puutarhaosasto. Puutavaraa saa sahapalveluna, mutta mdf-levyn paksuusvaihtoehdoissa olisi toivomisen varaa (nyt maksimi n. 2cm), joten kaiuttimia ei tällä levyllä rakenneta. Ja oikeastaan ei Bauhausin levyillä kannata muutenkaan, sillä hinta on hirmuinen verrattuna asialleen omistautuneille puutavarakaupoille. Kaikesta huolimatta kauppa, jossa tulee asioitua vähän väliä.

Kattava valikoima Hinta kohdallaan
8
Pekka K.

Remontti Reiskoille! Otsikko kertoo kaiken :) Itse olen tarvinnut Bauhaus:ia viimeisen kahden vuoden aikana useita kertoja, liittyen remontointiin ja puutarhanhoitoon... ja lähes kaikki tarvittava on löytynyt täältä. Ei ole tarvinnut lähteä muihin liikkeisiin kuin poikkeustapauksissa. Yksi hyvä puoli tässä liikkeessä on... lautatavara! Voit ajaa auton suoraan halliin, lastata, maksu paikanpäällä (ei tarvitse kiertää varsinaisille kassoille) ja sit vaan rakentamaan. Mahdollista sahata tavarat hallissa, mikä varmaan on hyvä pienen auton omistajalle/peräkärryttömälle. Asiantuntevaa palvelua, jos sattuu saamaan henkilökuntaa kiinni ;) Hinnat...hmmm... paha mennä sanomaan, kun en ole juurikaan asioinut muualla, mutta sellainen olo, että ne on kilpailukykyiset. Ainoa miinus (tai paremminkin ärsyttävää), silloin kun on porukkaa on paljon liikkeellä, kassoja ei tule yhtään lisää. Joskus voi olla maksu pitkänkin jonotuksen takana... Suosittelen omatoimisille remontoijille, puutarhan myllääjille ja ammatikseen rakennusalalla työskenteleville.

Erikoistuotteita, Kattava valikoima Hinta kohdallaan
8
Atte K.

Perushyvä rautakauppa. Bauhaus on noussut vuosien myötä yhdeksi suosikkirautakaupakseni. Valikoima on hyvä eli melko suurella todennäköisyydellä tavaraa löytyy. Myös hinnat ovat "kohtuulliset" rautakauppahinnoiksi eikä niistä tarvitse erikseen tinkiä myyjän kanssa. Myyjät ovat ystävällisiä mutta välillä on ollut vaikea löytää myyjää osastolta ja joskus myyjän ammattitaidossa on ollut parantamisen varaa. Yleensä olen kuitenkin ollut tyytyväinen palveluun. Myös palautus- ja takuuasia ovat hoituneet aivan loistavasti. Bauhausin yhteydessä on nykyisin myös Kotipizza, joten nälkäkin lähtee tarvittaessa samalla kertaa.

Erikoistuotteita, Kattava valikoima, Palvelu pelaa Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Kattava valikoima
2. Erikoistuotteita
3. Palvelu pelaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta