6,6 Koneasennus Hannula Oy, Raisio

Asiakkaiden mielestä Autohuolto-kategorian 6. paras yritys Raisiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jaana H.

Koneasennus Hannulasta minulla negatiivisia kokemuksia.Vein autoni korjaukseen , kiire ei ollut,joten he ehdottivat,että jos auto voi olla siellä odottamassa,he korjaavat kun tulee joku väli,silloin ottavat auton työn alle.Lupasivat,että näin tulee halvemmaksi. Laskun aika tuli, veloitettiin kuitenkin listan mukainen hinta ja auto oli korjaamolla 1,5 kk ! Auton mittaristo lähetettiin Vaasaan korjattavaksi. Laskussa oli kirjoitettu mittariston korjaus+rahti,mittään dokumenttia en korjauksesta saanut.Pyysin laskua mittarikorjaamosta,sanottiin,ettei voi sitä antaa.Tuntuu,että on hatusta vedetty!

0
Jussi R.

Käytin autoani ilmastoinnin korjaushuollossa. hommaan meni tunti aikaa ja säästöä tuli usean sadan euron edestä, kun ei tarvinnut alkaa kalliita varaosia tilaileen.

Todella ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Löysin juuri uuden korjaamon autolleni, mikäli jatkossa tulee jotain korjattavaa. Suosittelen!!

10

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta