9
Kodin1, Raisio

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian paras yritys Raisiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

11 arviota | Kerro kokemuksesi

Kävimme 31.10.2013 noutopisteestä hakemassa pölynimurin.Meitä palveli todella iloinen nuori nainen.Meille tuli itsellekin hyvä mieli ja lähdimme iloisella mielellä pois.Myyjälle täydet pisteet, tälläiset myyjät saavat asiakkaat palamaan uudelleen.

10

Koskaan en ole saanun yhtä loistavaa ja asiantuntevaa palvelua kun Kodin1:en verho-osastolta, asettaa riman kyllä taivaaseen saakka, elokuva valikoima on täydellinen ja hienosti esillä, hyviä tarjouksia, henkilökunta on ystävällistä, joskis vapaata myyjää on välillä vaikeaa löytää, mutta kun myyjä löytää on palvelu täydellistä ja asiakkaan toiveiden mukaista, hyvät aukioloajat, Turkulaisen kannalta huono juttu vaan kun Länsikeskuksen Kodin1 muuttaa Raisioon jolloin se hankaloittaa siellä asiointia huomattavasti, nettikaupasta voi tilata tuotteita Kodin1:stä noudettavaksi, todella täydellinen!

Edullinen, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10

Laadukkaita sisustus tarvikkeita kotiin.
Täältä löytyi pino poistotuotteita kotiin.
Henkilökunta oli pirteää ja palvelualtista.
Täällä oli paikat hyvässä järjestyksessä ja liike oli valoisa ja siisti. Hinnat ovat myös edulliset.

Edullinen, Monipuoliset valikoimat Erinomainen
9

Ihania kodin sisustamiseen liittyviä tuotteita ja kaikki saman katon alla. Mielestäni erinomainen shoppailupaikka, jossa välillä täytyy kulkea "laput silmillä", ettei tule ostettua turhaa. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Omalla autolla helppo mennä ja parkkipaikkoja on riittävästi. Ehkä hieman syrjässä, jollei omaa autoa ole käytössä.Ystävällinen henkilökunta, mutta palvelua tarvitessaan ei aina löydä myyjää kovinkaan helposti.Samasta paikasta voi ostaa kerralla monenmoista omaan kotiin ja myös lahjaksi.Olen aina ollut tyytyväinen asioidessani siellä!

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9

Kattavat valikoimat ja edulliset hinnat, varsinkin stokkaan verrattuna. Täältä saa kaikki samat tavarat ja paljon edullisemmin. Henkilökuntakin on ystävällisempää meitä tavallisia kaduntallaajia kohtaan. Hyvä sijainti ja paljon parkkitilaa pihalla ja hallissa. Runsas valikoima kaikenlaista kodintavaraa, -tekniikkaa ja -tekstiiliä. Yläkerrassa on kahvio ja parkkihallissa on sunnuntaisin kirpputori. Aulassa on usein myytävänä pienen leipomon leipomuksia ja tiloissa on myös muita liikkeitä kuten Sinooperi ja Marimekko.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9

Kodin Ykköseen pitää päästä aina vähän väliä. Katsomaan sisustukseen ja kodin muihinkin hankintoihin uusia ideoita. Asiakaspalvelu on laadukasta, myyjän tavoittaa aina ja tuotteita esitellään auliisti. Kannattaa tulla kauempaakin.

Hyvät parkkitilat, Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9

Aivan mahtava tavaratalo kaikkeen kodin sisustamiseen ja muihin hankintoihin. Silloin kun sisustuskuume iskee, menemme aina ensin käymään Kodin Ykkösessä. Täällä on aivan mahtavia tuotteita ja valikoima on todella laaja. Hinnat ovat myös edulliset. Yläkerrasta löytyy paljon huonekaluja ja useita mallihuoneita, joista voi myös hakea ideoita ja ajatuksia omaan kotiin. Miesväki yleensä viihtyy kodintekniikkaosastolla ja kuulemma edullisesti ovat löytäneet elokuvia niin DVD:llä kuin Blu-rayllakin.

Täysi kymppi jää uupumaan siksi, että henkilökunnan asenteessa ja määrässä olisi kyllä parannettavaa. Missä kaikki ovat?

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat Erinomainen
9

Yllättäviä ja yllättävän edullisia löytöjä, joskus alennuksilla, joskus ilman.

Kodin Ykkönen keskittyy nimenomaan kodin sisustukseen, mutta ei ole kuitenkaan mikään yksipuolinen huonekalukauppa. Tarjolla on runsaasti mm. laadukkaita astiastoja ja laseja (tosin myös hintavia), kylpyhuonetuotteita, verhoja ja kankaita sekä kesäpiha. En olisi uskonut, mutta Kodin Ykkösestä sain myös monta hyvää bluray-elokuvaa niin sopuhintaan, että jätin verkkokauppojen odottelut sikseen.

Asiakaspalvelu saa minulta hieman moitteita, sillä pariinkin otteeseen jouduin kyllästymään odottamiseen, koska en löytänyt vuodevaateosaston myyjää siedettävän harhailuajan puitteissa. Toisaalta myyjän sattuessa kohdalle, on palvelu ollut hyvää.

Edullinen, Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat Erinomainen
8

Kaikkea kotiin. Myymälä on kahdessa kerroksessa, portaattomat liukuportaat vievät toiseen kerrokseen. Kärryillä mahtuu hyvin kulkemaan. Olen ostanut myymälästä kudottuja mattoja (”räsymattoja”), verhoja ja verhojen ompelutarvikkeita, lamppuja ja kirkasvalolampun, peilin, kirjoja ja elokuvia sekä kortteja yms. Aina ei kaikkea itse löydä, mutta palvelu on ollut ystävällistä. Myyjät ovat auttaneet ja hakeneet tuotteen. Peilin jouduimme vaihtamaa oman värimieltymyksen takia ja vaihto onnistui ilman mitään ongelmia. Kirkasvalolamppu lopetti toiminnan ennen aikojaan. Palautin sen ja kun myymälässä ei ole ollut tarjota vastaavaa sain rahani takaisin ilman ongelmaa. Parkkipaikka on, mutta niukanlaisesti.

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Täällä tulee vierailtua ainakin 17 kertaa vuodessa. Ihan ok kauppa josta löytää helposti kaikenlaista tarpeellista tavaraa.

1929, 1934 2
8

Kodin Ykkösessä on mukava haahuilla pidemmänkin aikaa. Laaja valikoima, josta löytyy myös edullisia ratkaisuja.

Edullinen, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Monipuoliset valikoimat
2. Edullinen
3. Hyvät parkkitilat
4. Laatua ja merkkituotteita
5. Ystävällinen henkilökunta
6. Toimivat kulkuyhteydet

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta