Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
9,6/10 5 arviota

Riimikko leluliike

Asiakkaiden mielestä Harrastusvälineet-kategorian paras yritys Porvoossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Eeva T.
3 viikkoa sitten
10

Lasten ja lapsenmielisten unelmaputiikki.

En ole aiemmin käynyt näin viehättävässä lelukaupassa. Tämä on kuin suoraan ajatuksista, jotka edustavat nimenomaan vanhaa, perinteistä lelukauppaa. Pienessä, natiseva lattiaisessa liiketilassa on paljon kauniita asioita: lattiasta kattoon... ja katossa!

Riimikosta löytyy paljon nukkekotitavaraa, vintageleluja kuin söpöjä pehmoja. Suosittelen poikkeamaan etenkin, mikäli etsinnässä on erityisen kiva lelu erityisen tärkeälle pikkuvekaralle. Ihan muutekin kannattaa mennä ihastelemaan, siinä saa samalla kokea aikamatkailun omaankin lapsuuteen.

Toni I.
4 kuukautta sitten
9

Kiva vanhanaikainen lelukauppa!

Itse kävimme ensimmäistä kertaa Porvoossa ja eksyimme liikkeeseen muun kiertelyn ohessa. Paikka on todella sympaattinen, sillä tarjolla on monenlaisia leluja nukkekodin tavaroista, nukkeihin, pehmoleluihin, peleihin yms. Täältä tuli tehtyä veljenpojalle hieman joululahjahankintoja. Henkilökuntakin oikein ystävällistä ja palvelu pelasi nopeasti.

Liiketilat ovat hieman ahtaat, joten jos porukkaa on paljon liikkeellä, niin ei hirveän mukava kokemus. Käytävät ovat sen verran leveät, että sinne mahtuu myös lastenvaunujen ja mahdollisesti pyörätuolin kanssa.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Marjaana L.
1 vuosi sitten
9

Täällähän on käytävä joka kerta,

kun Porvooseen päätyy. Todella ahdas myymälä vanhassa puutalossa, oven edessä hienot "valtaistuimet" erityisesti lasten mieleen. Sesonkiaikaan täällä täytyy suorittaa ohitukset muiden asiakkaiden kanssa taiten, etteivät lelut päädy lattialle. Vanhanaikaisia leluja ja nukkekotitavaraa, mikä erityisesti minua miellyttää. Helposti tuleekin keränneksi koriinsa "kaikkea kivaa ja pientä", mikä mahtuukin pieneen tilaan, mutta kassalla paljastuu totuus: hintaa kertyy helposti näillekin pikkujutuille. Osa on kyllä edullistakin, mutta määrähän se on, mikä maksaa. Aikuista naistakaan ei täältä helposti saa pois ;D

Laaja merkkivalikoima, Laatutietoisen valinta

Hinta kohdallaan

Mirva C.
2 vuotta sitten
10

Porvoon vanhassa kaupungissa sijaitseva lelukauppa on oikea helmi!

Jo ulkopuolelta kauppa on houkuttelevan näköinen ja kutsuu piipahtamaan sekä aikuisia että lapsia.
Sisätiloiltaan myymälä on vähän ahtaan puoleinen, mutta tällainen vanhanaikainen laatulelujen satumaa on niitä harvoja myymälöitä joille tämmöinen ahtaus omalla tavallaan sopii. Minne tahansa katsotkin näet jotain kiinnostavaa.
Riimikko on nukkekodista ikänsä haaveilleelle aarreaitta jossa voisi koluta tuntitolkulla.Pieniä nukkekodin tarvikkeita on täällä valtavasti eikä osaa päättää mitä tällä kerralla ostaisi. Jokaisella Porvoon vierailulla myymälässä pitää käydä ja aina löytyy jotain ihanaa hankittavaa. Tuotteet ovat laadukkaita, paljon on ns. retroleluja eikä missään nimessä tästä myymälästä lähde mukaan mitään krääsää.
Hintataso on hiema korkea joissain tuotteissa, mutta laatuleluista joutuu kyllä maksamaan muuallakin. Monet nukkekodin tavarat kyllä irtoavat hyvinkin edulliseen hintaan. Jos astut sisään lasten kanssa varaudu siihen ettei myymälästä ihan heti päästä pois :D

Laatutietoisen valinta, Ammattitaitoinen henkilökunta

Erinomainen

Suvi A.
2 vuotta sitten
10

Leluliike Riimikko sijaitsee Porvoon vanhassa kaupungissa toisella

vanhankaupungin pääkauppakaduista. Riimikko erottuu hyvin jo kaukaa edukseen ja sen löytää helposti, kun Riimikon oven molemmin puolin on kuningas- ja kuningatarvaltaistuimet, missä etenkin turistit ottavat kuvia loma-albumeihinsa. Riimikko on idyllinen vanha lastenlelukauppa niin ulkoapäin, kuin myös sisältäpäinkin.

Suurin osa Riimikon leluista, lähes tulkoon kaikki lelut, ovat valmistettu puusta tai kovasta metallista. Riimikossa ei ole mitään halpismuovileluja, jotka hajoavat heti ensimmäisellä käyttökerralla. Riimikolla on hiukan ahtaat tilat ja hyllyt on pakattu aivan täyteen leluista. Riimikkoon sisään astuessa luulee astuneensa suoraan keskelle jotain lasten satumaailmaa. Tämä illuusio vielä vahvistuu, kun menee lisähuoneeseen, jossa on lisää vanhoja suosittuja lasten leluja. Hintataso kaupassa on vähän korkeampi, mutta leluista huomaa heti, että suurin osa niistä on käsintehty, mikä nostaa hintaa ja Riimikossa käyminen jo sinänsä on kokemus, joten tuotteiden korkeamman hinnan ymmärtää hyvin.

Laatutietoisen valinta, Ammattitaitoinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 3 Ammattitaitoinen henkilökunta Arvioi
 2. 2 3 Laatutietoisen valinta Arvioi
 3. 3 1 Laaja merkkivalikoima Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Porvoon TOP 3 (Harrastusvälineet)

 1. Riimikko leluliike 1
  9,6
  Välikatu 8
 2. Intersport Porvoo 2
  Rauhankatu 27
 3. Top-Sport Oy 3
  Lundinkatu 14
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Riimikko leluliike