7,7
Hong Kong Porvoo, Porvoo

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 2. paras yritys Porvoossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Paljon tulee kyllä ostettua täältä.
Kassakutit kannattaa tarkistaa, kaksi kertaa kolmesta kuitissa on eri hinta kuin mitä hyllyllä lukee.
Myöskin ulkokalusteet ovat aika heikossa hapessa.
Lämpimällä säällä myös kaupassa on erittäin lämmintä.

Hinta kohdallaan
6

Tämä on myös yksi liike listaan Tarjoustlo, Motonet, Porvoon oma Mikrokulma jne. Eli liikkeestä löytyy kaikkea laidasta laidaan yleensä huokeaan hintaan. Täällä on jopa kalusteita jonkin verran. Aika usein täällä tulee pistäydyttyä, kun pitäisi hankkia jokin kodin härpäke. Ja siinä samalla tulee katsottua, mitä kaikkea muuta sitä tarvitsikaan.
Hintojen kanssa saa olla tarkkana, että kaikki alennuksen jne. tulevat koneelta varmasti oikein. Kuitti siis kannattaa tsekata tai olla muuten kassalla kärppänä.
Muuten täältä kyllä voi tehdä edullisia löytöjä, milloin miltäkin tuoteosastolta.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
8

"Honkkari" on monipuolinen tavaratalo moottoritien liittymän tuntumassa keskustan ulkopuolella. Erityismaininta Porvoon Hong Kongille poikkeuksellisen suuresta piha- ja puutarhaosastosta, josta löytyy kaikkea mahdollista lannoitteista ja lämmityspelleteistä pihakiviin ja puutarhatonttuihin. Myöskin työkaluosasto on varsin laaja ja kattava, joskaan mistään huippuammattilaisten merkeistä ei ole kyse, pääpaino on enemmän kustannustehokkuudessa. Autotarvikkeita ja pienelektroniikkaa löytyy myös kattavat valikoimat, samoin jonkin verran arkista taloustavaraa, ruokatarpeita ja lemmikkitarvikkeita. Perusasiat kiitettävästi hallussa, toisinaan erinomaisia löytöjä ja sujuva palvelu, siksi ysi.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat Erinomainen
9

Porvoon Hong Kong sijaitsee kaupungin ulkopuolella Kuninkaanportissa kauppakeskittymässä. Jos on omalla autolla liikenteessä on liikkeen sijainti oikein hyvä. Hong Kongin ulkopuolella on suuret ilmaiset parkkitilat, josta löytää varmasti autollensa vapaan paikan. Samalla alueella toimii myös muitakin erilaisia liikkeitä aina kodin elektroniikkaliikkeistä sisustusliikkeisiin, joten samalla käynnillä saa helposti hoidettua useamman asian samalla kerralla. Jos ei ole omaa autoa käytössä ja joutuu käyttämään yleisiä kulkuneuvoja, onkin jo vaikeampaa päästä Hong Kongiin. Paikallisbussi ajaa Kuninkaanporttiin, mutta se ei aja itse liikkeiden kautta, vaan niiden vierestä 500 metrin päästä ja sekin liikennöi vain tunnin välein.

Porvoon Hong Kong on iso tavaratalo, josta löytää lähes kaikkea aina kalastustarvikkeista auton varaosiin asti sekä pienelektroniikkaa. Liiketila on riittävän iso, jotta valikoimaa on pystytty ottamaan tarpeeksi laajalti. Porvoon Hong Kongista löytää pääpiirtein kaiken tarvitsemansa, jollei nyt tarvitse jotain tiettyä harvinaisempaa tuotetta. Hintataso on edullisen halpahallimainen, mutta sitten on joitain tuotteita, mitkä saattavat olla kalliimpia kuin mitä ne ovat marketissa. Henkilökuntaa on tarpeeksi, mutta se ei ole kovin iloista.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
7

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Monipuoliset valikoimat
3. Hyvät parkkitilat
4. Hyviä tarjouksia

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta