6
Neste Pori Tiilimäki, Pori

Asiakkaiden mielestä Huoltoasema-kategorian 2. paras yritys Porissa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Nesteellä on puitteet mahtavaan palveluun. Heillä on hyvä valikoima tuoetteita, hyvää ruokaa ja mukavat tilat. Puhumattakaan terassista joka on toiminnassa ympäri vuoden. Siltikään he ei siinä onnistu. Palvelu on surkeaa. Henkilökunnan palvleutyyli on tympeää ja välillä jopa epäkohteliasta. Hymyn hymyäkään ei irti saa ja asiakas nähdään ilmeisesti riesana ja pidetään tyhmänä jos vahingossa kysymken esittää. Esimerkki: Ystävättäreni kanssa olimme illalla menossa syömään ja tilasimme ruuat kassalta. Ystäväni maksoi ja jatkoi matkaa terassille ja minä tilasin omani ja maksoin jolloin myyjä tiuskasi "meillä on sitten ihan hirveä jono. Et nyt kyllä sit kestää." Katsoin ympärilleni ja totesin että 5-7 ihmistä on edellä. Odotimme ruokia puolitoista tuntia. Surkeaa.

Auki 24 h Ylihinnoiteltu
3

Hyvä paikka hakea take away kahvi mukaan ja lähteä ajomatkalle pidemmällekkin. Nopeaa jos ei ole muita asiakkaita, mutta hivenen hidasta jos jonossa on useampi kuin yksi ihminen. Välillä kahvi saattaa olla hieman kitkerää, mutta usein myös todella hyvää :)

Ylihinnoiteltu
8

Yritys jolla on todella heikkoa asiakaspalvelua. Ei vastata puhelimeen, palvellaan asiakasta tylysti kassalla ja ei minkäänlaista palvelualttiuutta.

2

Miksi juuri tänne?

1. Auki 24 h

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta