8,5
Kookenkä Pori Isokarhu, Pori

Asiakkaiden mielestä Jalkineet-kategorian paras yritys Porissa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Viimeiset kolme paria kengistä hankittu Isokarhun Kookengästä. Todella hyvä palvelu, varsinkin viime kerralla miesmyyjän palvelualttius oli loistavaa. Hieno tavata myyjä, joka osaa myydä, olematta tyrkyttäjä.

Asiantunteva palvelu, Hyvä hinta-laatusuhde Hinta kohdallaan
9

Laaja valikoima erilaisia sekä eri merkkisiä kenkiä niin naisille kuin miehille sekä lapsille. Henkilökunta on valmis auttamaan ja etsimään juuri oikeanlaista kenkää juuri sinulle. Alennusmyyntien aikoihin liikkeestä voi tehdä todellisia löytyjä, liikkeen alennukset vaihtelevat -60% alas päin. Merkkikenkien kohdalla alennusmyynneistä voi tehdä mahtavia löytöjä. Kookenkä tarjoaa myös vuoden varella erilaisia kenkäkamppanjoita.

Asiantunteva palvelu, Hyvä hinta-laatusuhde, Laaja valikoima
9

Nuorekas kenkäliike kauppakeskus Isokarhussa. Paljon valikoimaa juhlakengistä balleriinojen kautta tennareihin ja kävelykenkiin.

Hintahaitari on iso. Valikoimassa on edullista omaa mallistoa (merkin nimi on "Andiamo"), mutta myös Tamarista, Vagabondia, Riekeriä... Myös miesten kenkävalikoima on mielestäni hyvä. Täältä voi löytää kympillä tai kahdella kangaskengät tai useammalla kympillä kunnon laatukengät.

Huono puoli on, että erittäin pienet ja isot naisten kengät ei ole laitettu erikseen omaan hyllyynsä (kuten usein ketjun liikkeissä on tapana) vaan ne ovat muiden tuotteiden joukossa.

Henkilökunta on ystävällistä, mutta ei yllä supertasolle.

Hyvä hinta-laatusuhde, Laaja valikoima
9

Hyvä valikoima kenkiä ja paljon erilaisia merkkejä. Löytyy sekä halpaa että kallista. Loistava ja asiantunteva palvelu. Miellyttävä kauppias jolla halu palvella. Henkilökunnalla hyvä fiilis. Sisustus ok. Vähän sekaista välillä kun on niin paljon kenkiä tarjolla.

Asiantunteva palvelu, Hyvä hinta-laatusuhde, Laaja valikoima Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Asiantunteva palvelu
2. Hyvä hinta-laatusuhde
3. Laaja valikoima
4. Merkkituotteita

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta